Ευκαιρίες του 3.60 και 3.85

βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα και #Funbetάκιας. Στη σημερινή στήλη παίζονται αποδόσεις του 3.60 και του 3.85 στο Κύπελλο και στα παιχνίδι των ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Έλα καλημέρα. Βόμβες στοίχημα, δεύτερη σερί ημέρα, μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια. Από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι μου κέντρισαν το ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις του Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και του Ατρομήτου απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, με τους «Πράσινους» και τους «Ερυθρόλευκους» να έχουν εξασφαλίσει εν πολλοίς την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Βόλος δεν σκόραρε στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια του. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, το πρώτο μεταξύ τους στη Λεωφόρο έληξε με 3-0 υπέρ της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Τρίτον, το μεταξύ τους στο πρωτάθλημα έληξε με 5-1 για τον Παναθηναϊκό. Εμφανής η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο, όμως σε αυτήν την περίπτωση δεν νομίζω πως θα δούμε μεγάλες διαφορές. Κυρίως λόγω του ροτέισον των φιλοξενούμενων.

Δεν «καίγεται» ο Παναθηναϊκός, θα ρίξουμε μια ζαριά στην ισοπαλία του 3.85 στο Pamestoixima.gr.

Συνεχίζω τις βόμβες στοίχημα με το παιχνίδι Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ουσιαστικά περασμένοι μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα. Συν τοις άλλοις, και οι δύο μονομάχοι έχουν κατά νου τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, οι μεν γηπεδούχοι με στόχο την εξάδα, οι δε φιλοξενούμενοι με απώτερο στόχο τον τίτλο. Μοιραία, δεν θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στον επαναληπτικό.

Χηνάριον και εδώ στο 3.60 από το Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
16:30
Βόλος - Παναθηναϊκός
Χ
3.85
BET: 10 units
Μονό
21:00
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
Χ
3.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις