Τότεναμ – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ - Άρσεναλ

Τότεναμ - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Tottenham Hotspur Stadium» (62.850), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον.
  • Πρώτος γύρος: Άρσεναλ – Τότεναμ 3-1.
  • Από τρεις νίκες μετρά κάθε ομάδα στα τελευταία έξι μεταξύ τους.
  • Εντός έδρας η Τότεναμ είναι αήττητη στα τελευταία επτά ματς με την Άρσεναλ, με απολογισμό 5-2-0.
  • Έξι από τα τελευταία επτά ματς τους είχαν over 2,5 γκολ και στα πέντε σκόραραν αμφότερες.
  • Επί Αρτέτα, η Άρσεναλ μετρά μόνο ήττες (3/3) εκτός έδρας απέναντι στην Τότεναμ. Συνολικά έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες απέναντι στην Τότεναμ, ενώ ο Κόντε έχει απολογισμό 2-3-5 απέναντι στην Άρσεναλ.

Τότεναμ

Ρεπορτάζ: Μετά από περισσότερο από δύο μήνες, η Τότεναμ κατάφερε για πρώτη φορά να πάρει δύο συνεχόμενες νίκες. Ξέσπασε στο «Σέλχαρστ Παρκ», όπου διέλυσε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας και τουλάχιστον παρέμεινε σε απόσταση νίκης από την τετράδα. Ο Κέιν με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (48’, 53’) έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους πριν καν την συμπλήρωση του δεκαλέπτου μετά την ανάπαυλα. Ντόχερτι (68’) και Σον (72’) πέτυχαν από ένα ακόμη τέρμα για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «σπιρουνιών». Έπειτα, ήρθε η νίκη με 1-0 απέναντι στην Πόρτσμουθ για να δώσει την πρόκριση στην τέταρτη φάση του FA Cup. Πάλι ο Κέιν ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς με εξαιρετικό τελείωμα στο 50’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Stat attack: Μετράει τρία σερί no goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Ρισάρλισον και Λούκας Μόουρα. Κατά πάσα πιθανότητα εκτός θα μείνει κι ο Μπεντανκούρ, όμως ο Μπισουμά μάλλον θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κουλουσέφσκι και δύσκολα δε θα τον δούμε βασικό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Ντόχερτι, Μπισουμά, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Σον, Κέιν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το 2023, καθώς η καλύτερη άμυνα της Premier League της έβαλε… στοπ. Η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με τη Νιουκάστλ, αφήνοντας για πρώτη φορά βαθμούς στο «Emirates» μετά από δέκα σερί εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα. Πέρα από ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο, οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και να αξιοποιήσουν την κατοχή τους. Στο τέλος οι Λονδρέζοι αύξησαν την πίεσή τους δίχως όμως αποτέλεσμα, έχοντας, παράλληλα, παράπονα από τη διαιτησία για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στο FA Cup ήρθε η πρώτη νίκη του νέου έτους, με σκορ 3-0 επί της Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, καθάρισε το παιχνίδι στο δεύτερο με βελτιωμένη εικόνα. Ελνένι (63’) και Ενκέτια (70’, 76’) οι σκόρερ της επικράτησης των «κανονιέρηδων», που θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι στην επόμενη φάση.

Stat attack: Δεν έχει μείνει χωρίς νίκη για δύο σερί ματς πρωταθλήματος στη φετινή σεζόν.

Απουσίες: Ζεσούς και Νέλσον έχουν απομείνει οι μοναδικές απουσίες για τον Αρτέτα, μετά την επιστροφή του Σμιθ-Ρόου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Ενκέτια.

Τότεναμ - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ – Άρσεναλ προγνωστικά: Χρόνια είχε να πάει στην έδρα της μισητής αντιπάλου ως φαβορί η Άρσεναλ. Βρίσκει την Τότεναμ σε καλή κατάσταση, οπότε αναμένεται να δούμε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι. Καλύτερη ασφαλώς η Άρσεναλ, αλλά στο «Tottenham Hotspur Stadium» έχει μόνο ήττες σε τρεις αναμετρήσεις. Πάμε σε μια… μεσοβέζικη λύση με την επιλογή των 2-3 γκολ, με απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr.

  • Ένα στοιχείο που εμφανίζεται πολύ συχνά στα ντέρμπι του βορείου Λονδίνου είναι τα πέναλτι. Έξι καταγράφηκαν μόλις στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους. Ένα πήρε κι η Τότεναμ στο ματς του πρώτου γύρου. Αξίζει μια ζαριά στο να δοθεί πέναλτι, με απόδοση 3.20 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
18:30
Τότεναμ - Άρσεναλ
2-3 γκολ
2.02
Ειδικό
18:30
Τότεναμ - Άρσεναλ
Καταλογισμός πέναλτι
3.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις