Ελκυστικό το 3.35 στο Λονδίνο

Προγνωστικά

Γειτονικό ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Φούλαμ και Τσέλσι και ο #Nikolas43 στηρίζει τα προγνωστικά του στη φορμαρισμένη ομάδα.

Ένα παιχνίδι της Premier League σήμερα στο πρόγραμμα ανάμεσα σε δυο ιδιαίτερες ομάδες, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και φυσικά λαμβάνει μέρος στο πιο old school γήπεδο της Αγγλίας. Το «Κρέιβεν Κότατζ». Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Φούλαμ – Τσέλσι 

Το ιστορικό γήπεδο της Φούλαμ κλείνει φέτος 127 έτη. Ξαναλέω, το γήπεδο, όχι η ομάδα. Η ομάδα υπήρχε και 20 χρόνια πριν αποκτήσει το γήπεδο της. Εκεί, δίπλα στον Τάμεση, στο πιο όμορφο γήπεδο του Λονδίνου, η Φούλαμ θα υποδεχθεί την γειτόνισσα της Τσέλσι. 

Πολλές οι ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού. Μια από αυτές η βαθμολογική θέση των ομάδων. Στην έβδομη θέση οι «κότατζερς», πέντε βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μπορεί κάποιος να τους απαγορεύσει να ονειρεύονται; Όχι, θα το παλέψουν μέχρι τέλους αν και είναι πολύ δύσκολο. Οι «μπλε» είναι στη μέση του πίνακα στην δέκατη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την Φούλαμ, είναι ποιοτικά πίσω από όλους τους θεωρητικά μεγάλους τους πρωταθλήματος.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Δεν ξέρω πότε και πως θα ξυπνήσει, τα αποτελέσματά της δεν δίνουν ελπίδες. Μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, βαρύ στατιστικό για την Τσέλσι. Αν είχε άλλη ομάδα απέναντι της ίσως να ρίσκαρα στην επανεκκίνηση της. Η Φούλαμ όμως δεν κάνει πλάκα, ακόμα και χωρίς το βασικό της  πολυβόλο τον Μίτροβιτς, πιστεύω πως μπορεί να κάνει την ζημιά. 

Προέρχεται από καλά αποτελέσματα με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Είναι σε φόρμα και ομάδα που είναι σε φόρμα την στηρίζουμε. Άσος στο 3.35. Ποντάρω σε ένα δυνατό ξεκίνημα της Φούλαμ και ένα γρήγορο γκολ που θα της δώσει το πάνω χέρι από νωρίς. Πολύ πιθανό θεωρώ και το οver 2,5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα μείνω στο σημείο. 

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε. 

Μονό
22:00
Φούλαμ - Τσέλσι
1
3.35
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις