Γουλβς – Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γουλβς - Λίβερπουλ προγνωστικά

Γουλβς - Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γουλβς – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γουλβς – Λίβερπουλ προγνωστικά

  • «Στάδιο Μόλινιου» (32.050), Γουλβερχάμπτον.
  • Διαιτητής: Άντρε Μάρινερ.
  • Πρώτο ματς: Λίβερπουλ – Γουλβς 2-2.
  • Αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς με τη Γουλβς είναι η Λίβερπουλ, με την ισοπαλία τους στο πρώτο ματς να σταματά ένα σερί επτά νικών των «κόκκινων».
  • Στο FA Cup, η Γουλβς είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς απέναντι στη Λίβερπουλ, και συνολικά μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στη διοργάνωση.
  • Η Λίβερπουλ έχει απολογισμό 6-3-1 στα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς με τη Γουλβς.

Γουλβς

Ρεπορτάζ: Παρότι αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς και μη ενδεκαδάτους παίκτες, έπαιξε εξαιρετικά και αδικήθηκε από το τελικό 2-2 στο «Άνφιλντ». Ο Γκέδες άνοιξε το σκορ στο 26’ μετά από μοναδική γκάφα του Άλισον, ο οποίος του… την σέρβιρε μπροστά στο τέρμα. Λίγο πριν το ημίχρονο δέχτηκε την ισοφάριση και με λάθος της άμυνας έμεινε και πίσω στο σκορ στο 52’, με τη Λίβερπουλ να φέρνει «τούμπα» το ματς. Η Γουλβς απάντησε με τον Χουάνγκ στο 66’, και είδε γκολ της να ακυρώνεται ανεξήγητα στο 82’. Αν το γκολ μετρούσε και το ματς έληγε 2-3, θα ήταν ήδη στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ακολούθησε νέα ισοπαλία σε κύπελλο, αυτή τη φορά με τη Νότιγχαμ για το Carabao Cup. Εκεί η πρόκριση χάθηκε στα πέναλτι, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Το Σάββατο επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Γουέστ Χαμ και ξεκόλλησε από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Stat attack: No goal & under 2,5 στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νέτο, Τσικίνιο, Καλάιτζιτς και Τραορέ. Ο Ντιέγκο Κόστα έμεινε εκτός αποστολής στο ματς του Σαββάτου και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του, ενώ ο Μουτίνιο αποκόμισε τραυματισμό από εκείνο το παιχνίδι και επίσης δεν είναι στο 100% οι πιθανότητες να αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σάρκιτς – Σεμέδο, Τότι, Κόλινς, Τζόνι – Νούνες, Νέβες, Χοτζ – Τραορέ, Γκέδες, Χιμένεζ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Γλίτωσε από τα χειρότερα και τον άμεσο αποκλεισμό και θα έχει δεύτερη ευκαιρία στο «Μόλινιου», μετά το εντός έδρας 2-2 για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Παρά την χρησιμοποίηση βασικών από τον Κλοπ, η εικόνα της Λίβερπουλ ήταν απογοητευτική. Ο Νούνιεζ ισοφάρισε στο 44’ κι ο Σαλάχ ανέτρεψε στο 52’ το σκορ μετά από γκολ των φιλοξενούμενων χάρη σε τραγικό λάθος του Άλισον. Ωστόσο, αμυντικά η Λίβερπουλ είχε τεράστια θέματα και δέχτηκε την ισοφάριση στο 66’. Η τύχη ήταν με το μέρος της, καθώς σε μια αρκετά δύσκολη φάση το γκολ της ανατροπής από τον Τότι ακυρώθηκε στο 82’ για οφσάιντ. Για το πρωτάθλημα, υπέστη τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράιτον και υποχώρησε στην ένατη θέση, επτά βαθμούς μακριά από την τετράδα. Άντεξε στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά την ανάπαυλα έχανε ήδη με 2-0 από το 53’, χάρη σε δύο τέρματα του Μαρτς. Ο Γουέλμπεκ πέτυχε το τελικό 3-0, υποχρεώνοντας τους «κόκκινους» στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους για την Premier League.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Είναι «γυμνή» επιθετικά, καθώς εκτός λόγω τραυματισμού έχουν μείνει οι Ζότα, Ντίαζ, Φιρμίνο και Νούνιεζ. Πέρα από αυτό, θα απουσιάσει για λίγο καιρό ακόμα ο ηγέτης της άμυνας Φαν Ντάικ και δεν υπολογίζεται κι ο Άρτουρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Κονατέ, Τσιμίκας – Έλιοτ, Φαμπίνιο, Τιάγκο – Σαλάχ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Χάκπο.

Γουλβς - Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γουλβς – Λίβερπουλ προγνωστικά: Τελείως ασθενική η εικόνα της Λίβερπουλ τον τελευταίο καιρό, κυρίως στην άμυνα. Μοιάζει με μια ομάδα κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και χωρίς πλάνο διαφυγής από αυτή την δυσμενή κατάσταση. Δεν άξιζε να έχει δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση σήμερα, αλλά θα παλέψει για να σώσει μια από τις λίγες ελπίδες της για τη φετινή σεζόν: το κύπελλο. Ακόμα κι έτσι, δεν παίζεται η νίκη κι η πρόκρισή της απέναντι στην ανεβασμένη και ψυχωμένη Γουλβς. Μεστή ομάδα οι «λύκοι» από τότε που ανέλαβε ο Λοπετέγκι, μπορούν να κάνουν κάτι που στα χαρτιά μοιάζει με υπέρβαση. Στο 2.55 βρίσκουμε στη Novibet την πρόκριση των γηπεδούχων.

  • Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Κλοπ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στο πρώτο ματς, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα μετά το Μουντιάλ. Επιθετικά πάντως, είναι συνεπής στο σκοράρισμα με εξαίρεση το πρόσφατο ματς με την Μπράιτον. Αναμένεται και πάλι να δούμε πολλά γκολ εκατέρωθεν. Στο 1.96 δίνεται το goal/goal & over 2,5 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Γουλβς - Λίβερπουλ
Πρόκριση: Γουλβς
2.55
Combo
21:45
Γουλβς - Λίβερπουλ
Goal/goal & over 2,5
1.96
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις