Διπλασιάζει το απόρθητο «Οσεάν»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά ΓαλλίαςQ Επιλογές διπλασιασμού από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2. Γκολ σε Αννεσί και Γκινγκάμπ. Γράφει ο #Cascadeur.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Οκτώ αναμετρήσεις για τη Ligue 2 έχει το γαλλικό μενού της Παρασκευής, πάμε εν τάχει να δούμε τι βγαίνει στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με τη γνωστή συνταγή η Χάβρη

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από το παιχνίδι ΧάβρηΝιμ. Συνεχίζουν το βιολί τους οι γηπεδούχοι που κέρδισαν την Τρίτη και τη Σοσό (1-0) και αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη Μπορντό στους επτά βαθμούς. Συμπαγής αμυντικά και «κυνική» μπροστά, είναι η συνταγή που την έχει φέρει σε θέση οδηγού στη φετινή Ligue 2. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η ομάδα του Λούκα Έλσνερ αγνοεί την ήττα από τις 6 Αυγούστου (1-0 στην έδρα της Βαλενσιέν) που είναι και η μοναδική της ήττα έως τώρα. Κορυφαία άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις έξι γκολ παθητικό ενώ εντός «Σταντ Οσεάν» μετρά έξι συνεχόμενες νίκες στις οποίες δέχθηκε μόλις ένα τέρμα.

Η Νιμ από την άλλη συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις και ηττήθηκε εύκολα από τη Μετς (1-4). Στην πρότελευταία θέση της Ligue 2, είδε μάλιστα τη Σεντ Ετιέν να την πλησιάζει στον ένα βαθμό μετά την νίκη των «στεφανουά».

To ματς προφανώς είναι στο χέρι των γηπεδούχων αλλά στο 1,60 δεν έχει καμία αξία να το επιλέξουμε. Βάσει εικόνας των δύο ομάδων μοιάζει λογική επιλογή το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό του αγώνα (2.02 από Stoiximan). Δεύτερη επιλογή το 1 με under 3,5 που βρίσκουμε στο 2.02 (Pamestoixima.gr).

Αξία στην κόντρα

Λάθος υπάρχει κατ’ εμέ στο σετ αποδόσεων του ΛαβάλΡοντέ. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα καλό διάστημα από τα μέσα Οκτώβρη μέχρι και τη διακοπή για το Μουντιάλ (3-1-0) κάνουν και πάλι «κοιλιά» καθώς μετρούν τρεις σερί ήττες και μάλιστα με τέρματα 0-9 (χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 30 γκολ). Απέναντί της μια Ροντέ σε καλό φεγγάρι. Δύο προκρίσεις στο κύπελλο (η πιο πρόσφατη μάλιστα απέναντι στην Μονακό στα πέναλτι), δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (το οριακό 1-0 στη Σοσό) στα τελευταία έξι ματς για την ομάδα του Ντιντιέ Σαντίνι η οποία ούτως ή άλλως βολεύεται περισσότερο μακριά από το γήπεδό της.

Σίγουρα η Λαβάλ θα είναι πιο προσεκτική σήμερα και δεν περιμένω το σκορ να ξεφύγει. Παρ’ όλα αυτά η φόρμα δείχνει προς τα δεξιά και το 2.47 του draw no bet (Pamestoixima.gr) δεν περνά απαρατήρητο. Επιπλέον, θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο φορ των φιλοξενούμενων Κορεντόρ στο 4.00.

Προγνωστικά Γαλλίας: Σε φόρμα αμφότερες

Το ΑννεσίΠαρί είναι μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που διανύουν περίοδο φόρμας. Οι μεν νεοφώτιστοι βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σεζόν μετρώντας πέντε νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους (οι τρεις εκ των οποίων ήταν για το κύπελλο, 5-3-0 συνολικά). Στα θετικά για την ομάδα του Λορέν Γκιγιό η ευκολία με την οποία βρίσκει δίχτυα εσχάτως, στο οποίο βέβαια έχει συνεισφέρει τα μέγιστα και ο ταλαντούχος Σαχί (δανεικός από Στρασβούργο, έχει πετύχει και τα τέσσερα τελευταία γκολ της Αννεσί στο πρωτάθλημα).

Η Παρί από την άλλη πήρε σημαντική νίκη κόντρα στη Ντιζόν (2-1) και βρίσκεται στο -5 από τη δεύτερη θέση. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη εντός έδρας για την Παρί η οποία μοιάζει να «ειδικεύεται» στις εξορμήσεις. Κι αυτό διότι έχει επικρατήσει στα πέντε πιο πρόσφατα ταξίδια της (επτά αν υπολογίσουμε και τα δύο ματς κυπέλλου) δεχόμενη μάλιστα μόλις ένα γκολ. Βέβαια ο Τιερί Λορέ θα πρέπει να βρει σήμερα λύση στην πολύ σημαντική απουσία του βασικότατου μέσου Πολ Λαν.

Με την απουσία του Λαν η Παρί χάνει από τη δυναμική της στο χώρο του κέντρου και η Αννεσί μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Μπορούν να βρουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες και το αμφίτερμα σε τιμές διπλασιασμού (2.00 από Fonbet) αποκτά αξία. 

Προγνωστικά: Το… φιλόξενο «Ρουντουρού»

Πιθανή μοιρασιά έχουμε στο ΓκινγκάμπΓκρενόμπλ. Οι γηπεδούχοι είναι από τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες της φετινής Ligue 2. Μπορεί να κερδίσει αλλά και να χάσει το ίδιο εύκολα. Αυτό που ξεχωρίζει ωστόσο φέτος είναι η αδυναμία της να εκμεταλλευτεί το «Ρουντουρού», στο οποίο έχει κερδίσει μόλις δύο φορές σε εννέα παιχνίδια φέτος.

Η Γκρενόμπλ μετά από ένα εξαιρετικό σερί με πέντε νίκες σε επτά ματς (5-2-0), δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο ύφεσης με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Για την ποιότητα του ρόστερ της βέβαια αυτό δύσκολα θα συνεχιστεί.

Αμφότερες έχουν ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά (Ζιλόμ, Λιβολάν, Μπα) και το goal/goal σε τιμές άνω του 2,00 (2.25 από Fonbet) είναι δελεαστικό.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Ειδικό
21:45
Χάβρη - Νιμ
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.02
BET: 10 units
Μονό
21:45
Χάβρη - Νιμ
1 & under 3,5
2.02
BET: 12 units
Μονό
21:45
Λαβάλ - Ροντέ
2 dnb
2.47
BET: 7 units
Σκόρερ
21:45
Λαβάλ - Ροντέ
Γκολ Κορεντόρ (Ροντέ)
4.00
BET: 3 units
Μονό
21:45
Αννεσί - Παρί
Goal/goal
2.00
BET: 10 units
Μονό
21:45
Γκινγκάμπ - Γκρενόμπλ
Goal/goal
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις