Σε ανοδική πορεία η Λιλ για το 3.51

προγνωστικά

Γαλλική δυάδα απόδοσης 3.51 μας προτείνει για σήμερα Τετάρτη στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους φίλους του koubanezos.gr. Τετάρτη σήμερα και στο κουπόνι ξεχωρίζουν τα ματς από το γαλλικό πρωτάθλημα, από το οποίο θα κρατήσουμε και τη σημερινή δυάδα. Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Σε ανοδική πορεία η Λιλ

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Μπρεστ με τη Λιλ.

Παλεύει για την παραμονή της η γηπεδούχος, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θέση που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία. Ξεκίνησε με δύο ήττες μετά τη διακοπή από Λυών και Μονακό και έρχεται αντιμέτωπη με άλλη μία ομάδα σε αναμέτρηση που είναι το αουτσάιντερ. Σε οκτώ αγώνες στην έδρα της, έχει μόλις μια νίκη ενώ δυσκολεύεται ακόμα και στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει μόλις επτά γκολ ενώ δέχτηκε 17.

Η Λιλ από την άλλη βρίσκεται στην 7η θέση, κυνηγώντας την πεντάδα από την οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Ξεκίνησε με «διπλό» στην Κλερμόν, ενώ στη συνέχεια έφερε απρόσμενη ισοπαλία εντός με τη Ρεμς, και θέλει να επανέλθει στις νίκες. Εκτός έδρας σε οκτώ αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 4-1-3, αλλά οι ήττες της προήλθαν σε δύσκολες έδρες (Μαρσέιγ, Λυών και Λοριάν).

Με βάση όλα τα παραπάνω θα κρατήσω το διπλό σε απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Με την αύρα του Μέσι

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Παρί με την Ανζέ.

Συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας η γηπεδούχος, είδε όμως την απόσταση από τη δεύτερη θέση να μειώνεται, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της 2ης Λανς με 3-1. Αγώνας πάντως που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, καθώς έλειπε ο τιμωρημένος Νεϊμάρ και ο Μέσι, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές μετά το Μουντιάλ. Στην έδρα της παραμένει αήττητη με ρεκόρ 7-1-0 και 21-8 τέρματα.

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η φιλοξενούμενη, η οποία έχει να κερδίσει από τις 18 Σεπτεμβρίου (0-1 τη Νις) και έκτοτε μετράει εννέα συνεχόμενες ήττες. Έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με παθητικό 37 τέρματα, που σημαίνει πάνω από δύο τέρματα ανά αγώνα μέσο όρο.

Ευκαιρία για νίκη-ξέσπασμα για τη γηπεδούχο και έτσι θα κρατήσω τη νίκη της Παρί με over 3,5, το οποίο πληρώνει 1.80 στο Pamestoixima.gr

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Δυάδα απόδοσης 3.51
20:00
Μπρεστ - Λιλ
2
1.95
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ
1 & over 3,5
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις