Βρίσκει τον τρόπο η Λίβερπουλ για το 3.69

Βρίσκει τον τρόπο η Λίβερπουλ για το 3.69

Αγγλική δυάδα απόδοσης 3.69 μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους φίλους του koubanezos.gr. Μπροστά μας έχουμε το κουπόνι του Σαββάτου, το οποίο σιγά σιγά γεμίζει από τα πρωταθλήματα μετά το πέρας των γιορτών. Τα προγνωστικά μας σήμερα θα είναι μία δυάδα από το πρωτάθλημα της Αγγλίας, όπου ελπίζουμε να μας δικαιώσει και να επανέλθουμε στα ταμεία. Πάμε να δούμε λοιπόν ποια σημεία ξεχώρισα.

Προγνωστικά Σαββάτου: Βρίσκει τον τρόπο η Λίβερπουλ

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Μπράιτον με τη Λίβερπουλ, με τις ομάδες να απέχουν μόλις μία θέση και ένα βαθμό μεταξύ τους (8η η Μπράιτον και 7η η Λίβερπουλ).

Η Μπράιτον εμφανίζει το παράδοξο να είναι κυρίως ομάδα εκτός έδρας, καθώς από τους 27 βαθμούς της, οι 16 κατακτήθηκαν μακριά από την έδρα της. Αυτό επιβεβαίωσε και στην τελευταία της αναμέτρηση όπου συνέτριψε με 1-4 την Έβερτον. Επιστρέφει στο γήπεδό της, στο οποίο τα τελευταία πέντε παιχνίδια, μετράει μόλις μια νίκη, η οποία καταγράφηκε στις 29 Οκτωβρίου (4-1 επί της Τσέλσι).

Η Λίβερπουλ από την άλλη βρίσκεται στο κυνήγι της προνομιούχου τετράδας, η οποία οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται επτά βαθμούς μακριά και κάθε απώλεια θα την απομακρύνει από αυτόν τον στόχο. Ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Μπρέντφορντ με 3-1 και θέλει την άμεση επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Θα έχει σύμμαχο και την παράδοση καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο εν λόγω γήπεδο, κέρδισε τα τέσσερα, ενώ μία αναμέτρηση έληξε ισόπαλη.

Έτσι θα εμπιστευτούμε τη Λίβερπουλ στο καλοπληρωμένο 2.12 που μας δίνει το Pamestoixima.

Μάχη στο «Σίτι Γκράουντ»

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Νότιγχαμ με τη Λέστερ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες με 17 βαθμούς και μόλις στους δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, καθώς μετά τη νίκη της στην έδρα της Σαουθάμπτον με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική, μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, και σε περίπτωση κατάκτησης, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από πολλά χρόνια. Έχει αήττητο επτά αναμετρήσεων στην έδρα της, καθώς έχει να ηττηθεί από τον Σεπτέμβριο και φιλοδοξεί να ανεβάσει αυτό το σερί, ώστε να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο και στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Λέστερ έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά σε δύσκολες αναμετρήσεις εναντίον των Λίβερπουλ, Νιουκάστλ και Φούλαμ αντίστοιχα. Αν και έχει μόνο τρεις νίκες σε εννιά εκτός έδρας αγώνες που έδωσε, εντούτοις σκοράρει αρκετά καθώς έχει πετύχει 17 γκολ στα εν λόγω παιχνίδια, ενώ δέχτηκε 21.

Έτσι δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.74 στο Pamestoixima.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Δυάδα απόδοσης 3.69
17:00
Μπράιτον - Λίβερπουλ
2
2.12
17:00
Νότιγχαμ - Λέστερ
Goal/goal
1.74
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις