Πήρε φόρα κι όποιος τον πιάσει

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Στήλη Σαββάτου από τον #Fidel, ο οποίος σκάναρε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ και κατέληξε σε διπλό ποντάρισμα.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Αφήνουμε την Τουρκία και την Ιταλία, με τις οποίες πιαστήκαμε ψες στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματός μας και προχωρούμε με την πολυαγαπημένη ελληνική Super League. Αυτή που μας έχει χαρίσει πληθώρα χαρούμενων στιγμών όλα αυτά τα χρόνια. «Φτωχό» το αποψινό πρόγραμμα, όμως η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη με καλύπτει πλήρως.

Και εκτιμώ πως θα καλύψει πλήρως και τα δικά σας «θέλω». Προχωρώ, να μην σας κουράσω φίλοι μου.

Η αρμάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς κανείς να το περιμένει, πλησιάζει στα κρυφά, στα ύπουλα την κορυφή. Κλεφτοκοτάδικα, ρουμάνικα, όπως κατηγορούν αρκετοί τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική. Ο δικέφαλος του βορρά παράγει εξαιρετικό ποδόσφαιρο τελευταία, ο Κωνσταντέλιας τραβάει όλα τα βλέμματα και ο Νέλσον Ολιβέιρα θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο ΟΦΗ με μία νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και μία ισοπαλία στη Λεωφόρο με Παναθηναϊκό, δεν «ξεπλένει» την κάκιστη αγωνιστική εικόνα του πρώτου γύρου. Χρειάζεται κι άλλη βελτίωση για να εξασφαλίσει με ευκολία την παραμονή του. Σίγουρα η έλευση Νταμπράουσκας έφερε πρόοδο, αλλά θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα. Ιδίως όταν έχουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Στα ψαγμένα προγνωστικά μου θα κρατήσω τον άσο με ασιατικό χάντικαπ, αλλά και το over 2,5. Αμφότερα λίγο κάτω από τον διπλασιασμό, όμως σε αποδόσεις που ελκύουν.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
1 (-1,25 ΑΗ)
1.83
BET: 40 units
Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Over 2,5
1.86
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις