ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στο θεσμό των εκπλήξεων για το 9.42

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Στο θεσμό των εκπλήξεων για το 9.42

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στο θεσμό των εκπλήξεων για το 9.42

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τον #TheMagician, που επικεντρώνεται σε αγώνες κυπέλλου με στόχο το μέγιστο κέρδος με χαμηλό ρίσκο.

Καλημέρα σας. Εμβόλιμη αγωνιστική σε Βέλγιο αλλά στο κυρίως πιάτο έχουμε αγώνες κυπέλλου από Ελλάδα και Ισπανία. Θα μας απασχολήσουν ζευγάρια που ο αγωνιστικός τους χαρακτήρας είναι γνωστός και ξέρουμε τι μπορούνε να κάνουν στο γήπεδο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ψάχνει την νίκη – πρόκριση

Εκκίνηση από τα δικά μας. Σε σούπερ κατάσταση η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό επικράτησε εντός έδρας και του Παναιτωλικού με 4-1. Μοναδικό ψεγάδι η ήττα στα Γιάννενα στις 3 Ιανουαρίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά ο κόουτς Αλμέιδα ο οποίος έχει καταφέρει να δώσει στην ομάδα νοοτροπία νικητή παίζοντας ταυτόχρονα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου εύκολα με δύο νίκες απέναντι στην Κηφισιά. Το γεγονός ότι δεν θα αντιμετωπίσει κάποια μεγάλη ομάδα σ’ αυτή την φάση του θεσμού της δίνει την δυνατότητα να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πηγαίνει πολύ καλά με εννέα νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε έντεκα αγώνες. Πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου με δυο νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα απέναντι στον Απόλλων Πόντου. Καμία ομάδα δεν έχει αποκλειστεί από την κλήρωση αλλά την δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε έκπληξη μοιάζει αδύνατη. Λογικά θα δεχτεί πολλές φάσεις χωρίς να ανοιχτεί πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι και μόνο η συμμέτοχη σε τέτοιο παιχνίδι μόνο οφέλη μπορεί να έχει.

Η Ένωση θα κοιτάξει να κλειδώσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Το σκορ θα διαμορφωθεί από την διάθεση των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας. Επιλέγουμε να σκοράρει η ΑΕΚ  τρία τέρματα με απόδοση 1.62 στην Novibet.

Στο ίδιο έργο θεατές

Ο Ολυμπιακός πριν τρεις ημέρες έπαιξε ξανά με τον Άρη εντός για το πρωτάθλημα. Νίκησε με 1-0 παίζοντας κυρίως ωραίο ποδόσφαιρο. Έβγαλε φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στο τελείωμα των φάσεων θα περνούσε το απόγευμα του ακόμα πιο εύκολα. Πέρασε στα προημιτελικά νικώντας τον Ατρόμητο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 4-1, ενώ στο Περιστέρι ήρθε ισόπαλος 2-2. Μετά την διακοπή βγάζει αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του.

Ο Άρης μπορούσε να διεκδικήσει ίσως κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Επιτέθηκε σωστά, απείλησε και σκόραρε δυο φορές, για να ακυρωθούν σωστά αμφότερα τα τέρματα ως οφσάιντ. Θα μπουν στα play-off οι Θεσσαλονικείς αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Ίσως να μοιάζει δύσκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μέσω του πρωταθλήματος αλλά στο κύπελλο έχει περισσότερες πιθανότητες. Να θυμίσουμε πως  στον πρώτο γύρο ο Άρης κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ένα γκολ ψάχνει ο Άρης που θα τον κρατήσει ζωντανό ενόψει ρεβάνς. Δύναμη και και αποτελεσματικότητα βγάζει ο Ολυμπιακός εντός έδρας. Θα κρατήσουμε το goal/goal με απόδοση 2.20 στην Novibet.

Το τρένο σφύριξε στη Μπριζ

Το 2022 για την Σερλκ Μπριζ έκλεισε με ένα αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0), ενώ το νέο έτος την βρήκε με δυο συνεχόμενες ήττες και στην ενδέκατη θέση με 26 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Πνοή στην ομάδα έδωσε ο τωρινός της προπονητής , Αυστριακός Μίρον Μουσλιτς, ο οποίος την παρέλαβε τελευταία στην βαθμολογία και έφτασε μέχρι και την ένατη θέση. Όπως πολλές ομάδες στην Ευρώπη έτσι και η Σερλκ Μπριζ ήταν σε φόρμα πριν την διακοπή και μετά το τέλος αυτής δεν μπορούν να αποκτήσουν ισορροπία.

Κάτι που δεν ισχύει για την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, που μοιάζει με τρένο χωρίς φρένα. Πήρε το ντέρμπι της προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αντβέρπ με 2-0 και ξέφυγε στην δεύτερη θέση. Πλέον απέχει επτά από την κορυφή (Γκένκ) ενώ υπάρχει και μαξιλάρι ασφάλειας έξι πόντων από την τρίτη θέση. Συμπλήρωσε δώδεκα αγώνες αήττητη με δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια έχει επτά συνεχόμενες νίκες σε συνδυασμό με over 2,5 και τρεις ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ικανοί για το διπλό οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο λόγω της ποιότητας τους αλλά και εξαιτίας των ντεφορμέ γηπεδούχων. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 2.09 στην Novibet.

Επτά νίκες εκτός έδρας έχει πετύχει η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, όλες σε συνδυασμό με over 2,5 κάτι που μπορεί να πετύχει ξανά. Κρατάμε διπλό και over 2,5 με απόδοση 3.25 στην Novibet.

Προγνωστικά: Αφιλόξενη η Βαλένθια

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με την Ισπανία και στο κύπελλο ή κύπελλο του Βασιλιά όπως λέγεται στην Ιβηρική χερσόνησο. Η Λεβάντε φέτος αγωνίζεται στην Β’ Ισπανίας αλλά έχει βάλει πλώρη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Είναι στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Εϊμπάρ. Αήττητη εδώ και 14 αγωνιστικές, έχοντας όμως και 6 ισοπαλίες. Βρισκόμαστε στην φάση των 16 και στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου απέκλεισε σε νοκ-άουτ αγώνα την Χετάφε, ομάδα πρώτης κατηγορίας, εντός έδρας με 3-2. Το «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» θα είναι στο πόδι από νωρίς για τον αγώνα. Άλλωστε είναι ομάδα που μόλις πέρυσι έπεσε κατηγορία και δεν έχει ξεχάσει να τα βάζει με επιτυχία με τους μεγάλους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα με την νίκη απέναντι στην ουραγό Έλτσε πριν τρεις αγωνιστικές. Στον τελευταίο αγώνα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Αλμερία. Επιπλέον έφυγε ο Φέλιξ για την Τσέλσι και δυναμώνουν οι φήμες για αποχώρηση του προπονητή Σιμεόνε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σε 17 αγώνες συγκέντρωσε 28 βαθμούς και σε τριπλή ισοβαθμία είναι στην τέταρτη θέση. Επισφαλής η θέση της στην τελική τετράδα φέτος. Η ποιότητα ξεχειλίζει στο ρόστερ της ομάδας αλλά τίποτα δεν φαίνεται να δουλεύει καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν την Ατλέτικο Μαδρίτης σε σύγχυση καθώς ψάχνουν να λύσουν τα προβλήματα του πρωταθλήματος. Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, πόσο μάλλον στην Ισπανία που αρκετές ομάδες δεν δείχνουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Κρατάμε από το νοκ άουτ παιχνίδι πρόκριση της Λεβάντε με απόδοση 2.95 στην Novibet.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 3.56
17:30
ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
ΑΕΚ over 2,5
1.62
19:00
Ολυμπιακός - Άρης
Goal/goal
2.20
BET: 20 units
Μονό
19:30
Σέρλκ Μπριζ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
2
2.10
BET: 10 units
Δυάδα ρίσκου 9.42
19:30
Σέρλκ Μπριζ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
2 & over 2,5
3.25
22:00
Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης
Πρόκριση: Λεβάντε
2.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις