Φούλαμ – Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φούλαμ - Τότεναμ προγνωστικά

Φούλαμ - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Φούλαμ – Τότεναμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φούλαμ – Τότεναμ προγνωστικά

  • «Κρέιβεν Κότατζ» (22.384), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Πολ Τίρνεϊ.
  • Πρώτος γύρος: Τότεναμ – Φούλαμ 2-1.
  • Η Τότεναμ είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της απέναντι στη Φούλαμ, με επτά νίκες και μία ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα, τα «σπιρούνια» έχουν απολογισμό 12-3-1 στα τελευταία 16 μεταξύ τους.
  • Στην έδρα της Φούλαμ, η Τότεναμ έχει σερί έξι νικών από τις οποίες οι πέντε έχουν έρθει συνδυαστικά με over 2,5 γκολ.
  • Το goal/goal έχει επιβεβαιωθεί σε έξι από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους, ίδιο αριθμό φορών με το over 2,5 σε αυτό το διάστημα.

Φούλαμ

Ρεπορτάζ: Το αψεγάδιαστο σερί της μετά το Μουντιάλ έλαβε τέλος στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» από τη Νιουκάστλ. Βρέθηκε σε δεύτερο ρόλο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης, όμως κι η… μοίρα τής έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η τρομερή εμφάνιση του Λένο την κράτησε στο παιχνίδι, κι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα μπορούσε να έχει φύγει μέχρι και με το τρίποντο. Ο Μίτροβιτς ανέλαβε να εκτελέσει στο 69’ το κερδισμένο πέναλτι του Ριντ, και παρότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα το σκορ παρέμεινε 0-0, επειδή ο Σέρβος γλίστρησε κατά την εκτέλεση και έκανε διπλή επαφή με την μπάλα. Σαν να μην έλειπε αυτό, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» στο τέλος με τον Ίσακ, ο οποίος στο 89’ σκόραρε προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Γουίλσον. Με την ήττα αυτή οι «κότατζερς» διατήρησαν την έκτη θέση. Βρίσκονται στο -2 από την αποψινή τους αντίπαλο και με νίκη μπορούν να κάνουν δυναμική είσοδο στην πεντάδα.

Stat attack: Μετράει δέκα σερί αγώνες με under 3,5 τέρματα.

Απουσίες: Τον Κεμπανό και τον Ντάφι δε θα έχει στη διάθεσή του ο Σίλβα, λόγω τραυματισμού και ασθένειας αντίστοιχα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λένο – Τετέ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον – Παλίνια, Ριντ – Γουίλιαν, Περέιρα, Τζέιμς – Μίτροβιτς.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τότεναμ

Ρεπορτάζ: Απέτυχε στα κρίσιμα και συνεχόμενα τεστ με τις δύο πρωτοπόρους, σε διάστημα λίγων ημερών. Πρώτα υποδέχτηκε την Άρσεναλ στο ντέρμπι του βορείου Λονδίνου, χάνοντας για πρώτη φορά στο γήπεδό της από τη μισητή αντίπαλο μετά από εξίμισι χρόνια (και σχεδόν οκτώ για το πρωτάθλημα). Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε γκάφα και αυτογκόλ του Γιορίς (14’) και εξαιρετικό μακρινό σουτ του Έντεγκαρντ (36’). Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κόντε πίεσε και έχασε ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τελείως διαφορετική εξέλιξη αλλά ίδιο αποτέλεσμα είχε η αναμέτρηση που ακολούθησε την Πέμπτη εκτός έδρας με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα «σπιρούνια» πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-0, χάρη σε γκολ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου από τους Κουλουσέφσκι (44’) και Έμερσον (45+2’). Ακόμα και με αυτό το ισχυρό πλεονέκτημα στο σκορ, η Τότεναμ έμεινε με άδεια χέρια στο τέλος. Στο 51’ και στο 53’ η Σίτι σκόραρε με τον Άλβαρεζ και τον Χάαλαντ για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Μαχρέζ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 63’, ενώ ο Πέρισιτς είχε χάσει τεράστια ευκαιρία για το 2-3 λίγα λεπτά νωρίτερα. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός «σφράγισε» τη νίκη των γηπεδούχων γράφοντας το τελικό 4-2 στο 90’, έπειτα από ολέθριο λάθος του Λενγκλέ και διατηρώντας την Τότεναμ στην πέμπτη θέση.

Stat attack: Οι τέσσερις τελευταίοι εκτός έδρας αγώνες της για το πρωτάθλημα είχαν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Η επιστροφή του Μπεντανκούρ αφήνει ως μοναδική απουσία αυτήν του Λούκας Μόουρα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Ντόχερτι, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Σον Χέουνγκ-Μιν, Κέιν.

Φούλαμ - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φούλαμ – Τότεναμ προγνωστικά: Κομβικής σημασίας παιχνίδι αυτό για την Τότεναμ. Μετά από δύο απογοητευτικές ήττες, έρχεται το δύσκολο ντέρμπι με τη Φούλαμ. Ενδεχόμενη ήττα μπορεί να τη φέρει μέχρι και εκτός εξάδας, ενώ αντίθετα μια νίκη είναι ικανή να αντιστρέψει το κλίμα. Με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα του Κόντε απέδειξε ότι δε βρίσκεται στο επίπεδο που απαιτείται για να κοιτάζει την κορυφή. Όμως δεν έχει ξεχάσει να παίζει μπάλα. Είναι ικανή να πάρει παιχνίδια όπως αυτό, ακόμα κι αν η Φούλαμ είναι σε εξαιρετική εμφάνιση. Άλλωστε, έχει και την παράδοση με το μέρος της απέναντι στους «κότατζερς». Παίζουμε το διπλό των «σπιρουνιών» με απόδοση 2.15 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Φούλαμ - Τότεναμ
2
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις