Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί του θεσμού;

euro 2024 φαβορί

Euro 2024 φαβορί: Μπορεί να μοιάζει ακόμα μακρινό αλλά για το Euro 2024 οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για τον νικητή.

Το Euro σε δύο χρόνια από τώρα θα διεξαχθεί στη Γερμανία, στο διάστημα 14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου.

Οι προκριματικοί, από τους οποίους θα προκύψουν οι 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν τον επόμενο του 2024. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε στον 2ο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους Ολλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Γιβραλτάρ.

Euro 2024 Φαβορί

Στην κορυφή των φαβορί βρίσκεται η οικοδέσποινα Γερμανία. Παρά την πρόσφατη αποτυχία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κράτησε στον πάγκο της τον Χάνζι Φλικ, για τον οποίο άπαντες στην ομοσπονδία πιστεύουν πως μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε διακρίσεις. Αυτό βέβαια σε συνδυασμό με τους ταλαντούχους και ποιοτικούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του, φαντάζει, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, ως η νούμερο ένα υποψήφια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μαζί με τους Γερμανούς και οι Γάλλοι, οι οποίοι διαθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες που έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να κρίνουν ακόμα και ένα ολόκληρο τουρνουά. Με ηγέτη τον Εμπαπέ και δίπλα του τον Ντεμπελέ, τον Τσουαμενί, τον Καμαβινγκά, τον Κουντέ, τον Ουπαμεκανό, τον Κονάτε, τον Ερνάντεζ κ.α. συγκαταλέγεται, αναμφίβολα, στους υποψήφιους για να πάρει την κούπα.

Στην τρίτη θέση οι Άγγλοι, οι οποίοι θέλουν έναν τίτλο μιας και η γενιά αυτή είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα. Με ηγέτη τον Χάρι Κέιν και συμπαραστάτες τους Φιλ Φόντεν, τον Μάρκους Ράσφορντ, τον Μπουκαγιό Σακά, τον Τζουντ Μπέλιγχαμ κ.α. το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκειτ μοιάζει ικανό για το βήμα παραπάνω.

Ακολουθεί η Ισπανία. Στη μετά – Λουίς Ενρίκε εποχή θέλει να επανέλθει στις υψηλές πτήσεις. Αυτή τη φορά με τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο της (τουλάχιστον μέχρι το 2024) και ένα σύνολο νεαρών και ταλαντούχων παικτών έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει.

Την πεντάδα κλείνει η κάτοχος του τελευταίου Euro, η Ιταλία. Μετά το στραπάτσο από τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, οι Ιταλοί θέλουν να επιστρέψουν στις μεγάλες διοργανώσεις. Με τον Μαντσίνι και πάλι στον πάγκο της η «Σκουάντρα Ατζούρα» δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Λίγο πιο πίσω βρίσκονται η Πορτογαλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία. Παράλληλα η Ελλάδα προσφέρεται σε απόδοση 151.00 να επαναλάβει το θαύμα του 2004.

Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί του θεσμού;ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Euro 2024: Ποιο είναι το φαβορί του θεσμού;

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις