Στο 7.30 κύριε Αντριάν;

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Με το βλέμμα στα ειδικά ο Cascadeur για τις τρεις σαββατιάτικες αναμετρήσεις της Ligue 1.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Λιγοστές οι επιλογές μας σήμερα καθώς έχουμε μόλις τρεις αναμετρήσεις για τη Ligue 1, στις οποίες έχουμε ξεκάθαρα φαβορί που πληρώνουν λίγο και δύσκολα «σηκώνουν» κόντρα. Περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το βραδινό Λιόν – Στρασβούργο και εκεί θα εστιάσουμε για τα σαββατιάτικα προγνωστικά Γαλλίας μας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Αφιλόξενη η Λιόν για τους Αλσατούς

Από ένα ημίχρονο είχαν Ναντ και Λιόν στο «Μποζουάρ». Γλίτωσαν σε πολλές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος οι «λιονέ», στο δεύτερο εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και έφτασαν πιο κοντά στο γκολ. Εν τέλει το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο. Εννέα οι βαθμοί που τους χωρίζουν από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο με την ομάδα του Λορέν Μπλαν να θέλει οπωσδήποτε σήμερα το πρώτο τρίποντο για το 2023 ώστε να μην ανοίξει περισσότερο η ψαλίδα. Πέντε συνεχόμενα under 2,5 μετρούν στα τελευταία εντός «Γκρουπάμα» οι «λιονέ» ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα σερί over 2,5. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα εντός έδρας ματς της Λιόν καταγράφονται δέκα κόρνερ ανά παιχνίδι ενώ μόλις δύο φορές σε εννιά αγώνες είχαμε λιγότερο από εννιά κόρνερ.

Το Στρασβούργο άφησε θετικές εντυπώσεις στο ματς με τη Λανς. Το επίπεδο δυσκολίας ήταν υψηλό όμως οι Αλσατοί, στο πρώτο ματς με τον υπηρεσιακό Λε Σκορνέ στον πάγκο έδειξαν ορεξάτοι. Γύρισαν το ματς από το αρχικό 0-1 (στο 13′ και 16′), ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες γινόταν όλο και πιο φανερή. Η Λανς βρήκε την ισοφάριση στο 33′ και έκτοτε σπατάλησε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το 2-3, το οποίο θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Στο μεταξύ χθες το Στρασβούργο ανακοίνωση την παραχώρηση του μέσου Τόμασον με μεταγραφή στη Λανς. Σημαντικός παίκτης η απουσία του οποίου αφήνει ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί. Πέντε συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 στα πέντε τελευταία εκτός έδρας μετρά το Στρασβούργο. 

Εντυπωσιακή η παράδοση που διατηρεί η Λιόν όταν υποδέχεται το Στρασβούργο. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 12 φορές από το 2001 έως σήμερα (11 για τη Ligue 1 και μία για το κύπελλο) με το ρεκόρ στο 10-1-1. Μάλιστα, το μοναδικό διπλό του Στρασβούργου ήρθε στο παιχνίδι κυπέλλου το 2019 (1-2).

Καλύτερη ως ομάδα η Λιόν, ειδικά με τον Μπλαν στον πάγκο, όμως το Στρασβούργο παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αυτό το καθιστά επικίνδυνο. Προφανώς προς αποφυγή ο άσος γύρω στο 1,60, αποδεκτό το over 2,5 στο 1,72 αλλά εμείς θα ρισκάρουμε λίγο περισσότερο με το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 που βρίσκουμε στο 2.15 από τη novibet.gr.

Σκόρερ και ειδικά

Από τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας θα κρατήσουμε τα εξής: Στην Λανς έχουμε ντεμπούτο στη αποστολή για τον άρτι αφιχθέντα Τόμασον. Αγωνιστικά είναι έτοιμος αλλά εκτός απροόπτου θα περάσει ως αλλαγή στο ματς. Με αυτό το σκεπτικό αξίζει το να σκοράρει τελευταίος στον αγώνα, σημείο που βρίσκουμε στο 7,30 από τη stoiximan.gr. 

Από το παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Λοριάν κράτησα το goal/goal. Οι Μασσαλοί σκοράρουν πάντα και παντού ενώ οι «μπακαλιάροι» έδειξαν και απέναντι στη Μονακό ότι κάθε άλλο παρά τυχαία βρίσκονται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Άλλωστε οι δύο τους μας έχουν χαρίσει ματσάρες τα δύο τελευταία χρόνια στο «Βελοντρόμ» (3-2 και 4-1, και στα δύο είχε προηγηθεί η Λοριάν στο ματς!). Σηκώνει και ρίσκο για περισσότερα τέρματα βεβαίως.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Σκόρερ
18:00
Λανς - Οσέρ
Να σκοράρει τελευταίος Τόμασον (Λανς)
7.30
BET: 2 units
Μονό
20:00
Μαρσέιγ - Λοριάν
Goal/goal
1.82
BET: 15 units
Ρίσκο
20:00
Μαρσέιγ - Λοριάν
Over 4,5 γκολ
4.25
BET: 5 units
Μονό
22:00
Λιόν - Στρασβούργο
Goal/goal & over 2,5
2.15
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Λιόν - Στρασβούργο
Over 3,5 προσπάθειες στην εστία Στρασβούργο
1.88
BET: 10 units
Combo
22:00
Λιόν - Στρασβούργο
Over 0,5 γκολ ημίχρονο και over 8,5 κόρνερ
2.11
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις