Λειψή αγωνιστική, όμως με ευκαιρίες

Λειψή αγωνιστική, όμως με ευκαιρίες

Προγνωστικά: Sε μια αγωνιστική ελλείψεων λόγω Super Cup υπάρχουν αγώνες και σημεία με ενδιαφέρον επιλογές έως και 9+ απόδοση! Γράφει ο #ElToro.

Λόγο του Super Cup που διεξάγεται για Τρίτη σερί χρονιά στην Σαουδική Αραβία θα έχουμε ότι περίσσεψε από το πρόγραμμα! Όχι κάτι πρωτότυπο αυτήν την περίοδο, πίεση στο πρόγραμμα έχουν συνηθίσει οι ομάδες να υπάρχει είτε λόγω κακοκαιρίας, είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων. Αρκετά όμως με την παραφιλολογία, πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Οριακά φαβορί

Θέλτα – Βιγιαρεάλ η μία και μοναδική αναμέτρηση που ανοίγει την λειψή μας αγωνιστική. Η γηπεδούχος Θέλτα έκανε το καθήκον της και κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα το must win παιχνίδι με την ουραγό Έλτσε. Προηγήθηκε πολύ νωρίς, στο πέμπτο λεπτό με την σημαία της τον Άσπας. Μόλις μία φορά ουσιαστικά απειλήθηκε, ενώ προσπάθησε να κλειδώσει την νίκη με δεύτερο τέρμα, αλλά δεν το πέτυχε. Η ουσία είναι ότι πήρε την νίκη και παρέμεινε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η Βιγιαρεάλ πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής κόντρα στην Ρεάλ, 2-1,  την έριξε από την κορυφή και η ίδια παρέμεινε εντός προνομιούχο εξάδας για την ευρωπαϊκή έξοδο. Γενικά η Βιγιαρεάλ δείχνει να επανέρχεται στα γνωστά της στάνταρ. Δείχνει πόσο καλό της έκανε η ξεκούραση από την διακοπή, πριν αρχίσει πάλι ο διαβολομήνας, με κύπελο, εμβόλιμη και Ευρώπη!  Ενδιαφέρον ζευγάρι, για την σωτηρία παλεύει η γηπεδούχος, για την εξάδα, και βάλε, το «κίτρινο υποβρύχιο».

Αν βάλω στην σούμα, παράδοση, την μερίδα  του λέοντος έχει η Βιγιαρεάλ, φόρμα, στατιστική και απουσίες, κυρίως της φιλοξενούμενης, πρώτο σημείο μου βγαίνει το goal/goal, δεύτερο το Χ2 & over 1,5.

Δεύτερο σημείο της βραδιάς, από την ενδιαφέρουσα και λίγο παραμελημένη από εμέ  Segunda ή La Liga2, όπως αναφέρεται επίσημα. Με την αναμέτρηση Οβιέδο – Αλαβές ανοίγει εδώ η αγωνιστική. Δυνατή εντός η Οβιέδο, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της, έστω και στο τέλος του πρώτου γύρου και με την δυναμική της έδρας της να πετύχει τον στόχο της για παραμονή. Η Αλαβές μέχρι στιγμής είναι εντός play off ανόδου και σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα, που κερδίζει την άνοδο απευθείας. Ωραίο ζευγάρι και οι δύο βγάζουν πάθος στο παιχνίδι τους, δημιουργούν αλλά και δέχονται φάσεις. Ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους δίνω, λόγο δυναμικής των γηπεδούχων και της έσχατης αστάθειας εκτός των φιλοξενούμενων. Άσος dnb ενώ πολύ πιθανό είναι και το αμφίτερμα.

Τρία μονά και ένα fun bet βλέπω από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Μονό
22:00
Θέλτα - Βιγιαρεάλ
Goal/goal
1.82
BET: 20 units
Μονό
22:00
Θέλτα - Βιγιαρεάλ
Χ2 & over 1,5
1.98
BET: 30 units
Μονό
22:00
Οβιέδο - Αλαβές
1 dnb
1.75
BET: 20 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 9.15
22:00
Θέλτα - Βιγιαρεάλ
Anytime score: 1-2
4.35
22:00
Οβιέδο - Αλαβές
Anytime score: 1-0
2.10
BET: 9 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις