Προγνωστικά βόλεϊ και μπάσκετ, μέχρι 25.00!

προγνωστικά βόλεϊ

Προγνωστικά για basketleague και volleyleague από τον #Masterbetchef. Μονά πενταπλασιασμού και δυάδα σε απόδοση 25.00!

Αγαπητοί φίλοι η στήλη έσκισε στα προγνωστικά Μουντιάλ, άλλα δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η επιμονή σε μεγάλες αποδόσεις όμως, θα ξαναδώσει καρπούς. Πάμε δυνατά με εγχώρια προγνωστικά βόλεϊ και μπάσκετ Σαββάτου.

Προγνωστικά βόλεϊ: Ένας βαθμός δίνει τη 2η θέση.

Κρίσιμο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της φετινής volleyleague σήμερα στο παλατάκι. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πλεονεκτική θέση, αφού βρίσκεται σταθερά 2ος με 24 βαθμούς, εκμεταλλευόμενος την κακή αρχή του Παναθηναϊκού. Ο περυσινός πρωταθλητής μάζεψε μόλις 21 βαθμούς ως τώρα και είναι τρίτος. Παρότι έχει το ίδιο ρεκόρ (8-2) με τον σημερινό του αντίπαλο, κατάφερε να χάσει 15 ολόκληρα σετ, τα διπλάσια από τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα φαίνεται να έχει και άλλο ένα πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή, το γεγονός ότι όλα τα ντέρμπι του 2ου γύρου, τα έχει εντός έδρας, ενώ ο ΠΑΟ εκτός. Έτσι, με μια νίκη σήμερα οι γηπεδούχοι θεωρώ ότι εξασφαλίζουν τη 2η θέση και το ανάλογο πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ακόμα και με ήττα όμως, αν καταφέρουν και πάρουν τουλάχιστον 2 σετ, οπότε και ένα βαθμό, παραμένουν στη δεύτερη θέση, με 2 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟ. Να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει έστω δύο σετ, πληρώνει 1.72 στα προγνωστικά και θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη τιμή για τα δεδομένα του αγώνα.

Νωρίτερα θα δούμε και ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες που έκλεψαν ως τώρα την παράσταση. Τον Μίλωνα του προπονηταρά Σάκη Ψάρρα και τον αγαπημένο μου Πήγασο, των πολλών και καλών Ελλήνων παικτών. Περιμένω μεγάλο ντέρμπι που ίσως να κριθεί ακόμα και στα 5 σετ. Έτσι το 2.90 που δίνουν τα προγνωστικά στο + 1,5  του Πήγασου, πιστεύω ότι είναι μια τιμή ευκαιρίας.

Προγνωστικά μπάσκετ: Aνεβαίνει και πληρώνει το Λαύριο

Η ημέρα ξεκινά με ένα ωραίο ματσάκι μπάσκετ στη Πάτρα. Ο Προμηθέας υποδέχεται το λατρευτό Λαύριο, που όποιος παρακολουθεί τη στήλη, ξέρει ότι στο παρελθόν μας έχει πληρώσει τρελές αποδόσεις στα προγνωστικά. Φέτος η ομάδα του καλού κόουτς Σερέλη, δεν ξεκίνησε καλά, αφού άργησε να κάνει κάποιες μεταγγραφές. Τελικά όμως βρήκε, όπως πάντα, πολύ δυνατούς ξένους που πλέον προσαρμόστηκαν στο υπόλοιπο σύνολο. Έτσι το Λαύριο άρχισε να παίζει ξανά το γνωστό, ωραίο μπάσκετ που μας είχε συνηθίσει. Η απόδοση για νίκη απέναντι σε έναν μέτριο Προμηθέα, πληρώνει 5.30 στα προγνωστικά και δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητο.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

 

Μονό
16:00
Προμηθέας - Λαύριο
2
5.30
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 25.18
16:00
Προμηθέας - Λαύριο
2
5.30
20:00
ΑΟΝΣ Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
2
4.75
BET: 4 units
Μονό
20:00
ΑΟΝΣ Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
Πήγασος +1,5
2.90
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 4.98
20:00
ΑΟΝΣ Μίλων - Πήγασος Πολίχνης
Πήγασος +1,5
2.90
21:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ +1,5
1.72
BET: 5 units
Μονό
21:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ +1,5
1.72
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις