Λίβερπουλ – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ - Τσέλσι προγνωστικά

Λίβερπουλ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λίβερπουλ – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Άνφιλντ» (54.074), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες μετρούν οι δύο ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ έχει απολογισμό 4-3-1 στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις της με την Τσέλσι.
  • Πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους είχαν under 2,5 γκολ.
  • Απολογισμό 6-9-4 έχει απέναντι στην Τσέλσι ο Κλοπ, ενώ ο Πότερ μετρά μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες κόντρα στη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τη Λίβερπουλ στην Premier League. Το ματς με την Μπράιτον θα ήταν δεδομένα δύσκολο, όμως σε καμία περίπτωση δε δικαιολογείται η συντριβή που υπέστη στο «Άμεξ». Άντεξε για ένα ημίχρονο κρατώντας το μηδέν, με τους γηπεδούχους να είναι καταιγιστικοί με την είσοδό τους από τα αποδυτήρια. Η Λίβερπουλ δέχτηκε δύο γκολ στο 46’ και στο 53’ από τον Μαρτς, κι ο Γουέλμπεκ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» πετυχαίνοντας το 3-0 στο 81’. Στην ένατη θέση πλέον η ομάδα του Κλοπ, που τουλάχιστον «ρέφαρε» με τη νίκη-πρόκριση στο FA Cup την Τρίτη. Με μια βολίδα του Έλιοτ στο 13’, η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 στο «Μόλινιου» και απέκλεισε τη Γουλβς, για να φτάσει στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Stat attack: Goal/goal & over 2,5 στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Φαν Ντάικ, Ζότα, Ντίαζ, Φιρμίνο και Άρτουρ. Κοντά στην επιστροφή του ο Νούνιεζ, ίσως έμεινε εκτός στο κύπελλο για να είναι έτοιμος απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Τιάγκο, Φαμπίνιο, Χέντερσον – Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιεζ. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τσέλσι

Ρεπορτάζ: Έπρεπε να δείξει 15 Ιανουαρίου το ημερολόγιο για να φτάσει στην πρώτη νίκη της στο 2023. Την πήρε σε εντός έδρας τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με το φτωχό πλην τίμιο 1-0. Αμφότερες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, με το παιχνίδι να έχει φάσεις και ρυθμό, αλλά όχι γκολ για τα πρώτα 45 λεπτά. Ο Χάβερτζ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 63’, με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζίγες. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Κέπα καταγράφοντας πέντε αποκρούσεις, ορισμένες από τις οποίες ήταν καθοριστικές. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στη 10η θέση με 28 βαθμούς, όσους κι η αποψινή τους αντίπαλος που προηγείται λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μούντρικ από την Σαχτάρ για σχεδόν 100 εκατομμύρια, ίσως ο Ουκρανός εξτρέμ κάνει το ντεμπούτο του στο «Άνφιλντ».

Stat attack: Έχει μία ισοπαλία και έξι ήττες στα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Δέκα παίκτες απουσιάζουν συνολικά και είναι οι εξής: Ζοάο Φέλιξ, Τζέιμς, Τσίλγουελ, Καντέ, Μεντί, Στέρλινγκ, Πούλισικ, Φοφανά, Ζακάρια και Μπρόγια. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, οι υπόλοιποι τραυματίες. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Χάβερτζ για άγνωστους λόγους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Μπαντιασίλ, Τ. Σίλβα, Χολ – Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Γκάλαχερ – Ζίγες, Μάουντ, Ομπαμεγιάνγκ.

Λίβερπουλ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ – Τσέλσι προγνωστικά: Ποιος θα φανταζόταν ότι η δεύτερη Λίβερπουλ κι η τρίτη Τσέλσι της περασμένης σεζόν, θα διεκδικούσαν ακριβώς στα μισά της φετινής χρονιάς την ένατη θέση. Υπάρχει πάντως φαβορί κι είναι οι γηπεδούχοι. Μπορεί να μην τα πάνε καλά φέτος οι «κόκκινοι», όμως εντός έδρας παραμένουν δυνατοί. Κυριολεκτικά μια εντεκάδα παικτών δεν υπολογίζονται για τους φιλοξενούμενους, που έτσι κι αλλιώς μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» έχουν φόρμα υποβιβασμού. Επειδή οι παίκτες του Κλοπ έχουν για μία ακόμη φορά διάθεση για «δωράκια», καλύπτουμε την έδρα συνδυαστικά με πολλά τέρματα. Το 1Χ & over 2,5 δίνεται σε απόδοση 2.25 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
14:30
Λίβερπουλ - Τσέλσι
1Χ & over 2,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις