Euroleague με εκπλήξεις έως 35.00

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Ένα combo και μία βόμβα προτείνει ο #Dogass μέχρι το 35.00 από το σημερινό πρόγραμμα.

Καλημέρα σε όλους. Δύσκολο πρόγραμμα σήμερα και στα προγνωστικά Euroleague θα ασχοληθούμε με δύο combo.

Άλμπα – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Άλμπα διέλυσε την Αρμάνι με 83-63. Ο Μάοντο Λο ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους. Σταθερά εκτός ο μόνιμος τραυματίας Έρικσον. Από την άλλη, η Ρεάλ μέσα στο Βελιγράδι τον Ερυθρό με 79-59. Ο Μούσα ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους ενώ ο Ταβάρες πρόσθεσε 17 πόντους με 12 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Ρεάλ αλλά δεν μπλέκουμε με τόσο χαμηλές αποδόσεις. Θα πάρουμε μία combo επιλογή. Τους over 5,5 πόντους του Λουκ Σίκμα σε συνδυασμό με τα under 5,5 ριμπάουντ του Τίμαν. Ο Σίκμα μπορεί με το all-around παιχνίδι του να βγάλει αυτό το όριο από νωρίς. Όσων αφορά τον Τίμαν, με την ύπαρξη των Ταβάρες-Πουαριέ στην πεντάδα της Ρεάλ, δεν θα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Εκτιμώ πως τα λεπτά του θα τα πάρει ο Κουμάντζε.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Προγνωστικά Euroleague: Μίτροβιτς στο 35.00

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός θα θελήσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα μετά τη σφαλιάρα που δέχτηκε από τη Ρεάλ. Ο Μίτροβιτς έπαιξε ελάχιστα με τους Ισπανούς και εκτιμώ πως θα παίξει περισσότερο σήμερα απέναντι στον αργό Μοτεγιούνας και τον αθλητικό Χολ. Εδώ θα πάω σε μία βόμβα καθαρά σαν fun bet επιλογή. Ο Μίτροβιτς να κάνει ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο στο εξωφρενικό 35.00. Είναι πολύ καλός αμυντικός ο Σέρβος φόργουορντ ενώ, με τα μακριά του χέρια μπορεί να βρει ένα κλέψιμο.

Fun bet combo
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Μονακό
Μίτροβιτς over 0,5 κλέψιμο & over 0,5 κόψιμο
35.00
BET: 7 units
Combo
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης
Σίκμα over 5,5 πόντοι & Τίιμαν under 5,5 ριμπάουντ
2.47
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις