Υπερδιπλασιάζουν οι… μονόφθαλμοι

Προγνωστικά:

Προγνωστικά από τα... πολύ χαμηλά πατώματα της Premier League έχει για τη πρώτη μέρα του Σαββατοκύριακου ο #Roume.

Καλημέρες αγαπημένοι Κουβανέζοι. Δυνατή επιλογή αυτή του FA Cup με το διπλό της Μπέρνλι το οποίο πέρασε εύκολα, όμως η αίσθηση για γκολ από τον Χάκπο στο ντεμπούτο δεν έγινε πραγματικότητα και έτσι μείναμε στο 1/2. Κέρδος, βέβαια, και έχοντας χτίσει ένα μικρό σερί με θετικό πρόσημο από το Μουντιάλ και μετά, θα πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά από τον μαγικό κόσμο της Premier League. Επιλογές, ως συνήθως, από το Pamestoixima.gr

Κλειστό το ντέρμπι της απογοήτευσης

Κυρίως με τα χαμηλά θα ασχοληθούμε σήμερα, ξεκινώντας από το «Μολινό» και το ματς ανάμεσα σε Γουλβς και Γουέστ Χαμ. Η όγδοη και η έβδομη αντίστοιχα του περσινού πρωταθλήματος είναι για… κλάματα φέτος, με τους «Λύκους» να έχουν ήδη αντικαταστήσει τον Μπρούνο Λάζε με τον Χουλιέν Λοπετέγκι. Η Γουέστ Χαμ, εντυπωσιακή τα προηγούμενα τρία χρόνια, δεν μπορεί να σταυρώσει δεύτερη πάσα φέτος, με τον Μόγιες να τρέμει στο πάγκο. Οι γηπεδούχοι έρχονται με… φόρα στο ντέρμπι παραμονής, αφού έφεραν «Χ» με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για το κύπελλο, με τον ρεφ να τους… παίρνει μέσα από τα χέρια τη πρόκριση. Η Γουλβς σκόραρε στα… χασομέρια, ο βοηθός ακύρωσε το γκολ, όμως όπως φάνηκε από λήψη στο γήπεδο αυτό έγινε λανθασμένα, με τη φάση να έχει γίνει σε σημείο που το VAR δεν είχε οπτική γωνία. Έτσι, μια Γουλβς με φουλ ροτέισον έστειλε τη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ σε επαναληπτικό.

Εκτίμηση: Γενικά, η εικόνα με τον Λοπετέγκι έχει βελτιωθεί πολύ, το κλίμα είναι καλύτερο και για αυτό βλέπω την Γουλβς να έχει αβαντάζ στην αναμέτρηση. Τα «Σφυριά» έχουν μια – δυο δυνατές απουσίες, οπότε η αίσθησή μου είναι ότι το ματς γέρνει… αριστερά. Όμως, τόσο το παιχνίδι των δύο ομάδων, όσο και η κρισιμότητα του αγώνα, με σπρώχνουν και προς το χαμηλό σκορ. Έτσι, θα πάρω το 2.12 της κάλυψης του γηπεδούχου μαζί με το under 2.5.

Βόρειοι εναντίον Νότιων, Τυφλοί εναντίον Μονόφθαλμων

Φεύγοντας λίγο από τα συνηθισμένα, θα ασχοληθώ και με μία δυάδα σήμερα. Πάμε, λοιπόν, στο Μέρσισαϊντ, εκεί όπου η Έβερτον υποδέχεται την Σαουθάμπτον. 18ος εναντίον 20ου στο «Γκούντισον Παρκ», με την ουραγό Σαουθάμπτον, πάντως, να δείχνει σημάδια ζωής. Οι «Άγιοι» υπέταξαν τη Σίτι στο League Cup και «πέταξαν» προς τα ημιτελικά, ενώ πέρασαν και από την Κρίσταλ Πάλας με μεγάλο διπλό στο FA Cup. Γενικά, η ομάδα του Τζόουνς βγάζει ενέργεια και δείχνει έτοιμη τουλάχιστον να παλέψει για την σωτηρία. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τα «Ζαχαρωτά» του Λάμπαρντ, τα οποία δεν βλέπω να είναι του… Λάμπαρντ για πολύ ακόμα. Αποκρουστικό το ποδόσφαιρο που παίζει και η γκρίνια είναι τεράστια στις τάξεις των οπαδών, με ένα στραπάτσο με την Σαουθάμπτον να σημαίνει πιθανότατα και το τέλος της θητείας του θρυλικού πρώην χαφ της Τσέλσι στον πάγκο της ομάδας.

Εκτίμηση: Τα προγνωστικά εδώ γέρνουν πολύ υπέρ της Έβερτον και δεν το πολυκαταλαβαίνω. Θεωρώ πως μόνο και μόνο η φόρμα της Σαουθάμπτον είναι άξια αναγνώρισης και… πονταρίσματος, για αυτό θα κρατήσω να πάρουν οι «Άγιοι» έστω τον βαθμό στο 1,65, σε μια έδρα που σίγουρα θα… βράζει.

Θανατηφόρο τσίμπημα στα «Κεράσια»

Συμπλήρωση της δυάδας και ολοκλήρωση της στήλης στο Λονδίνο, εκεί όπου θα ταξιδέψει η Μπόρνμουθ για να αντιμετωπίσει την Μπρέντφορντ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να την… πάτησαν από την Γουέστ Χαμ στο κύπελλο, όμως η επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακή, μαζεύοντας επτά βαθμούς από τους διαθέσιμους εννέα κόντρα σε Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ. Είναι πάρα πολύ καλές στην έδρα τους οι «Μέλισσες» και, υποδεχόμενες την αδύναμη Μπόρνμουθ, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί. Τα «Κεράσια» έχουν κάνει… άθλο έχοντας 16 ολόκληρους βαθμούς μέχρι στιγμής, όμως τα θεωρώ την ομάδα με την λιγότερη ποιότητα στο πρωτάθλημα και επιμένω πως όχι μόνο θα υποβιβασθούν, αλλά θα το κάνουν και ως ουραγός.

Εκτίμηση: Έχουν απουσίες και οι δύο, όμως οι πιο… τρανταχτές είναι αυτές της Μπόρνμουθ και, αν αναλογιστούμε ότι εκτός από αδύναμο, το ρόστερ της είναι και μικρό, τότε τα περιθώρια στενεύουν στη πρωτεύουσα. Τα προγνωστικά αναγνωρίζουν ξεκάθαρα την υπεροχή της Μπρέντφορντ, πράγμα πολύ λογικό, και έτσι ο άσος του 1.63 μοιάζει μια πολύ καλή επιλογή.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Μονό
17:00
Γουλβς - Γουέστ Χαμ
1Χ & Under 2.5
2.12
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.67
17:00
Έβερτον - Σαουθάμπτον
Χ2
1.65
19:30
Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ
1
1.62
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις