ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Στη κόλαση θα ήταν καλύτερα για το 4.33

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στη κόλαση θα ήταν καλύτερα για το 4.33

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στη κόλαση θα ήταν καλύτερα για το 4.33

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στη κόλαση θα ήταν καλύτερα για το 4.33

προγνωστικά

Γαλλική συνταγή έχει σήμερα στο μενού ο #TheMagician με προγνωστικά που θ' αποφέρουν μέγιστο κέρδος στον αναγνώστη

Καλημέρα σας! Την τιμητική της θα έχει σήμερα η Γαλλία στη στήλη μας, σε μια μέρα που είναι γεμάτη με αγώνες κυπέλλου. Υπάρχουν φαβορί σε φόρμα που αξίζει ν’ ακολουθήσουμε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Το σερί συνεχίζεται

Συνεχίζει την προσπάθεια η Αζαξιό για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στο +2 με 15 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική υποτάχθηκε στην έδρα της Τουλούζ με 2-0 χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Τέσσερις νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (δύο εντός – δύο εκτός). Ομάδες του επιπέδου της έχουν μεγαλύτερη δυναμική όταν παίζουν μπροστά στο κοινό τους, κάτι που ισχύει και για τους γηπεδούχους αλλά χωρίς να μεταμορφώνονται σε υπερομάδα. Αναζητάει παντού αποτέλεσμα αλλά με ομάδες υψηλότερα στην βαθμολογία, ειδικά από την πρώτη δεκάδα τα βρίσκει σκούρα. Την Κυριακή νίκησε με 1-2 για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου την Ζουρ Σουντ εκτός έδρας , ομάδα τέταρτης κατηγορίας.

Η ανοδική της πορεία η Ρεμς καλά κρατεί. Παραμένει αήττητη τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές με τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες. Προπονητής από τις 15 Οκτωβρίου είναι ο Γουίλ Στιλλ ( επτά αγωνιστικές) όπου κερδίζει εντός ενώ εκτός αρνείται να χάσει. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (9). Βρίσκεται στην δέκατη θέση με 21 βαθμούς σε 17 αγώνες. Οι θέσεις που δίνουν εισιτήριο για την Ευρώπη απέχουν δώδεκα βαθμούς οπότε πρέπει να παίρνει νίκες και μακριά από την έδρα της. Την Κυριακή έπαιξε αγώνα κυπέλλου όπου και πέρασε στον τέταρτο γύρο επικρατώντας της ερασιτεχνικής Λον-Πλαζ με 0-7.

Η Ρεμς έχει όλα τα προσόντα να μην ηττηθεί. Έχει ευκαιρία όμως απέναντι στην αδύναμη Αζαξιό να νικήσει και να πλησιάσει τις “ευρωπαϊκές” θέσεις. Κρατάμε από την αναμέτρηση το διπλό draw no bet με απόδοση 1.70 στην Novibet.

Το θέλουν και οι δυο…

Την πρωτοχρονιά η Οσέρ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ναντ σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλο της. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και ο προπονητής Πελισιέρ βρίσκεται υπό πίεση. Σε οχτώ παιχνίδια στην έδρα της ωστόσο μόνο μία φορά δεν βρήκε δίχτυα. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού με 13 βαθμούς, δυο μακριά από την Αζαξιό που βρίσκεται εκτός αυτής. Παίρνει δύναμη στους εντός έδρας αγώνες, όπου και έχει καλύτερα αποτελέσματα απ’ότι εκτός. Μετράει 3/4 goal/goal και over 2,5 για το πρωτάθλημα με την σημερινή της αντίπαλο εντός έδρας.

Η Τουλούζ είναι στην δωδέκατη θέση με 19 βαθμούς. Μετά από αυξομειώσεις στην βαθμολογία τις πρώτες έξι αγωνιστικές,  σταθεροποιήθηκε στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Ήθελε πολύ την νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αζαξιό και την πέτυχε με 2-0. Κοιτάει περισσότερο προς τα κάτω παρά προς τα πάνω καθώς οι θέσεις Ευρώπης απέχουν 14 βαθμούς ενώ αυτές του υποβιβασμού μόλις έξι. Πέντε από τα οχτώ εκτός έδρας ολοκληρώθηκαν με goal/goal ενώ σε έξι σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία τέρματα.

Θέλει την νίκη η γηπεδούχος για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Επιθετικά είναι καλή εντός αλλά η άμυνα παραπατάει. Κρατάμε το goal/goal από την αναμέτρηση με απόδοση 1.68 στην Novibet.

Παιχνίδι με φόντο την Ευρώπη

Την Κυριακή η Λοριάν ισοπέδωσε με 6-0 την ερασιτεχνική Σατενιερέ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαστιά στις 21 του μήνα εκτός έδρας. Για το πρωτάθλημα επικράτησε εκτός έδρας της Ανζέ με 2-1 κάνοντας ανατροπή και ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ. Δεν παράτησε σε καμία στιγμή το παιχνίδι. Ισοφάρισε αρχικά με αυτογκόλ στο 79ο λεπτό και στο 88′ σκόραρε για να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Οχτώ παιχνίδια έδωσε μπροστά στο κοινό της, τα έξι ολοκληρώθηκαν με goal/goal και over 2,5. Σε 17 ματς πρωταθλήματος έχει 12 over 2,5. Η Λοριάν βρίσκεται σ’ απόσταση αναπνοής από την τετράδα. Δεν θ’ αφήσει ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία.

Δεν υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος που να μην έχει σκοράρει η Μονακό. Η επιθετική της γραμμή παίρνει άριστα. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία και αισίως σκαρφάλωσε με 33 βαθμούς στην πέμπτη θέση και στο -2 από την τριάδα που οδηγεί στο Champions League. Δημιουργεί σε κάθε αγώνα αρκετές ευκαιρίες για γκολ.  Για το κύπελλο έπαιξε την Κυριακή και αποκλείστηκε εντός έδρας από την Ροντεζ, ομάδα Β’ κατηγορίας με 6-7 στα πέναλτι (κ.δ. 2-2). Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν έχει την καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας (6-1-1).

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα για το κύπελλο οι <<Μονεγάσκοι>> θα κοιτάξουν να σκοράρουν και να κερδίσουν. Δεν είναι όμως ιδιαίτερα συμπαγής η άμυνα τους σε δύσκολες έδρες όπως αυτή της Λοριάν. Ακολουθούμε το over 2,5 με απόδοση 1.69 στην Novibet.

Προγνωστικά: Να διατηρήσει την ελπίδα

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα το Στρασβούργο. Έχει περάσει τις περισσότερες αγωνιστικές του πρωταθλήματος εντός ζώνης υποβιβασμού. Μια νίκη όλη κι όλη στις 9 Οκτωβρίου επί της Ανζέ που τώρα είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα. Προτελευταία στην κατάταξη με έντεκα βαθμούς σε 17 παιχνίδια ενώ εντός έχει 0-5-4. Παρόλα αυτά η σωτηρία δεν απέχει πολλούς βαθμούς αλλά δεν δείχνει ικανή προς το παρόν να νικήσει κάποιον αντίπαλο αφού η άμυνα της την προδίδει σταθερά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στα τελευταία δέκα παιχνίδια, δέχτηκε τουλάχιστον δυο τέρματα στα εννέα από αυτά, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα κράτησε μόνο μια φορά το μηδέν στην άμυνα. Μοίρασε έξτρα στεναχώρια στους 10.000 φιλάθλους της που την παρακολούθησαν να αποκλείεται από την συνέχεια του κυπέλλου στα πέναλτι από την ουραγό Ανζέ.

Δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα έχουν όλες οι ομάδες, πόσο μάλλον η Λανς, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κατάπιε την Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας με 3-1. Άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Φρανκόφσκι, δέχτηκαν την ισοφάριση στο 8′ αλλά ο Οπέντα στο 28ο λεπτό και ο Μορίς στο 47 έγραψαν το τελικό 3-1. Πλέον με τους 40 βαθμούς είναι τέσσερις μακριά από την κορυφή και τέσσερις μπροστά από την Μαρσέιγ που ακολουθεί. Εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς έχοντας υποστεί μόνο μια ήττα,( η οποία είναι και η μοναδική στο πρωτάθλημα) σε οχτώ παιχνίδια στην έδρα της Λιλ.

Θα ακολουθήσουμε την Λανς. Έχει πολύ καλύτερη ομάδα και μεγάλη ευκαιρία να μείνει κοντά στην κορυφή. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.05 στην Novibet.

Περιμένουμε (πειστικές) απαντήσεις

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αήττητη σε Γαλλία και Champions League μέχρι να επισκεφθεί την έδρα της Λανς. Πρωτοχρονιά του 2023 ηττήθηκε με 3-1 καθώς οι αντίπαλοι τους παίξανε πολύ αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Τώρα αναμένεται να αποδείξουν της αξία τους οι ποδοσφαιριστές του Γκατιέ. Ο Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις εδώ και μέρες, ο Νεϊμάρ εξέτισε την τιμωρία του και ο Εμπαπέ δεν βγαίνει από την εντεκάδα.

Αντίπαλός της η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, η Ανζέ. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, ουραγός με μόλις οχτώ βαθμούς και πετυχαίνει τους πρωταθλητές ίσως λίγο τσατισμένους από την ήττα στην Λανς και με επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών. Μπορεί να αποκόμισαν ψυχολογία και κουράγιο από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου προσπερνώντας το εμπόδιο του Στρασβούργου στα πέναλτι αλλά στο Παρίσι θα δεχτούν αφόρητη πίεση από το πρώτο λεπτό.

Λογικά δεν θα χαριστούν οι πρωταθλητές. Αναμένονται πολλά γκολ στο Παρίσι. Θα κρατήσουμε ως επιλογή Παρί Σεν Ζερμέν over 3,5 τέρματα σε απόδοση 2.20 στην Novibet.

  • Σε πολύ καλή απόδοση βρίσκουμε και να σκοράρει η γηπεδούχος από την άσπρη βούλα. Θα εγκατασταθούν στην αντίπαλη περιοχή και ίσως οι άπειροι αμυντικοί ή το VAR μας δικαιώσουν. Επιλέγουμε με ρίσκο να σκοράρει η Παρί Σεν Ζερμέν με πέναλτι με απόδοση 4.33 στην Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.87
20:00
Αζαξιό - Ρεμς
2 dnb
1.70
22:00
Λοριάν - Μονακό
Over 2,5
1.69
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.45
20:00
Οσέρ - Τουλούζ
Goal/goal
1.68
22:00
Στρασβούργο - Λανς
2
2.05
BET: 20 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ
Παρί Σεν Ζερμέν over 3,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ
Παρί Σεν Ζερμέν να σκοράρει με πέναλτι
4.33
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις