Σαλονίκη στο 3.90, Λαμία στο 5.00

βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα και #Funbetάκιας. Ποντάρισμα στο 2.05 και στο 5.00 στο Λαμία - Ατρόμητος, αλλά και σημείο του 3.90 στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ.

Έλα καλημέρα. Βόμβες στοίχημα γι’ ακόμη μία φορά τούτη την εβδομάδα, μετά το μεγάλο χηνάριον που έβγαλα στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός την Τετάρτη και σας πλήρωσα αδρά. Δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Ντροπή σας εάν έχετε, πραγματικά.

Ξεκινώ από το Λαμία – Ατρόμητος. Πέρασε η Λαμία στην οχτάδα του Κυπέλλου. Ε και; Θα παίξει με το Παραλίμνιο. Θα περάσει. Ε και; Στην τετράδα θα βρει είτε τον ΠΑΟΚ είτε τον Παναθηναϊκό. Στο πρωτάθλημα είναι τα σημαντικά. Εκεί; Δεν βλέπεται. Ο Ατρόμητος πάλι ανεβαίνει, θα κυνηγήσει την εξάδα. Είτε από τον Βόλο, είτε από τον… Άρη. Εδώ θα είμαστε, θα το δείτε. Δεν ξέρω εάν θα δικαιωθεί ο κόουτς Κόουλμαν, αλλά σίγουρα παρουσιάζει μία ομάδα με ταυτότητα, πάθος, θάρρος και θράσος.

Εδώ κρατάω το value του διπλού με draw no bet στο 2.05, αλλά και την… μπόμπα του διπλού από το ημίχρονο στο 5.00.

Οι βόμβες στοίχημα συνεχίζουν στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Εμφανής διαφορά ποιότητας. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν ακόμη και το πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι την παραμονή. Ο δικέφαλος του βορρά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Παράγει, θέλγει, σκοράρει, νικάει. Καταλύτης ο Νέλσον Ολιβέιρα, έχει βρει τον εαυτό του.

Χωρίς πολλά – πολλά, bet builder στο παιχνίδι αυτό. ΠΑΟΚ over 2,5 και γκολ του Νέλσον στο ελκυστικό 3.90.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Μονό
17:00
Λαμία - Ατρόμητος
2 dnb
2.05
BET: 25 units
Μονό
17:00
Λαμία - Ατρόμητος
2 ημίχ. / 2 τελ.
5.00
BET: 5 units
Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
ΠΑΟΚ over 2,5 & γκολ Ολιβέιρα
3.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις