ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Combo και γκολ στην Ιαπωνία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Combo και γκολ στην Ιαπωνία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Combo και γκολ στην Ιαπωνία

Combo και γκολ στην Ιαπωνία

Χαιρετώ άπαντες τους απανταχού κουβανέζους. Ελπίζω να σας βρίσκω και πάλι όλους και όλες καλά. Ξεκίνημα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου αλλά όχι και του καλοκαιριού, αφού οι επόμενες ημέρες προβλέπονται αρκετά ζεστές με νέο καύσωνα προ των πυλών.

Προσωπικά έχοντας τη θάλασσα κυριολεκτικά στα πόδια μου, θεωρώ τις επόμενες εβδομάδες τις καλύτερες του χρόνου για να την απολαύσω. Ο περισσότερος κόσμος αρχίζει ψυχολογικά, να προετοιμάζεται για το Φθινόπωρο, για το άνοιγμα των σχολείων, ενώ και η τουριστική κίνηση μειώνεται αισθητά, αφού οι περισσότεροι επιστρέφουν στη βάση τους.

Έτσι κάθε χρόνο, πριν στείλω τις θυγατέρες πίσω στα έδρανα, φροντίζω να είμαι καθημερινά παραλία απολαμβάνοντας τα ολοκάθαρα νερά του Βορείου Αιγαίου και την ηρεμία που επικρατεί. Μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και φροντίζει για την απαραίτητη επαναφόρτιση των μπαταριών.

Απολογισμός

Μεσοβδόμαδα οι προτάσεις της στήλης κινήθηκαν οριακά αρνητικά. Στο πρώτο ημιτελικό της Α League προβλέψαμε ορθά το νικητή, με τη Μελβούρνη να περνά πανηγυρικά στο μεγάλο τελικό, αλλά αυτό το 2-0 άφησε μια πικρή γεύση, αφού η Γουέστερν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να σκοράρει έστω ένα γκολ. Στο δεύτερο ημιτελικό η Σύδνεϊ πάτησε από νωρίς το γκάζι, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μας ακύρωσε τη πρόβλεψη της ισοπαλίας στο πρώτο μέρος, αλλά η διαχείριση στο δεύτερο μισό επιβεβαίωσε πανηγυρικά τη πρόβλεψη μας για νίκη της με λίγα γκολ. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν, ότι στην αρχική επιλογή ήθελα να δώσω και ακριβές σκορ στο 2-0 με απόδοση 10.00, αλλά εν τέλει διάλεξα να ρισκάρω με το Χ ημίχρονο/άσος τελικό.

Επίσης άλλο ένα στενάχωρο γεγονός είναι, ότι καιρό πριν σας συστηθώ μέσω της στήλης και του site, είχα μια πολύ δυνατή δυάδα με τις δύο φιναλίστ σε μακροχρόνια πρόβλεψη, η οποία πλήρωσε σε απόδοση 7.80! Επιφυλάσσομαι όμως με τη νέα σεζόν και αφού πλέον τα λέμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, να προτείνω ανάλογα μακροχρόνια στοιχήματα από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Η αναγεννημένη και η κουρασμένη

Ξεκίνημα σήμερα στις 12:00 και τη J1 της Ιαπωνίας. 13η αγωνιστική ημέρα και με τη πανδημία να έχει δημιουργήσει ήδη κάποια μικροπροβλήματα αφού μερικοί αγώνες έχουν αναβληθεί, αλλά ευτυχώς χωρίς συνέπειες για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Το πρώτο ματς που θα μας απασχολήσει διεξάγεται στη Κόμπε, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τους Μαρίνος της Γιοκοχάμα.

Η Κόμπε αυτή τη στιγμή έχει βρει αρκετά καλό επιθετικό ρυθμό, σκοράροντας ανελλιπώς τις τελευταίες αγωνιστικές και προσπαθώντας, να αναρριχηθεί ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά η αμυντική της συμπεριφορά δεν της επιτρέπει προς το παρόν να κλειδώνει τα παιχνίδια και τις νίκες. Μεσοβδόμαδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους πρωτοπόρους της Καβασάκι, σκόραρε δις αλλά και πάλι έχασε τη νίκη από τα χέρια της, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης.

Αμυντικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η πρωταθλήτρια Μαρίνος, αφού σταθερά δέχεται γκολ από όλους, αλλά πλέον καλύπτει τις αδυναμίες της μέσω της επιθετικής της λειτουργίας. Τρέχει ένα μικρό σερί συνεχών νικών και πλέον άπαντες στην ομάδα αρχίζουν να θυμούνται τα περσινά τους κατορθώματα. Βέβαια έχει απωλέσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου αλλά ο κόουτς Ποστέκογλου ελπίζει μέσα από τους αγώνες να βρει και τη κατάλληλη χημεία στα μετόπισθεν.

Αναμένω παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, εάν και η κούραση λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων μεσοβδόμαδα μπορεί, να αποτελέσει εμπόδιο στο επιθετικό κρεσέντο των δύο αντιπάλων, αλλά με τέτοιες άμυνες πιστεύω καταρχήν στο αμφίτερμα και δίνω ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εσχάτως θυμίζουν τη περσινή ομάδα.

Περνάμε και στο δεύτερο παιχνίδι από τη J1 και συγκεκριμένα στο ματς των πρωτοπόρων της Καβασάκι, οι οποίοι στις 13:00 υποδέχονται την ομάδα της Σιμίζου. Έχουμε γράψει, αναλύσει και στηρίξει ουκ ολίγες φορές τους γηπεδούχους, οι οποίοι το τελευταίο καιρό δείχνουν σημάδια κούρασης, κυρίως ψυχολογικής. Συνεχίζουν να παράγουν άπειρες ευκαιρίες σε κάθε αγώνα αλλά η τελική προσπάθεια μοιάζει λίγο να κολλάει στα δύο τελευταία ματς και έτσι να καταγράφονται και οι πρώτες απώλειες βαθμών, με την ήττα τους στη Ναγκόγια και την ισοπαλία στη Κόμπε.

Η Σιμίζου το παλεύει όσο μπορεί, παράγει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά με άμυνα ορισμό της παιδικής χαράς δεν λέει, να ξεκολλήσει από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει το δεύτερο χειρότερο παθητικό της Λίγκας με 24 γκολ.

Περιμένω σήμερα τους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου και να πάρουν μια εύκολη νίκη. Μάλιστα πιστεύω ότι κόντρα σε αυτή την άμυνα μπορούν άνετα, να βρουν δίχτυα και στα δύο ημίχρονα, επιλογή που ανεβάζει την απόδοση σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Ζητούμενο άλλη μια νίκη στο μαραθώνιο

Παραμένουμε στην Ιαπωνία, αλλάζοντας κατηγορία και πηγαίνοντας στη J2. Εκεί η πρωτοπόρος Ναγκασάκι αντιμετωπίζει στις 13:00 την ομάδα της Ομίγια στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν τη πορεία πρωταθλητισμού με την απόδοση τους όμως τελευταία να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα, απόρροια της κούρασης που βγάζουν. Η κατηγορία είναι εξ ορισμού δύσκολη και σίγουρα οι επιδόσεις της φέτος είναι εξαιρετικές, αλλά πλέον η ψαλίδα με τους υπόλοιπους μνηστήρες της ανόδου έχει κλείσει και κάθε βαθμός αλλά και απώλεια στοιχίζει. Προς το παρόν δείχνει χαρακτήρα και πέρα από τις ήττες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους εκτός έδρας, δεν έχει δώσει δικαιώματα με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας, με την έδρα της να είναι απροσπέλαστο κάστρο και δεχόμενη σε αυτή μόλις 2 γκολ σε 7 ματς.

Η Ομίγια από την άλλη παλεύει εκεί στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα με τη φετινή της πορεία να μη θυμίζει τίποτα τη προηγούμενη χρονιά, όπου έφτασε να χάσει την άνοδο κυριολεκτικά στο παραπέντε. Μάλιστα τις τελευταίες 5 αγωνιστικές κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς, ενώ προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες. Κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο έχει όμως εξαιρετική προϊστορία, αφού πέρσι κατάφερε να την κερδίσει και τις δύο φορές που την αντιμετώπισε.

Καλή η παράδοση για τους φιλοξενούμενους, αλλά βάση της εικόνας τους φέτος μόνο με μαζική άμυνα και μπόλικη τύχη θα μπορέσουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Αναμένω νίκη της Ναγκασάκι και θα τη συνδυάσω με λίγα γκολ, ενδεχόμενο που μας προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

Δυάδα απόδοσης (3.42)

12:00 Βίσελ Κόμπε – Γιοκοχάμα Μαρίνος: Χ2 & goal/goal (1.83)

13:00 Καβασάκι Φροντάλε – Σιμίζου: 1 & γκολ Καβασάκι και στα δύο ημίχ. (1.86)

Μονό, combo

13:00 Ναγκασάκι – Ομίγια: 1 & under 3,5 (3.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις