Αρχή στο Australian Open με επιλογές έως 3.25

προγνωστικά τένις

Ξεκινάει το Australian Open και ο #bilias1974 έχει δύο δυνατές επιλογές στα προγνωστικά τένις της Δευτέρας.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Οριακό κέρδος μας άφησε η πρόσφατη στήλη μας στα προγνωστικά τένις, με μία στις δύο πετυχημένες επιλογές, καθώς ο μεν Κουόν μας δικαίωσε κάνοντας την έκπληξη απέναντι στον Μπούστα αλλά ο Κούμπλερ δεν ολοκλήρωσε τη δεύτερη μας επιλογή παρότι κέρδισε το πρώτο σετ απέναντι στον Κετσμάνοβιτς. Σήμερα και για τις επόμενες δύο εβδομάδες η βασική μας στοιχηματική ενασχόληση θα είναι φυσικά από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς το Australian Open.

Προγνωστικά τένις

Η πρώτη μας επιλογή στα σημερινά προγνωστικά τένις λοιπόν θα βασιστεί στη φόρμα του πολύπειρου Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ, νο67 στον κόσμο, που αντιμετωπίζει τον συμπατριώτη του Ούγκο Ουμπέρ που είναι πλέον στο νο108. Ο Γκασκέ παρά τα χρόνια του, όντας πλέον 36χρονος, έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση κατακτώντας το τουρνουά στο Όκλαντ νικώντας μάλιστα στον τελικό έναν από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες φέτος τον Βρετανό Κάμερον Νόρι ο οποίος μάλιστα ήταν αήττητος μέχρι τον μεταξύ τους αγώνα.

Ο Ουμπέρ προσπαθεί από τα μέσα της περασμένης σεζόν να επιστρέψει στο τοπ30 όπου είχε βρεθεί το 2021 αλλά με εξαίρεση κάποιες νίκες και πορείες σε τουρνουά, δεν το έχει καταφέρει έως τώρα. Στους πρώτους του αγώνες στην Αυστραλία δεν εντυπωσίασε ακριβώς χάνοντας και στους δύο αγώνες του χωρίς να κερδίσει σετ. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και πέρσι στο δεύτερο γύρο του ΑΟ όπου ο Γκασκέ επιβλήθηκε με 3-1 σετ. Θα επιλέξουμε λοιπόν ξανά τη νίκη του Γκασκέ με χάντικαπ -1.5 games στην τιμή του 1.81.

Australian Open

Για την δεύτερή μας επιλογή θα κινηθούμε με λίγο πιο ρισκαδόρικα, καθώς οι εκπλήξεις στο στοιχηματικό τένις πληρώνουν καλά και συμβαίνουν αρκετά συχνά όπως βλέπουμε ήδη στην αρχή της σεζόν. Η επιλογή μας θα έρθει από τον αγώνα του Αυστραλού Περσέλ εναντίον του Φινλανδού Ρουουσουβουόρι. Ο Φινλανδός είναι το λογικό φαβορί, όντας περίπου 150 θέσεις πιο ψηλά στην κατάταξη από τον Αυστραλό αλλά έχει ξεκινήσει με μέτριες εμφανίσεις την σεζόν χάνοντας και στα δύο τουρνουά που συμμετείχε από τον πρώτο γύρο.

Αντίθετα, ο Αυστραλός αντίπαλός του έρχεται με φόρα από τα προκριματικά (τρεις νίκες) έχοντας ρεκόρ μέχρι τώρα 5-1 (Ν/Η) στην αρχή της σεζόν. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στα διπλά έχοντας μάλιστα φτάσει στον τελικό των διπλών στο περσινό AO μαζί με τον μόνιμο συμπαίκτη του Μάθιου Έμπντεν. Έχει όλα τα στοιχεία να ανέβει πιο ψηλά και στα μονά και το φετινό ΑΟ στην «έδρα» του είναι σίγουρα ένα τουρνουά όπου μια καλή πορεία θα του δώσει μεγάλη ώθηση. Η νίκη του Περσέλ είναι στο 3.25 και θα αποτελέσει τη σημερινή μας επιλογή ρίσκου στα προγνωστικά τένις.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό ρίσκου (17/1)
04:00
Περσέλ - Ρουσουβούορι
1
3.25
BET: 5 units
Μονό (17/1)
06:30
Γκασκέ - Ουμπέρ
Χάντικαπ games Γκασκέ -1,50
1.81
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις