Monday Night Football με ενισχυμένες αποδόσεις και special αγορές

Monday Night Football με ενισχυμένες αποδόσεις και special αγορές

Monday Night Football με ενισχυμένες αποδόσεις και special αγορές

Με τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία των αγωνιστικών αναμετρήσεων σε τρεις διαφορετικές χώρες. Οι Μπολόνια υποδέχεται την Αταλάντα στη Serie A, ενώ η Μπιλμπάο φιλοξενεί την Οσασούνα στη La Liga. Τέλος, η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ, δοκιμάζεται στην έδρα της Όξφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Στην Ιταλία, η Αταλάντα δε θα έχει εύκολη αποστολή στην Μπολόνια (21:45), αλλά θέλει τη νίκη για να πλησιάσει εκ νέου την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Σπέτσια, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Δεν έχει νικήσει στη Serie A από τις 30 Οκτωβρίου και το εκτός έδρας 2-0 επί της Έμπολι.

Μπολόνια – Αταλάντα 1:3.85 Χ:3.55 2:2.18

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις. Βέβαια, μεσοβδόμαδα πέρασε εύκολα από την έδρα της Ελντένσε (ομάδα τρίτης κατηγορίας) με 6-1 για το Κύπελλο. Με νίκη θα ανέβει εκ νέου στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στον τομέα της παράδοσης, στα δέκα τελευταία ματς με την Οσασούνα στη χώρα των Βάσκων, η Αθλέτικ μετράει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα 1:1.71 Χ:3.75 2:5.40

Τέλος, η Άρσεναλ καλείται να είναι απόλυτα προσεκτική και συνεπής στις υποχρεώσεις της και να αποκλείσει την Όξφορντ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κανονιέρηδες» διατηρούν τη διαφορά των πέντε βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα και θέλουν εξίσου καλή πορεία στο Κύπελλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει τέσσερα ματς στην έδρα της Όξφορντ στο παρελθόν και η Άρσεναλ δεν έχει νικήσει ποτέ (0-2-2)!

Όξφορντ – Άρσεναλ 1:14.00 Χ:7.70 2:1.18

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις