Σαν ΠΑΣ στον πηγαιμό για τα λεφτά

προγνωστικά

Ο #Georgiou συνεχίζει τα προγνωστικά του με τις αναμετρήσεις των πρωτοπόρων της Super League στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Μετά την ατυχία σε μία από τις επιλογές της Euroleague τις προηγούμενες ημέρες, η στήλη συνεχίζει δυναμικά τα προγνωστικά της δίνοντας δύο πολύ καλά σημεία από τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού μία εβδομάδα μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Παναιτωλικός 

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ, υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό, ευελπιστώντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στους «Ζωσιμάδες». Ο κόσμος της Ένωσης έχει ζεσταθεί για τα καλά, βλέποντας αφενός την ομάδα να παίρνει το τρίποντο στο ντέρμπι κι αφετέρου να ευχαριστιέται το θεαματικό ποδόσφαιρο των παικτών του Αλμέιδα, καθώς μη ξεχνάμε πως διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 32 γκολ ενεργητικό. Απόντες για άλλη μια φορά θα είναι ο αριστερός μπακ Μοχαμαντί, ο μέσος Γκατσίνοβιτς και ο δεξιός ακραίος Ελίασον λόγω  τραυματισμών.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Τα «καναρίνια» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας βαριά ήττα από τον ΟΦΗ με 0-4, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να πληρώνει σε μεγάλο ποσοστό τα αμυντικά κενά που παρουσίασε. Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η σημερινή του αποστολή, μιας και θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ, που βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Αγρινίου μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πέρσι τέτοιες μέρες και συγκεκριμένα στις 16 Ιανουαρίου, για την 18η αγωνιστική, οι «κυανοκίτρινοι» είχαν πάρει το διπλό στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με ανατροπή, ενώ μαζί με τον Παναθηναϊκό, είναι οι μοναδικές ομάδες της Super League που δεν έχουν δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε εκτός έδρας αγώνα τους. Συνολικά έχει δεχτεί επτά γκολ εκτός έδρας, τα πέντε εκ των οποίων στο α’ ημίχρονο και τα άλλα δύο στις αρχές του β’. προγνωστικά

Προγνωστικά: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Την αγωνιστική τους άνοδο, παιχνίδι με παιχνίδι, πιστοποιούν οι Ηπειρώτες, μιας και μετά την εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, ήρθε εκείνη απέναντι στο Λεβαδειακό στη Λιβαδειά με 1-3. Αποτέλεσμα που αναπτέρωσε για τα καλά το πεσμένο μέχρι τότε ηθικό των παικτών του Θανάση Στάικου κι ας είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, όταν εκείνο το 0-2, έγινε 2-2.

Επόμενος αντίπαλος ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός, σε ένα ματς πολύ απαιτητικό, από τη στιγμή που όλοι θέλουν να συνεχίσει η ομάδα τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στους «μεγάλους», πόσω μάλλον τώρα που οι «πράσινοι» είχαν την πρώτη απώλεια με την ήττα στην «Αγιά Σοφιά» από την ΑΕΚ. Η παράδοση τα τελευταία χρόνια θέλει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Να περάσει αλώβητος από τους «Ζωσιμάδες», εκεί όπου γκέλαραν πρόσφατα τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού, αν θέλει να παραμείνει σε απόσταση από τους διώκτες του, οι οποίοι καιροφυλακτούν. Η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι», στο αθηναϊκό ντέρμπι, έπαιξαν αρκετά καλά, ωστόσο δέχθηκαν το γκολ που έκρινε το ματς, από μια λανθασμένη εκτίμηση σε επέμβαση του Μπρινιόλι. Παρόλα αυτά, ο Γιοβάνοβιτς πραγματοποιώντας ροτέισον στη ρεβάνς Κυπέλλου με το Βόλο, έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του, οι οποίοι ζευγάρωσαν τις νίκες και τώρα τους περιμένει ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά.

Αν πρέπει να σταθούμε κάπου, αναφορικά με το σημερινό ματς, είναι πως η τελευταία νίκη του τριφυλλιού στα Γιάννινα, σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 όταν και επικράτησε με 3-0, μιας και στη συνέχεια μέτρησε έξι ήττες και δύο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάγκνουσον λόγω τραυματισμού, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται τόσο ο Πούχατς όσο και ο Κλέινσχαϊλερ που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Πάμε λοιπόν να υποστηρίξουμε τον άσο & over 2,5 της ΑΕΚ που βρίσκουμε σε απόδοση 1.73 στη Novibet αλλά και το διπλό του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.57 επίσης στη Novibet.

Μονό
16:00
ΑΕΚ - Παναιτωλικός
1 & over 2,5
1.73
BET: 10 units
Mονό
20:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
2
1.57
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις