Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Θετική παράδοση έχει απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι η Τότεναμ, με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της.
  • Στην έδρα της η Μάντσεστερ Σίτι έχει απολογισμό 4-1-1 τις τελευταίες έξι φορές που υποδέχτηκε την Τότεναμ.
  • Σε πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους έχει επιβεβαιωθεί το no goal.

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Έφυγε με «άδεια χέρια» από το «Ολντ Τράφορντ» και τώρα… τρέχει. Καθόλου πειστική η εμφάνισή της, καθώς πέρα από την κατοχή δεν είχε ευκαιρίες. Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της βρήκε δίχτυα, χάρη σε κεφαλιά του Γκρίλις έπειτα από σέντρα του Ντε Μπρόινε στο 60’. Ωστόσο, βρέθηκε στη λάθος πλευρά μιας αρκετά αμφιλεγόμενης φάσης, όταν ο Μπρούνο Φερνάντες ισοφάρισε στο 78’. Ο Πορτογάλος έκανε άψογο τελείωμα μετά από μπαλιά του Κασεμίρο, αφού όμως ο Ράσφορντ, που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, κινήθηκε προς την μπάλα αλλά δεν την ακούμπησε. Το γκολ μέτρησε, η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε και τελικά βρήκε και την ανατροπή. Ο Γκαρνάτσο σέντραρε από τα αριστερά, ο Ράσφορντ βρέθηκε ολομόναχος μπροστά στο τέρμα και σκόραρε για να δώσει σπουδαία νίκη στους «κόκκινους διαβόλους». Πλέον βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και για πρώτη φορά στην σεζόν δε θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Stat attack: Σε δέκα από τα 15 εντός έδρας ματς της σε όλες τις διοργανώσεις έχουν σημειωθεί over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Τραυματίας για καιρό ο Ρούμπεν Ντίας, σύντομα (αλλά μάλλον όχι απόψε) η επιστροφή του Στόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ακάνζι, Ακέ, Κανσέλο – Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Μαχρέζ, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τότεναμ

Ρεπορτάζ: Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της αιώνιας αντιπάλου Άρσεναλ, κι ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστη και δίκαια βρέθηκε να χάνει με δύο τέρματα, μετά από τραγική γκάφα-αυτογκόλ του Γιορίς (14’) και φοβερό σουτ του Έντεγκαρντ (36’). Όπως ήταν λογικό, ανέβασε την πίεσή της στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, όμως βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Ράμσντεϊλ που τελείωσε το ματς με επτά αποκρούσεις. Πρώτη ήττα εντός έδρας από την Άρσεναλ από το 2015 για την Τότεναμ, η οποία παρέμεινε στην πέμπτη θέση. Στους πέντε βαθμούς έφτασε η διαφορά από την τετράδα, με τη Φούλαμ (με ματς παραπάνω) να ακολουθεί στο -2 και την Μπράιτον (με ματς λιγότερο) στο -3.

Stat attack: Σε τέσσερα σερί ματς της έχει σημειωθεί το no goal.

Απουσίες: Ο Λούκας Μόουρα είναι η μοναδική επιβεβαιωμένη απουσία για τα «σπιρούνια». Αμφίβολος κι ο Μπεντανκούρ, επέστρεψαν οι Ρισάρλισον και Μπισουμά.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Ντόχερτι, Μπισουμά, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Σον Χέουνγκ-Μιν, Κέιν. 

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ προγνωστικά: Αμφότερες προέρχονται από ήττα σε τοπικό ντέρμπι. Ήττες που κοστίζουν βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά και στις δύο ομάδες. Μακράν πιο ποιοτική βέβαια η Σίτι, που με σύμμαχο την έδρα έχει ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη. Το -8 ίσως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, που κάποια στιγμή θα βγάλει αντίδραση μετά από ένα μεγάλο διάστημα αστάθειας. Περιμένουμε να είναι στα καλά της απόψε, κάτι που δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Στο 1.97 δίνεται στη Novibet η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ ενός τέρματος.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ
1 (-1)
1.97
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις