ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Χτυπήσαμε φλέβα χρυσού, στο 6.50!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Χτυπήσαμε φλέβα χρυσού, στο 6.50!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Χτυπήσαμε φλέβα χρυσού, στο 6.50!

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Προγνωστικά: Μεγάλες αποδόσεις με σύμμαχο την λογική σήμερα Κυριακή στη στήλη του #TheMagician με ντέρμπι και θέαμα.

Καλημέρα σας! Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον Σάββατο ακολουθεί μια στοιχηματική Κυριακή με πολύ σημαντικά και θεαματικά παιχνίδια να μας έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με τα γκολ στην Ολλανδία

Η Γκρόνινγεν δεν τα πάει καλά φέτος στο πρωτάθλημα. Έχει αισίως τρεις σερί ήττες και βρίσκεται με δώδεκα βαθμούς στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας σε επτά αγώνες δεν σκόραρε μόνο μια φορά ενώ έχει πέντε over 3,5. Αναγκασμένη να ψάχνει παντού βαθμούς, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Πόσο μάλλον όταν παίζει μπροστά στον κόσμο της.

Η Φέγενορντ από την άλλη, έμεινε στην ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Ουτρέχτης (1-1) αλλά στάθηκε τυχερή καθώς Άγιαξ και Αϊντχόφεν έμειναν στην ισοπαλία και δεν μείωσαν την διαφορά από την κορυφή. Παραμένει πρώτη με 34 βαθμούς στο +3 από την δεύτερη θέση. Γνωρίζει πως δεν επιτρέπονται παρόμοια λάθη εάν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει και στα οχτώ εκτός έδρας παιχνίδια της αλλά μόνο δυο φορές κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Τέσσερα under 2,5 και τέσσερα over 3,5 μακριά από το «Ντε Κάιπ».

Παιχνίδι που μπορεί εύκολα να ανοίξει στο σκορ είναι το σημερινό. Επιλέγουμε το over 3,5 με απόδοση 2.62.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Ντέρμπι μίσους στο Λονδίνο

Η Τότεναμ μετά το εντός έδρας στραπάτσο με 0-2 από την Άστον Βίλα, έμεινε εκτός της πρώτης βαθμολογικής  τετράδας. Έπεσε στην πέμπτη θέση και παρέμεινε εκεί παρά την νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της  Κρίσταλ Πάλας με 0-4. Ο Κέιν σκόραρε δις οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Τον πλαισίωσαν στον πίνακα τον σκόρερ οι Ντόχερτι και Σον. Η ομάδα έχει στηθεί φέτος με σκοπό την πρώτη τετράδα και αν δεν τα καταφέρει θα αποτελέσει την απώλεια του πρώτου στόχου. Δύο φορές μόνο δεν έχει βρει δίχτυα η Τότεναμ σε 18 στροφές στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Μεγάλο βάρος στην επίθεση έχει το βαρύ της πυροβολικό της ομάδας, ο Χάρι Κέιν που μετράει ήδη 15 τέρματα.

Ασταμάτητη η Άρσεναλ αυτή τη χρονιά. Η ισοπαλία χωρίς τέρματα την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με αντίπαλο την Νιούκαστλ μοιάζει ασήμαντο μπροστά στην γενικότερη εικόνα της. Ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο δεν σκόραρε. Εδώ και 15 αγωνιστικές φιγουράρει σταθερά στην πρώτη θέση με διαφορά πλέον στους πέντε πόντους από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Παίζει ιδιαίτερα αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και οργανωτικό ποδόσφαιρο. Ήδη έχει διαψεύσει αρκετούς η ομάδα του Αρτέτα που υποστήριζαν ότι θα κάνει «κοιλιά». Πάει για πρωτάθλημα, αν και ο προπονητής προσπαθεί να κρατήσει τα μυαλά στην θέση τους.

Επιθετικές ομάδες και οι δύο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν ξανά στην τετράδα και οι φιλοξενούμενοι να διατηρήσουν την απόσταση από τη δεύτερη στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι. Έξτρα κίνητρο, η νίκη στο ντέρμπι μίσους στο Λονδίνο. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.95.

Η Λισαβόνα χωρισμένη στα δυο

Η Μπενφίκα από την τέταρτη αγωνιστική βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήταν αήττητη από την αρχή της σεζόν, έκλεισε όμως με ήττα τη χρονιά στην έδρα της δεύτερης Μπράγκα με το βαρύ 3-0. Ακολούθησε η νίκη με 1-0 εντός έδρας επί της Πορτιμονένσε, το οποίο ήταν και το πρώτο under 2,5 εντός, παρόλο που έβγαζε διαρκώς φάσεις. Έχει 8/8 νίκες στο «Ντα Λουζ» με επτά over 2,5. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και την καλύτερη άμυνα με δέκα γκολ παθητικό μαζί με την Πόρτο. Δεν θέλει να μπει σε νέους μπελάδες και να δει την διαφορά να μειώνεται από τους διώκτες της.

Έχασε κι άλλο έδαφος η Σπόρτιγκ Λισαβόνας στην προσπάθεια για έξοδο στο επόμενο Champions League. Έχασε στην έδρα της προτελευταίες Μαρίτιμο με 1-0 μετά από άσχημη εμφάνιση. Μόλις δέκα βαθμούς συγκέντρωσε εκτός σε οχτώ αναμετρήσεις έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Θέλει ν’ αναρριχηθεί στην βαθμολογία αλλά είναι αναγκασμένη να κοιτάει και προς τα κάτω καθώς σε τέσσερις βαθμούς ακολουθούν δυο ομάδες. Δεν θέλει να φύγει με άδεια χέρια από την αναμέτρηση.

Η παράδοση του ζευγαριού υποδηλώνει αρκετά γκολ. Πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δυο, γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.05.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Προγνωστικά: Παιχνίδι για γερά νεύρα

Ανανεωμένος δείχνει μετά την διακοπή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτα έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, έπειτα έφερε ισοπαλία στη Λαμία και με δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό σκαρφάλωσε στην ένατη θέση με 17 βαθμούς. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με την ψυχολογία στα ύψη και δείχνει ικανός για το καλύτερο.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της ΑΕΚ. Είχε δυο-τρεις καλές ευκαιρίες αλλά λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας, λίγο το δοκάρι δεν του επέτρεψαν να σκοράρει. Η διαφορά μειώθηκε από τη δεύτερη ΑΕΚ πλέον στους τέσσερις και στους επτά από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Μάγνουσον, Τσέριν, Χουάνκαρ και τον μακροχρόνια Αϊτόρ.

Έχει να κερδίσει από το 2015 στα Γιάννενα το «τριφύλλι». Τις εντυπώσεις τελευταία κερδίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς να προσπερνάμε την ποιότητα του ρόστερ των φιλοξενούμενων. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 2.47.

Δυάδα απόδοσης 6.50
17:45
Γκρόνινγκεν - Φέγενορντ
Οver 3,5
2.62
20:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.47
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 4.00
18:30
Τότεναμ - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
1.95
20:00
Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Goal/goal & over 2,5
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις