Ολυμπιακός – Άρης: 21 χρόνια, 24 ματς χωρίς διπλό!

Ολυμπιακός – Άρης: 21 χρόνια, 24 ματς χωρίς διπλό!

Και το σερί... συνεχίζεται. Από το μακρινό 2002, ο Άρης αγνοεί τη νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας!

Ο Ολυμπιακός έκανε το… καθήκον του χθες (15/1) στο Φάληρο κόντρα στους Κίτρινους και πανηγύρισε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μία τέταρτη σερί νίκη, που τον διατηρεί στο κόλπο του τίτλου.

Η νίκη μπορεί να μην ήταν εύκολη, αλλά ο Γιώργος Μασούρας συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει εναντίον του Άρη (8 γκολ σε 14 ματς!), μαζί του όμως κι ο Ολυμπιακός που συνεχίζει τις “πελατειακές” σχέσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για να ψάξουμε να βρούμε άλλωστε το τελευταίο διπλό που πήρε ο Άρης απέναντι στους Ερυθρόλευκους, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο μακρινό 2002! 21 ολόκληρα χρόνια πριν…

Συγκεκριμένα, ήταν στις 27 Γενάρη εκείνη του χρόνου, με την τότε ομάδα του Τάκη Λεμονή να φιλοξενεί τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ και να χάνει ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αφού στην αντίπερα όχθη ο Φάνης Κατεργιαννάκης έκανε το… παιχνίδι της ζωής του. Στο 79′ μάλιστα ο Τζαμπαρί σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1, στο 94′ ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με τον Κωστούλα, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος.

Έκτοτε, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν 24 φορές -μετά και το χθεσινό παιχνίδι- σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι με το απίθανο 21-3-0!

Η προηγούμενη φορά που έφυγαν αήττητοι οι Κίτρινοι από το Καραϊσκάκη ήταν πριν δύο χρόνια με το πέναλτι του Μήτρογλου στο φινάλε (1-1), αλλά τον Ολυμπιακό να έχει ήδη διαφορά ασφαλείας, ενώ η προηγούμενη καταγράφεται στα πλέι οφ του 2010 (0-0), στη χειρότερη σεζόν των Ερθυθρολεύκων μετά τα “πέτρινα χρόνια”.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις