Why so… Σίριους;

Why so... Σίριους;

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Η Παρί δεν έπαιξε όπως αναμέναμε κι εκεί που πίεζε να ισοφαρίσει να πάει το ματς έστω στην παράταση, πάει ο άλλος και σου βάζει τον Τσούπο-Μοτινγκ αντί για τον Ικάρντι. Ρεσιτάλ προπονητικής!

Επίσης, η Άαλεσουντ καλά τα πήγαινε στην αρχή, αλλά για 20’ λεπτά. Προηγήθηκε νωρίς αλλά μετά εισέπραξε τρία τεμάχια κι εμείς πήγαμε κουβά.

Στα σημερινά της Σκανδιναβίας έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βάρμπεργκς και Σίριους. Η γηπεδούχος μετράει επτά σερί goal/goal στο πρωτάθλημα και η φιλοξενούμενη εννιά σερί goal/goal. Όπως καταλαβαίνετε μια από τα ίδια θα έχουμε και σήμερα και με την προϊστορία σαν σύμμαχο. Σε οκτώ αναμετρήσεις μεταξύ τους, οι πέντε από αυτές έχουν καταλήξει στο αμφίτερμα.

Επειδή όμως η απόδοση είναι πολύ μικρή θα το συνδυάσω με το over. To ματς ξεκινάει από το 1-1 για μένα και μετά όποιος βάλει το δεύτερο θα κερδίσει. Θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η μεν Βάρμπεργκς για να απομακρύνεται σιγά σιγά από τη ζώνη του υποβιβασμού, η δε Σίριους μπας κι έχει κάποια τύχη να βγει Ευρώπη καθώς απέχει μόνο τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Πραγματικά θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος ακόμα και για το πρωτάθλημα. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσω στους φιλοξενούμενους καθώς δείχνουν καλύτερη ομάδα κι έχουν και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Goal/goal με over 2,5 λοιπόν κι ίσως ένα σκορ 1-2.

Πάμε μία κατηγορία κάτω και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, Ντέγκερφορς – Χάλμσταντ. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος πως αυτό το παιχνίδι κρίνει την άνοδο μιας και είμαστε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Επίσης, εννοείται ότι δεν μπλέκεις με σημείο σε τέτοιους είδους αναμετρήσεις. Το ματς είναι πιο πολύ για Χ καθώς οι δύο ομάδες φαντάζουν ισοδύναμες. Έτσι λοιπόν, αυτό που θα ποντάρω, είναι αυτό που παίζω σχεδόν πάντα σε τέτοιου είδους ντέρμπι. Το να μπουν δύο ή τρία γκολ στην αναμέτρηση. Δεν νομίζω να ξεφύγει το σκορ. Ειδικά σε ματς που παίζει η Χάλμσταντ εκτός. Έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και πιο συγκεκριμένα εκτός έδρας έχει δεχτεί τρία γκολ.

Η Ντέγκερφορς έχει την καλύτερη επίθεση και τρεις από τους πρώτους έξι σκόρερ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, όμως δε νομίζω να παίξει ανοιχτά από την αρχή. Ξέρει την Χάλμσταντ καθώς πάντα ήταν στην ίδια κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει την επικινδυνότητα της στις αντεπιθέσεις. Τέλος, μιας και μιλάμε για προϊστορία, αυτή θα είναι η δέκατη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες. Από τις προηγούμενες εννιά, οι επτά είχαν σκορ με 2-3 γκολ.

Μονό

16:00 Βάρμπεργκς – Σίριους: Goal/goal & over 2,5 (1.83)

Δυάδα (απόδοσης 3.57)

16:00 Βάρμπεργκς – Σίριους: Goal/goal & over 2,5 (1.83)

16:00 Ντέγκερφορς – Χάλμσταντ: 2-3 γκολ (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις