Combo του 3,45 στην Τούμπα

προγνωστικά

Combo απόδοσης 3,45 έχει στα σημερινά προγνωστικά του από τη Superleague o #Kouros

Καλημερίζω τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Κατά το ήμισυ μας δικαίωσε ο Ολυμπιακός την εβδομάδα που μας πέρασε, με το γρήγορο προβάδισμα που πήρε από το ξεκίνημα να μην βοηθάει το ποντάρισμα μας στα κόρνερ. Επανερχόμαστε σήμερα στα προγνωστικά μας, ξανά με ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Λουτσέσκου βρίσκεται σε καλό μομέντουμ το τελευταίο διάστημα ευρισκόμενη στο -7 από την κορυφή, ενώ ο ΟΦΗ εσχάτως δείχνει πιο σοβαρός και δείχνει ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Οι Θεσσαλονικείς συνηθίζουν να μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια τους ειδικότερα εντός έδρας, κερδίζοντας αρκετά κόρνερ. Εκεί θα στηριχτεί και το σημερινό μας combo με over 2,5 κόρνερ για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και over 5,5 συνολικά για τον «δικέφαλο του βορρά». Στο combo μας θα προσθέσουμε και τουλάχιστον 3 κάρτες για τους φιλοξενούμενους, δεδομένης της ποιοτικής διαφοράς αλλά και του σκληρού παιχνιδιού των Κρητικών.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Combo
20:00
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
ΠΑΟΚ over 2,5 κόρνερ ημίχρονο & over 5,5 συνολικά & over 2,5 κάρτες ΟΦΗ
3.45
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις