ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Φορτσάτος ο Ολυμπιακός διπλασιάζει

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φορτσάτος ο Ολυμπιακός διπλασιάζει

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Φορτσάτος ο Ολυμπιακός διπλασιάζει

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια της ημέρας με έμφαση σε Καλλιθέα αλλά και Μονακό.

Καλησπέρα σε όλους. Τρίτη σήμερα και το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και η Euroleague έχουν μπόλικη δράση. Ενδιαφέρον ματσαρίσματα στη Καλλιθέα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Λαμία ενώ αργότερα στο Μονακό ο Ολυμπιακός δίνει ένα ξεχωριστό ντέρμπι. Προγνωστικά και εκτιμήσεις ακολουθούν σε ένα κείμενο με δύο σημεία.

Πάμε να δούμε!

Προγνωστικά: Η Λαμία ξέρει τον τρόπο

Ξεκινάμε με τον αγώνα ανάμεσα σε Καλλιθέα και Λαμία. Επαναληπτικός του 1-1 της Φθιώτιδας, υπενθυμίζουμε πως δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αμφότερες έχουν τα δικά τους προβλήματα και η είσοδος στα προημιτελικά θα είναι αρκετά οριακή. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν έναν σάκο του μποξ στη Σούπερ Λιγκ, δείχνουν ένα άσχημο πρόσωπο και ο Παντελίδης φαίνεται να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα. Το ρόστερ της ομάδας ακόμα δεν το έχει αξιολογήσει, κάνει πολλές αλχημείες και αλλαγές. Χρειάζονται κινήσεις ουσιαστικές ώστε να σωθεί η χρονιά ενώ και προσθήκες πρέπει να γίνουν. Το Κύπελλο ίσως είναι πλέον μία αγγαρεία αλλά έχουν δείξει στον σύλλογο της Λαμίας πως γενικά αρέσκονται στο να κάνουν πορείες στον θεσμό, οπότε ίσως δούμε και βασική ενδεκάδα.

Η Καλλιθέα από την άλλη φέτος δείχνει να έχει ανέβει επίπεδο και στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο. Διαθέτει ένα ωραίο ρόστερ με μεγάλη μεσοεπιθετική ποιότητα, εντός έδρας χτυπάει όλα τα παιχνίδια εάν και έχει χάσει μερικούς βαθμούς εκτός. Το σημερινό ματς είναι σημασίας για την ομάδα που ωστόσο έχει πιο γεμάτο πρόγραμμα, περισσότερα ματς μέσα στη σεζόν οπότε μπορεί και να αφήσει το ματς.

Η Λαμία έχει καλλιεργήσει την δική της παράδοση στον θεσμό τα τελευταία χρόνια. Διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ, πιο έμπειρους παίκτες και το Κύπελλο ίσως την βοηθήσει ψυχολογικά. Η Καλλιθέα θα παίξει σε ένα άδειο γήπεδο και εντάξει δεν έγινε καμία φοβερή ομάδα ξαφνικά.

Κρατάμε την πρόκριση της Λαμίας στο 1.93.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός

Πάμε και στο μπασκετικό παιχνίδι της βραδιάς ανάμεσα σε Μονακό και Ολυμπιακό. Είναι το ντέρμπι της ημέρας αφού θα συναντηθούν δύο αρκετά εμπορικές ομάδες της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ, έχουν κρατήσει ένα επίπεδο και μετά από την σαρωτική τους επικράτηση στο ΟΑΚΑ έχουν φτιάξει πολύ. Έχει ξυπνήσει ο Κάνααν, ο Φαλ δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση. Πάει σε μία έδρα που την ξέρει και είναι ιδανική ευκαιρία για εκδίκηση μετά την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι γηπεδούχοι πραγματικά δεν πείθουν. Το μπάσκετ που παίζουν είναι άσχημο, χωρίς ουσία και στηρίζονται μόνο στις ατομικές ενέργειες των αστέρων τους. Είναι μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις, ίσως άμα θέλουν να κάνουν ένα restart πρέπει να πάρουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βέβαια η απουσία του Λόιντ είναι σημαντική και κοστίζει όπως φαίνεται.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα λεβέλ παραπάνω στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο από την ανιαρή Μονακό. Το παιχνίδι που παίζει είναι αρκετά καλύτερο, μας αρέσει και κρατάμε το διπλό στο 2.00.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:30
Καλλιθέα - Λαμία
Πρόκριση: Λαμία
1.93
BET: 20 units
Μονό
20:00
Μονακό - Ολυμπιακός
2
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις