Φινλανδία στοίχημα: Ποιες αλλαγές εξετάζονται;

φινλανδία στοίχημα

Φινλανδία στοίχημα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο τερματισμού του μονοπωλίου στο στοίχημα, το οποίο ανήκει αυτή τη στιγμή στη Veikkaus.

Στη σκανδιναβική χώρα θα έχουμε βουλευτικές εκλογές στις 2 Απριλίου 2023 και ο νυν Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Tytti Tuppurainen, σχολίασε μια πιθανή μετάβαση σε ένα σύστημα αδειών πριν από κάθε αλλαγή στην κυβέρνηση. «Υπάρχουν βουλευτικές εκλογές την ερχόμενη άνοιξη και θα ήταν ιδανικό μέχρι τις κυβερνητικές διαπραγματεύσεις να έχουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για να μπορούμε να ασκήσουμε πολιτική στις κυβερνητικές διαπραγματεύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υπουργός. φινλανδία στοίχημα

Συμπλήρωσε μάλιστα πως αυτή τη στιγμή η φινλανδική κυβέρνηση δεν έχει έσοδα από τα τυχερά παιχνίδια που δεν έχουν άδεια, καθώς «…οι εταιρίες του εξωτερικού λειτουργούν σε μια γκρίζα ζώνη και δεν υπόκεινται στους ίδιους κανονισμούς που ισχύουν με τη Veikkaus».

Μέχρι σήμερα, οι κυβερνήσεις της Φινλανδίας δείχνουν επιείκεια καθώς οι καλύτερες στοιχηματικές στον κόσμο λειτουργούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στη χώρα. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή, η Φινλανδία λειτουργεί με μονοπωλιακό καθεστώς, με τη Veikkaus να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών (συμπεριλαμβάνονται τα λαχεία και οι κουλοχέρηδες).

Η Veikkaus ιδρύθηκε το 2017, προερχόμενη από τη συγχώνευση των τριών προηγούμενων (τη Fintoto, τη Φινλανδική Ένωση Κουλοχέρηδων και τη λοταρία Veikkaus), οι οποίες συγχωνεύτηκαν σε μια εταιρία που ελέγχεται από το κράτος.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις