Ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις σημερινές αναμετρήσεις με τα φώτα να πέφτουν στο καυτό ντέρμπι της Ιταλίας Νάπολι - Γιουβέντους έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μπαίνουμε σιγά – σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και εμείς δεν μπορούμε να λείπουμε αφού υπάρχει αρκετή δράση σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Μας έκανε την χάρη η Λανς και πήραμε τα λεφτά μας πίσω αλλά η Τσέλσι μας στέρησε το κέρδος. Σήμερα θα πάμε στο μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας αλλά θα ασχοληθούμε και με μικρές χώρες και κατηγορίες. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» θα υποδεχτεί η Νάπολι την Γιουβέντους με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν την διαφορά στους δέκα βαθμούς από την «σιδηρά κυρία». Ταξιδεύει στην Νάπολι με γεμάτο το απουσιολόγιό του ο Αλέγκρι με κομβικές απουσίες όπως του Βλάχοβιτς και του Μπονούτσι. Από την άλλη η αρμάδα του Σπαλέτι κατεβαίνει πλήρης και έτοιμη να ριχθεί στην μάχη με μοναδικό σκοπό την νίκη. Πιστεύω θα είναι ένα αρκετά κομβικό ματς, η Γιουβέντους έρχεται από ένα μεγάλο σερί νικών και διαθέτει και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία έχοντας δεχτεί μόνο επτά γκολ. Η Νάπολι θα κοιτάξει να μην χάσει αφού θα ήταν καταστροφικό μιας και θα μπει σε περιπέτειες. Θα πάω σε μία επιλογή που δεν συνηθίζεται και είναι στην λογική του draw no bet αλλά αυτήν την φορά παίρνουμε μονάδα αν βγει νικήτρια η Νάπολι και πληρωνόμαστε στην ισοπαλία.

  • Συνεχίζουμε και πάμε στο Βέλγιο, με την Βέστερλο να υποδέχεται την Λέουβεν. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο όμως θα επιλέξω να πάω με σημείο και συγκεκριμένα με την Βέστερλο αφού θεωρώ πως φέτος έχει από τις πιο καυτές και δύσκολες έδρες στο Βέλγιο. Με ασφάλεια στον άσο με draw no bet.

  • Στην διπλανή Ολλανδία τώρα και στην Β΄ κατηγορία, η Ντε Γκράαφτσαπ θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ Β΄ ο οποίος μας συνηθίζει σε μεγάλα σκορ. Έχει αποδείξει αρκετές φορές ο Άγιαξ πως αν θέλει κάνει πράγματα και θαύματα στο γήπεδο ενώ ποτέ δεν παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας αφού δεν κυνηγάει ανόδους. Πρώτη επιλογή το over, μοιάζει και η πιο ασφαλής.

  • Μένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και πάμε στην ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς που δεν είναι άλλη από την ομάδα της Μάαστριχτ. Βρίσκεται τρίτη πίσω από Τσβόλε και Χέρακλες και κοιτάει να εξασφαλίσει μία καλή θέση για τα μπαράζ ανόδου. Συνεχίζεται και δίνεται αουτσάιντερ και μένει να δούμε πως θα συνεχίσει σε αυτόν τον δεύτερο γύρο. Αντιμετωπίζει την Ντεν Χάαγκ η οποία φαίνεται να είναι εκτός στόχων αλλά ποτέ δεν ξέρεις εξάλλου στην Ολλανδία είμαστε μπορείς να δεις πολλά. Με το ίδιο σημείο όπως και πάνω αφού τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Δυάδα απόδοσης 2.40
21:00
Ντε Γκράαφτσαπ - Άγιαξ Β'
Over 2,5
1.55
21:00
Ντεν Χάαγκ - Μάαστριχτ
Over 2,5
1.55
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.78
21:45
Νάπολι - Γιουβέντους
Χ home no bet
1.85
21:45
Βέστερλο - Λέουβεν
1 dnb
1.50
BET: 25 units
Ειδικό
21:45
Νάπολι - Γιουβέντους
Γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή
4.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις