Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Προγνωστικά Euroleague

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΣΕΦ
  • Χωρητικότητα: 11.390
  • Α’ Γύρος (19/10) : Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός  87-89
  • Διαιτητές: Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Πολωνία)
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, οι νίκες είναι μοιρασμένες στις πέντε για την κάθε μια.

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι, καταρχάς, στην Βίρτους Μπολόνια και στον Απόλλωνα Πάτρας. Η μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων» στην Ιταλία κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια με 83-85 έδωσε τεράστια ψυχολογικώ ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που επιβεβαίωσαν το γεγονός πως βρίσκονται σε φανταστική κατάσταση και αποτελούν φαβορί για την κούπα ακόμα και χωρίς τον Κώστα Σλούκα, που απουσίασε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ακολούθησε η άνετη επικράτηση ενάντια στον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ(97-60) που χαρακτηρίστικε από επιθετικό…πλουραλισμό. Ο Ολυμπιακός, σε ένα γήπεδο που θα «φλέγεται» λόγω sold-out, καλείται να τα βγάλει εις πέρας κόντρα στην ισχυρή Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να «πατήσει» εκ νέου κορυφή στην Ευρωλίγκα.

Stat Attack: Στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός μετράει μονάχα μια ήττα, αυτή από την Μονακό, στις…λεπτομέρειες.

Απουσίες: Όλοι διαθέσιμοι στις τάξεις του Ολυμπιακού για το ντέρμπι…κορυφής κόντρα στην Ρεάλ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε πως έκανε τα έυκολα…δύσκολα στην Γερμανία κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο το τελικό 77-84 γράφτηκε υπέρ της και έτσι οι Ισπανοί παρέμειναν στην κορυφή της Ευρωλίγκα. Πριν από τον Ολυμπιακό, η ομάδα από την Μαδρίτη νίκησε άνετα εκτός έδρας με 62-82 την Γρανάδα για το ισπανικό πρωτάθλημα, και έρχεται με…φόρα στο γεμάτο ΣΕΦ προκειμένου να υπερασπιστεί την πρωτιά της στην διοργάνωση. Οι απουσίες «πονάνε» τους φιλοξενούμενους, ωστόσο έχουν και το ταλέντο, και το βάθος και την εμπειρία προκειμένου να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό.
 
Stat Attack: Η ομάδα του Τσουζ Ματέο μετράει σερί πέντε συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Απουσίες: Χωρίς Ροντρίγκεθ, Ουίλιαμς-Γκος και Αμπάλντε η Ρεάλ στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά: Σήμερα ποντάρουμε στην ικανότητα του Κώστα Παπανικολάου να πασάρει τη μπάλα. Μετρώντας στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις ακριβώς 3 ασίστ ανά παιχνίδι, και με τον Κώστα Σλούκα να μην βρίσκεται σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση, είναι δεδομένο πως πολλές μπάλες θα «περάσουν» από τα χέρια του. Ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα στο ΣΕΦ είναι άκρως παραγωγικός, γιαυτο και εμείς  επιλέγουμε το over 1.5 ασίστ του Κώστα Παπανικολάου σε απόδοση 1.80 από την Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 1,5 ασίστ Παπανικολάου
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις