Κύπελλο Ελλάδας: Με 3.15 στο Περιστέρι, 3.30 στο Πανθεσσαλικό

Κύπελλο Ελλάδας: Με 3.15 στο Περιστέρι, 3.30 στο Πανθεσσαλικό

Αντίδραση ψάχνει ο Παναθηναϊκός στο Βόλο, βάζουν σφραγίδα πρόκρισης Άρης, ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Η δράση του Κυπέλλου συνεχίζεται και την Τετάρτη, με τον Άρη να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» (16:00), διατηρώντας προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη του με σκορ 2-1 στη Λιβαδειά. 

Η διοργάνωση προσφέρει μια ευκαιρία διεκδίκησης ενός τίτλου στον Άλαν Πάρντιου και τους παίκτες του, αφού μέσω πρωταθλήματος δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο από το πλασάρισμα στις θέσεις της Ευρώπης. 

Μετά την ήττα στην Τούμπα ο Άρης έβγαλε αντίδραση και με καλό ποδόσφαιρο επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης. Πιθανό το ροτέισον, αλλά όχι εκτεταμένο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί δίνουν μάχη επιβίωσης στη Super League. Το 1-3 εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα φέρνει ψυχολογική φθορά και κρατάει την ομάδα του Βέλιτς στην 12η θέση και μόλις στο +3 από τον ουραγό Ιωνικό. 

Μετρημένες οι λύσεις στο ρόστερ, έχει ανηφόρα μπροστά και είναι ένα σοβαρό ερώτημα κατά πόσο μπορεί ο Λεβαδειακός να σπαταλήσει ενέργεια πνευματικά και σωματικά σε μια ακόμη διοργάνωση. 

Εύκολα ή δύσκολα ο Άρης αναμένεται να επικρατήσει και να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Under 3,5 γκολ σε απόδοση 3.30 στη Stoiximan.

Στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Με σκορ 3-0 υπέρ των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς και η ρεβάνς στη Μαγνησία μοιάζει με τυπική διαδικασία. Οι γηπεδούχοι είναι αγνώριστοι με την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. 

Καμία σχέση η εικόνα τους με αυτή μέχρι τη διακοπή, αλλαγμένη προς το πολύ χειρότερο. Τα δύο 0-0 εκτός έδρας με Αστέρα και ΟΦΗ λογίζονται θετικά αποτελέσματα, όμως ήταν απογοητευτικοί στις δύο σερί εντός έδρας ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό με σκορ 0-4. Ο Βόλος διατηρείται εντός ζώνης playoffs, όμως η διαφορά από την 7η θέση μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός φτάνει στη ρεβάνς μετά την πρώτη ήττα της σεζόν εντός συνόρων, αυτή από την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στο γκολ του Πινέδα από το 68′, είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο φινάλε και μπορεί να διατηρήθηκε στην κορυφή της Super League, όμως η διαφορά από τους διώκτες του μειώθηκε. 

Στο -4 η ΑΕΚ, στο -7 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Το 3-0 της Λεωφόρου ουσιαστικά έχει τελειώσει την υπόθεση – πρόκριση κόντρα στο Βόλο, σίγουρα όμως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα ψάξει αντίδραση στο Πανθεσσαλικό. 

Υπάρχουν όμως απουσίες και οι ανάσες σε βασικούς παίκτες είναι απαραίτητες. Χωρίς σκοπιμότητα το ματς, το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Under 3,5 στο 3.30 της Stoiximan.

Εύκολο αναμένεται και το έργο της ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Κηφισιά. Το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς δεν ανατρέπεται υπό νορμάλ συνθήκες και η αναμέτρηση στη Φιλαδέλφεια (19:00) δίνει στον Αλμέιδα την ευκαιρία να ρίξει στη μάχη παίκτες δίχως μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά με κίνητρο να «δείξουν». 

Άλλωστε η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και άπαντες ανυπομονούν για τη συνέχεια. 

Εξαιρετική η παρουσία της Κηφισιάς στη σεζόν, με 7/7 και γκολ 15-1 οδηγεί την κούρσα του Νότιου Ομίλου στη Super League 2, ισόβαθμη με την Παναχαϊκή αλλά και… τρία ματς λιγότερα! 

Το Κύπελλο αποτελεί μια ευχάριστη νότα στη σεζόν, η παρουσία στους 16 της διοργάνωσης συνιστά αυτομάτως επιτυχία και η ρεβάνς με την ΑΕΚ είναι μια ευκαιρία να γεμίσει εμπειρίες δίχως την παραμικρή πίεση. 

Ξεκάθαρο το προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους, το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 6.00 στη Stoiximan.

Μετρημένα τα κουκιά και στην αναμέτρηση του Περιστερίου (21:00), με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο της μάχης του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό, όταν ισοφάρισε με τον Κιάρτανσον στο 11′ και στη συνέχεια σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για να πάει με προβάδισμα στην ανάπαυλα. 

Παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Πειραιωτών και την κλάση του Μαρσέλο στη συνέχεια, με το τελικό 4-1 υπέρ των «ερυθρολεύκων» να μην αφήνει περιθώρια ανατροπής στη ρεβάνς. Με καλή ψυχολογία πάντως οι Περιστεριώτες μετά το 2-0 επί του Ιωνικού στη Super League, που τους φέρνει στην 7η θέση και πλέον μόλις στο -4 από τα playoffs.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 4-0 του Βόλου. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους» με απολογισμό τερμάτων 11-0 σε αυτό το διάστημα, μείωσαν την διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς και ελπίζουν για μια καλύτερη συνέχεια που θα τους ξαναβάλει στο κόλπο του τίτλου. 

Πολύ μεγάλο το προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, δίνει στον Μίτσελ την ευκαιρία να προσφέρει ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί στη διάρκεια της σεζόν. 

Δεν προκύπτει λόγος για σκοπιμότητα στο Περιστέρι, αναμένεται παιχνίδι με καλό ρυθμό, το ειδικό στοίχημα Goal/Goal στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις