Το Κύπελλο Ελλάδας Novibet με ειδικά στοιχήματα και 600+ αγορές ανά ματς

Το Κύπελλο Ελλάδας Novibet με ειδικά στοιχήματα και 600+ αγορές ανά ματς

Το Κύπελλο Ελλάδας Novibet με ειδικά στοιχήματα και 600+ αγορές ανά ματς

Η αγωνιστική δράση εντός των συνόρων συνεχίζεται με τους επαναληπτικούς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Novibet από την Τρίτη (10/01) έως την Πέμπτη (12/01). Το εν λόγω τριήμερο θα διαμορφωθούν και τα ζευγάρια της τελικής οκτάδας.

Μία αναμέτρηση που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι είναι της Καλλιθέας με τη Λαμία (16:30). Αν και τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, αυτό δε φάνηκε στο γήπεδο στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. 

Η Καλλιθέα κοίταξε στα μάτια τους γηπεδούχους, πήρε προβάδισμα στο 80’, αλλά δεν άντεξε και η Λαμία ισοφάρισε στο 88’. Όλα είναι ανοικτά στον επαναληπτικό που διεξάγεται στο «Ελ Πάσο», με την Καλλιθέα να έχει και τον παράγοντας της παράδοσης υπέρ της. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το 2015, με την Καλλιθέα να επικρατεί 2-1 στην έδρα της.

Καλλιθέα – Λαμία 1:2.70 Χ:3.10 2:2.70

Στο δεύτερο παιχνίδι που έπεται χρονικά (21:00), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Καλαμάτα. Σε αντίθεση με το πρώτο ματς, εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να πάρει ένα «καθαρό» προβάδισμα στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Μεσσηνία. Νίκησε αρκετά εύκολα με 2-0 και έδειξε ότι δε θα έχει πρόβλημα να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. 

Η «μαύρη θύελλα» θα παίξει τα… ρέστα της για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί. Αγωνιστικά, διαθέτει καλό μομέντουμ προερχόμενη από τριάρα επί του ΠΑΟ Ρουφ (3-0), που την ανέβασε στην 5η θέση του Β’ Γκρουπ της Super League 2. Στον τομέα της παράδοσης, στα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια -για το πρωτάθλημα στα τέλη της δεκαετίας του ’90- ο ΠΑΟΚ μετράει ισάριθμες νίκες.

ΠΑΟΚ – Καλαμάτα 1:1.24 Χ:5.50 2:12.50

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι του Κυπέλλου Novibet όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις