Με ειδικά σε Μονακό και ΟΑΚΑ

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην έναρξη της «διαβολοβδομάδας» και του δεύτερου γύρου της regulear season.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της «διαβολοβδομάδας», δίνοντας έμφαση στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και όχι μόνο.

Προγνωστικά Euroleague με δυνατές έδρες

Ο δεύτερος γύρος της κανονικής διάρκειας ξεκινάει και μάλιστα σε μια άκρως μπασκετική εβδομάδα με διπλή αγωνιστική.  Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη απόψε και μάλιστα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Ξεκινάμε από τον Ολυμπιακό που δοκιμάζεται στο Μονακό. Στόχος η νίκη και μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά από την ήττα στο ΣΕΦ. Δε θα μπλέξουμε ωστόσο. Θα προτιμήσω ένα ειδικό που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι στο 1.35 και το βρίσκω στο 1.72. Δε δίνω συχνά τέτοιες αποδόσεις, αλλά κάποιες φορές αξίζει. Αναφέρομαι στο Η2Η πόντων του Οκόμπο με τον Ντιαλό. Ο Γάλλος γκαρντ έχει πάρει το όπλο του το τελευταίο διάστημα και δεδομένου του ντεφορμαρίσματος του Τζέιμς και της απουσίας του Λόιντ, σκοράρει ακατάπαυστα. Στο ΣΕΦ είχε βάλει 23 πόντους. Από την άλλη ο Ντιαλό είναι φιλότιμος, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο χαρισματικός σκόρερ και στην τελική έχει μ.ό. δύο πόντους λιγότερους μέχρι στιγμής.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Με την πλάτη στον τοίχο και οι δυο ομάδες, αφού προέρχονται από αρνητικά σερί. Τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Ιτούδη, όμως θα προτιμήσω να ποντάρω για ακόμη ένα παιχνίδι στον Παπαγιάννη. Στον πρώτο γύρο σκόραρε δώδεκα πόντους στην Κωνσταντινούπολη. Τα παίρνει τα σουτάκια του και στο ΟΑΚΑ είναι πιο αποτελεσματικός. Μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 7,5 πόντων.

Την ίδια ώρα, στη Μπολόνια, η Βίρτους υποδέχεται την άτυχη Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί είδαν τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους, τον Έβανς, να τραυματίζεται και να χάνει τη χρονιά. Βέβαια δεν πτοήθηκαν και κέρδισαν με 20 πόντους τη Φενέρ! Εξίσου σημαντική νίκη και για τη Βίρτους, εκτός έδρας, επί της Μπαρτσελόνα. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα πρέπει να αξιοποιηθεί με ένα must win παιχνίδι όπως το αποψινό, αν θέλουν οι Ιταλοί να κάνουν όνειρα οκτάδας.  Δύσκολα θα πάει ψηλά σε σκορ το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε θα μπορούσαμε άνετα να πάρουμε ένα ανάλογο combo. Στο fun bet της βραδιάς βρίσκω στις ενισχυμένες αποδόσεις ένα combo του Σενγκέλια με πόντους, ασίστ και ριμπάουντ σε απόδοση δεκαπλασιασμού!

Ειδικό
20:00
Μονακό - Ολυμπιακός
Η2Η πόντων Ντιαλό - Οκόμπο: 2
1.72
BET: 40 units
Ειδικό
21:30
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Παπαγιάννης over 7,5 πόντοι
2.08
BET: 25 units
Combo
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Ζαλγκίρις
1 & under 166,5
1.97
BET: 30 units
Combo
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Ζαλγκίρις
Σενγκέλια over 10,5 πόντοι & over 2,5 ριμπάουντ & over 2,5 ασίστ
10.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις