Το «τρένο» της Στίβενειτζ και ένα funbet

προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας από τον Jim Tsilo με επιλογές από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε δυάδες χαμηλού ρίσκου και fun bet.

Εδώ είμαστε σήμερα Σάββατο, εφόσον έχει Αγγλία δε γίνεται να απουσιάσουμε. Κάτι παραπάνω από 50 παιχνίδια και σήμερα, οπότε πρέπει να είμαστε μετρημένοι στα προγνωστικά Αγγλίας. Πάρα πολλά έβγαλε η διαλογή προσπάθησα να μείνω σε χαμηλό ρίσκο για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Δύσκολο απόγευμα για Γουότφορντ

Εκκίνηση από Championship και το παιχνίδι Γουότφορντ – Μπλάκπουλ. Παραμένει στη 4η θέση η Γουότφορντ, αλλά πλέον ο Μπίλιτς έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές απουσίες. Αναμενόμενο να μην έχει συνέπεια στις εμφανίσεις της και να έχει τεράστιες διαβαθμίσεις στην απόδοση της. Η Μπλάκπουλ ενισχύθηκε τον Γενάρη με στόχο να μείνει στη κατηγορία. Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά όχι σε τέτοιες αποδόσεις. Το αμφίτερμα βρίσκεται αρκετά ψηλά και θα το προτιμήσω, λαμβάνοντας υπόψιν και την τρομερή εμφάνιση της Μπλάκπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ για το FA Cup.

Θα φάνε τα «μουστάκια τους»

Κατεβαίνουμε στη League One για μια αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα σε Μίλτον Κέινς Ντονς και Λίνκολν. Κακή σεζόν μέχρι τώρα για έκαστες, με τους μεν γηπεδούχους να μην βγάζουν τη ποιότητα τους στο χορτάρι, οι δε φιλοξενούμενοι να είναι επηρεασμένοι από τη φυγή Άπλτον και τις αλλαγές στο ρόστερ. Δε βγαίνει άκρη αγωνιστικά. το μόνο δεδομένο είναι η ανάγκη των «Ντονς» για βαθμούς και η κακή παρουσία των «Ιμπς» εκτός έδρας. Πλούσια η μεταξύ τους παράδοση στα γκολ, καλοπληρώνει το ενδεχόμενο και μπαίνει στις επιλογές μου.

Μία κατηγορία χαμηλότερα στη League Two η Στόκπορτ υποδέχεται τη Νόρθαμπτον. Η Στόκπορτ έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες για πρωτάθλημα και κύπελλο. Απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη των πλέι οφ, που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος. Η Νόρθαμπτον συνεχίζει εντυπωσιακά και παραμένει στη 3η θέση, βασιζόμενη κυρίως στην εξαιρετική επιθετική γραμμή της. Μου έκανε εντύπωση ο έντονος φαβορητισμός στον άσο, προσωπικά για έμενα δε προκύπτει από πουθενά. Προτιμώ το αμφίτερμα κοντά στο διπλασιασμό, αφού και οι δύο ομάδες βασίζονται στο επιθετικό παιχνίδι τους.

Προγνωστικά Αγγλίας: Το τρένο της Στίβενειτζ και ένα funbet

Στην ίδια κατηγορία η Τρομερή Στίβενεϊτζ πηγαίνει στο «Γουέδερμπι Ρόουντ» ή «Ενβάιροβεντ Στέιντιουμ» (για λόγους χορηγίας) για να αντιμετωπίσει τη Χάρογκεϊτ. Σε τρομερή κατάσταση η Ομάδα του Στιβ Έβανς, πήρε το «σκάλπ» και της Άστον Βίλα στο FA Cup και φυσικά στο πρωτάθλημα παραμένει δεύτερη σε απόσταση βολής από την Λέιτον Όριεντ, την οποία φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική. Η Χάρογεϊτ βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας, αλλά θα περάσει δύσκολα το απόγευμα του Σαββάτου. Δε βλέπω το τρόπο να χάσει βαθμούς η Στίβενεϊτζ ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί το παιχνίδι με τη πρωτοπόρο Λέιτον. Σε καλά επίπεδα το διπλό, μπαίνει στις επιλογές μου σε combo.

Φυσικά υποσχέθηκα fun bet και θα το έχετε. Η Μπλάκπουλ που ανέφερα πιο πάνω αρχίζει βρίσκει πατήματα επί Άπλτον, ο οποίος είναι προπονητής που του αρέσει να παίζει επιθετικά. Η Γούτφορντ δεν πείθει και αν δεχθεί τέρμα πιθανότατα δε θα δεχτεί μόνο ένα. Ψάχνουμε τα γκολ της Μπλάκπουλ. Στη League Two η Μάνσφιλντ υποδέχεται τη Κρου. Στα τάρταρα ο άσος, πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί, αλλά η Κρου το έχει ένα γκολάκι απέναντι στην κακή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Δυάδα απόδοσης 3.50
17:00
Γουότφορντ - Μπλάκπουλ
Goal/goal
1.83
17:00
Στόκπορτ - Νόρθαμπτον
Goal/goal
1.93
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μίλτον Κέινς Ντονς - Λίνκολν Σίτι
Over 2,5
2.05
BET: 20 units
Μονό
17:00
Χάρογκεϊτ Τάουν - Στίβενεϊτζ
2 & over 1,5
2.50
BET: 20 units
Funbet δυάδα απόδοσης 11.90
17:00
Γουότφορντ - Μπλάκπουλ
Μπλάκπουλ over 1,5
3.35
17:00
Μάνσφιλντ - Κρου
1 & goal/goal
3.55
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις