ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με την σοβαρότητα του Άρη στο 2.18

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Με την σοβαρότητα του Άρη στο 2.18

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με την σοβαρότητα του Άρη στο 2.18

Με την σοβαρότητα του Άρη στο 2.18

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επανέρχεται με δύο σημεία από ποδόσφαιρο και μπάσκετ που φτάνουν μέχρι την τιμή του 2.18

Καλησπέρα σε όλους. Η ημέρα σήμερα έχει ακόμα περισσότερο θέαμα από την χθεσινή καθώς έχει πλούσια δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εμείς επιλέγουμε στα προγνωστικά μας δύο σημεία, ένα από Κύπελλο Ελλάδας και ένα μπασκετικό από BCL με μοναδικό σκοπό το ταμείο. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Μπορεί να το «καθαρίσει» ο σοβαρός Άρης

Ξεκινάμε από τον αγώνα του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο επαναληπτικός του 2-1 της Βοιωτίας όπου εκεί οι «κίτρινοι» γύρισαν το ματς μέσα σε λίγα λεπτά. Το παιχνίδι στο Βικελίδης είναι σίγουρα διαφορετικό όμως έχει ξεκάθαρο φαβορί. Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Παρντιού, ο οποίος θα παρατάξει μία ενδεκάδα με ανάμειξη βασικών και αναπληρωματικών. Η αλήθεια είναι πως κανένας στον σύλλογο δεν μπορεί να υποτιμήσει το παιχνίδι. Το σκορ του πρώτου ματς δίνει την πρόκριση ωστόσο δεν δίνει καμία σιγουριά, ειδικά με τις τελευταίες εμφανίσεις που είναι γεμάτες αστάθεια. Το Κύπελλο είναι στόχος για τον Άρη όμως κάθε χρονιά βρίσκει έναν τρόπο να τα κάνει μαντάρα στο τέλος. Φέτος με την αναμπουμπούλα που γίνεται στην Σούπερ Λιγκ, μπορεί να χωθεί και αθόρυβα να κάνει την έκπληξη όμως θέλει δουλειά για να συμβεί αυτό. Θα παίξει με επιθετική προσέγγιση, θα ανοίξει το γήπεδο και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στα ανοχύρωτα σημεία της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Ο Λεβαδειακός έχει το νου στο πως θα σώσει την χρονιά και δεν θα υποβιβαστεί. Καλή ομάδα είναι με καλό υλικό αλλά δεν μπορεί να σηκώσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Θα μπει χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο, θα ψάξει το γκολ και θα δοκιμάσει κάποια νέα συστήματα ο προπονητής Βέλιτς. Σκοπιμότητα θα υπάρξει μόνο όταν και εάν η ομάδα έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελευταία λεπτά.

Περιμένουμε παιχνίδι που θα δούμε καλό ρυθμό, ενδεχομένως και θέαμα. Ο Άρης μπορεί να καθαρίσει τον αντίπαλο και να συνεχίσει στην διοργάνωση. Κρατάμε τον άσο μαζί με το χάντικαπ -1 στο 2.18 αφού σε περίπτωση απλής νίκης του με ένα τέρμα διαφορά μας επιστρέφεται το ποντάρισμα μας πίσω.

Άλλο επίπεδο η Νταρουσάφακα

Συνέχεια με BCL. Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, η Νταρουσάφακα υποδέχεται την Μπενφίκα για τον επαναληπτικό αγώνα των play-in της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με άνεση στην Πορτογαλία και πλέον ετοιμάζονται να κλείσουν την σειρά με τον κόσμο στο πλευρό τους. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε ήταν έκπληξη που ομάδα από την Πορτογαλία έφτασε σε τέτοιο σημείο ευρωπαϊκής διοργάνωσης καθώς το επίπεδο είναι χαμηλό στη χώρα. Παρόλα αυτά οι Λουζιτανοί δεν έχουν ιδιαίτερα περιθώρια να κοντράρουν την Νταρουσάφακα, η οποία και πιο έμπειρη είναι και καλύτερους παίκτες έχει.

Η τελευταία ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από την Φενέρμπαχτσε και γενικά δε πάει τόσο καλά εκεί οπότε η Ευρώπη δείχνει να είναι ο κύριος στόχος για φέτος. Διαθέτει μερικούς καλούς ξένους και έντονο τουρκικό κορμό, παίζοντας κατά κύριο λόγο επίθεση. Η Μπενφίκα από την άλλη έχει στόχο τα εγχώρια, να διατηρήσει τα σκήπτρα και να επιστρέψει την επόμενη χρονιά δυνατότερη.

Το ματς γέρνει ξεκάθαρα προς τον άσο, θα τον κρατήσουμε μαζί με το over 80,5 πόντων γηπεδούχου στο 1.75.

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Μονό
16:00
Άρης - Λεβαδειακός
1 (-1) AH
2.18
BET: 20 units
Μονό
19:00
Νταρουσάφακα - Μπενφίκα
1 & Over 80,5 Νταρουσάφακα
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις