Ευκαιρία για το 2.45 στο «Άμεξ»

προγνωστικά

Ο #Bats επιστρέφει με τέσσερις προτάσεις σε σημεία και γκολ, δίνοντας βάση στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Το 2023 έχει μπει για τα καλά κι οι επιλογές στα προγνωστικά μας πληθαίνουν, σε ένα (σχεδόν) πλήρες κουπόνι Σαββάτου.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Λίβερπουλ

Βαθμολογικά πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο ματς. Έβδομη η Λίβερπουλ, όγδοη η Μπράιτον με έναν βαθμό να τις χωρίζει. Δε θα λέγαμε πως είναι άδικο αυτό. Πολύ δυνατή η Μπράιτον φέτος, πετάει «φωτιές» στην επίθεση με θέματα όμως στην άμυνα. Το ίδιο ισχύει και για τους «κόκκινους», με τα αμυντικά προβλήματα όμως να φτάνουν σε αδικαιολόγητα επίπεδα. Η απουσία του Φαν Ντάικ για το ερχόμενο διάστημα θα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Κλοπ.

Τέσσερα σερί over 3,5 μετρά η Μπράιτον, με τα τρία τελευταία ματς να έχουν over 4,5 τέρματα. Συνολικά, σε 14 ματς με τον Ντε Τζέρμπι στον πάγκο, οι «γλάροι» μετρούν εννιά over 3,5. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της έχει πέντε goal/goal & over 3,5 στα τελευταία έξι ματς, με το μοναδικό under 3,5 να είναι το 2-1 επί της Λέστερ. Εν πάσει περιπτώσει, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι οι δύο ομάδες βγάζουν μεγάλα σκορ, όπως αποδείχτηκε και στο 3-3 μεταξύ τους στον πρώτο γύρο. Δεν υπάρχει λόγος να το παραβλέψουμε αυτό. Στο 2.45 βρίσκουμε το over 3,5 στη Novibet.

Χιρόνα – Σεβίλλη

Στην Ισπανία κατευθυνόμαστε, ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Χιρόνα με την Σεβίλλη. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά η ομάδα του Σαμπαόλι, καθώς με 2-1 επί της Χετάφε έφτασε τα πέντε σερί ματς χωρίς ήττα. Μόλις τα δύο από αυτά βέβαια ήταν για το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι οι «Nervionenses» παραμένουν στις τελευταίες θέσεις. Βέβαια, η διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο, που βρίσκεται στη 12η θέση, είναι μόλις στους τρεις βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα η Χιρόνα είναι αήττητη στα τελευταία έξι ματς. Επίσης, εντός έδρας έχει μόλις δύο ήττες μέχρι στιγμής. Ωστόσο, μετά το Μουντιάλ σε τρία ματς έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αποκλείστηκε κι από το κύπελλο, με την παραμονή να αποτελεί τον μοναδικό, πλέον, στόχο. Αναμένεται η Σεβίλλη να αρχίσει να βγάζει την ποιότητά της και να παίρνει παιχνίδια τέτοιας δυσκολίας. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, διπλό draw no bet με απόδοση 2.07 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Λανς – Οσέρ

Πολλοί περίμεναν ότι η διακοπή του Μουντιάλ θα κοστίσει στη Λανς, κι ότι θα «ξεφουσκώσει». Όμως αυτή συνεχίζει από εκεί που άφησε, με αποκορύφωμα τη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1. Η γκέλα με το Στρασβούργο της στέρησε την ευκαιρία να παραμείνει στο -4 από την κορυφή, αλλά τη δεύτερη θέση δεν την έχασε. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει μόνο νίκες εντός έδρας, μετρώντας εννιά στα εννιά. Από την άλλη, η Οσέρ έχει οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της. Δε μοιάζει ικανή να σταματήσει τη φοβερή Λανς. Επιλέγουμε άσο με over 2,5 στο 2.10 της Novibet.

Λέτσε – Μίλαν

Πολύ δύσκολη έξοδος για τη Μίλαν, στην έδρα της σκληροτράχηλης Λέτσε. Το 2-0 μέχρι το 86’ έγινε 2-2 με τη Ρόμα, και λίγες μέρες μετά ήρθε ο εντός έδρας αποκλεισμός από την Τορίνο στην παράταση για το κύπελλο για τους «ροσονέρι». Φαίνεται ότι η ομάδα του Πιόλι δεν έχει την σταθερότητα που εμφάνιζε πέρσι και αυτό της έχει κοστίσει στις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντί της η Λέτσε που ζορίζει τους μεγάλους, με πιο πρόσφατη την σπουδαία νίκη της με ανατροπή επί της Λάτσιο. Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται αουτσάιντερ το αμφίτερμα, από την στιγμή που η Λέτσε σκοράρει σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας ματς της (8/9). Στο 1.98 φτάνει το goal/goal στην Stoiximan.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Μονό
17:00
Μπράιτον - Λίβερπουλ
Over 3,5
2.45
BET: 15 units
Μονό
17:15
Χιρόνα - Σεβίλλη
2 dnb
2.07
BET: 18 units
Combo
18:00
Λανς - Οσέρ
1 & over 2,5
2.10
BET: 17 units
Μονό
19:00
Λέτσε - Μίλαν
Goal/goal
1.98
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις