Ξυπνάει από τον λήθαργο η «Φενέρ»

προγνωστικά

Προγνωστικά Euroleague: Ο #Leflop24 αναλύει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και καταλήγει σε δύο σημεία.

Δύο ομάδες με πολλά προβλήματα (αγωνιστικά και μη) θα βρεθούν αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ για την έναρξη της πρώτη αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Euroleague. Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε ρίχνονται στη μάχη σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας και για τους δύο, με τη νίκη να αποτελεί προσωρινό φάρμακο στα ζητήματα των τελευταίων ημερών. Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά μας.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα στο αιώνιο ντέρμπι, διανύει μια περίοδο εσωστρέφειας και βαθιάς κρίσης. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ακολούθησε μια ακόμα πολύ βαριά εκτός έδρα ήττα από την Μπάγερν στην Γερμανία και το Σάββατο μια τραγική εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο επέστρεψε στη τελευταία περίοδο από το μείον 21, χάνοντας εν τέλει 72-71. Η ομάδα δεν έχει το παραμικρό πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες μοιάζουν να μένουν τελείως απαθείς σε οποιαδήποτε προσπάθεια οδηγίας. Ο Ράντονιτς δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ ο κόσμος φέρεται να έχει έρθει σε ρήξη για ακόμα μια φορά με τη διοίκηση της ομάδας.

Στα πιο αγωνιστικά τώρα, ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καλή παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια του μέχρι τώρα στη διοργάνωση, με εξαίρεση φυσικά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, μετρώντας μάλιστα και τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ και οι τρεις πρώτες εντός έδρας ήττες ήρθανε σε παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο. Η επίθεση του είναι πολύ καλή εντός έδρας (83 πόντοι μ.ο.), σουτάροντας με 48% στα σουτ δύο πόντων και με σχεδόν 40% στα τρίποντα. Κάμποση ενέργεια βγάζει, επίσης, και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού όπως τα ριμπάουντ με 30 μ.ο. (8 εκ των οποίων επιθετικά) αλλά και τα κλεψίματα με 7.5 μ.ο. Στατιστικά τα οποία είναι ασφαλώς καλύτερα στα εντός έδρας παιχνίδια με τη στήριξη του κόσμου, μια στήριξη ωστόσο που είναι πολύ αμφίβολο αν θα έρθει σε αυτό το παιχνίδι. Να σημειώσουμε εδώ ότι έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των λιγοστών φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο κόντρα στο Περιστέρι, σε παίκτες και προπονητή.

Από την άλλη μεριά, σε πολύ άσχημο φεγγάρι αγωνιστικά είναι και η Φενέρμπαχτσε. Το υπέροχο ξεκίνημα στη διοργάνωση (10-2) συνεχίστηκε με ένα σερί πέντε ηττών. Σε αυτό το διάστημα η «Φενέρ» στερήθηκε της παρουσίας των Γουίλμπεκιν, Μότλει και Τζεκίρι για τέσσερα, τρία και δύο παιχνίδια αντίστοιχα. Ο τελευταίος μάλιστα θα απουσιάσει για το επόμενο δίμηνο από τις υποχρεώσεις της ομάδας με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Στο παιχνίδι κόντρα στην Νταρουσάφακα όμως, η ομάδα έδειξε σιγά σιγά να ξαναβρίσκει τη φόρμα της και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες και στην Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague

Το παιχνίδι, λοιπόν, είναι κομβικό για την «Φενέρ» και την είσοδο της στα playoff της διοργάνωσης μιας και βρίσκεται μόλις μια νίκη πάνω από την ένατη θέση και ενδεχόμενο στραβοπάτημα απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης ίσως είναι καταστροφικό. Θα επιλέξουμε, το διπλό με -1,5 στο 1.70 απόδοση σαν βασική μας πρόταση.

Τέλος, θα επιλέξουμε το διπλό της «Φενέρ» από την πρώτη περίοδο στο 1.75. Οι γηπεδούχοι είναι μακράν η χειρότερη ομάδα στην πρώτη περίοδο και τελειώνουν το δεκάλεπτο βρισκόμενοι πίσω σχεδόν τέσσερις πόντους κατά μέσο όρο.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:30
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
2 (-1,5)
1.70
BET: 12 units
Μονό
21:30
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Νικητής πρώτης περιόδου: 2
1.75
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις