Νάπολι – Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γιουβέντους - Νάπολι

Νάπολι - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Νάπολι – Γιουβέντους ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» (54.726), Νάπολη.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ντοβέρι.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις των δύο ομάδων, καθώς έχουν από τρεις νίκες η καθεμία και δύο ισοπαλίες.
  • Εντός έδρας η Νάπολι «τρέχει» σερί τριών νικών επί της Γιουβέντους.
  • Απολογισμό 3-6-20 έχει απέναντι στη Γιουβέντους ο Σπαλέτι, ενώ ο Αλέγκρι μετρά έντεκα νίκες, δέκα ισοπαλίες και επτά ήττες απέναντι στη Νάπολι. Στις μεταξύ τους συναντήσεις, ο Αλέγκρι έχει πέντε νίκες, ο Σπαλέτι τέσσερις και τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Νάπολι

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή στις νίκες ήταν αναπόφευκτη για την πρωτοπόρο, η οποία πέρασε εύκολα από τη Γένοβα. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Πολιτάνο είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στη Νάπολι από το σημείο του πέναλτι, όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 19’ ο Όσιμεν άνοιξε το σκορ με τελείωμα έπειτα από σέντρα του Μάριο Ρουί, έχοντας χάσει μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά πριν. Στο 38’ ο Ρινκόν αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος και τα πράγματα έγιναν πολύ ευκολότερα για τους «παρτενοπέι». Τελικά, η Νάπολι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, με τον Ελμάς να διαμορφώνει το τελικό 0-2. Η γκέλα της Μίλαν αύξησε τη διαφορά της ομάδας του Σπαλέτι από τη δεύτερη θέση στους επτά βαθμούς.

Stat attack: Εντός έδρας έχει απολογισμό 10-1-0 σε επίσημα ματς.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Κιμ Μιν-Τζάε, Ραχμάνι, Ρουί – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Όσιμεν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γιουβέντους

Ρεπορτάζ: Με το αγαπημένο της 1-0 συνέχισε τις νίκες και σκαρφάλωσε σιγά-σογά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τελευταίο της «θύμα» η Ουντινέζε, την οποία «λύγισε» με γκολ στα τελευταία λεπτά. Ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή και αρκετές σημαντικές στιγμές, όμως έπρεπε να φτάσει στο 86ο λεπτό για να βρει το γκολ. Σκόρερ ο Ντανίλο έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Κιέζα, με τη φάση να ξεκινά από καταπληκτική μπαλιά του Παρέδες. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η Γιουβέντους κέρδισε 1-0 με γκολ στο τέλος. Έτσι, έφτασε τους 37 βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, στο -7 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Stat attack: Έχει επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ.

Απουσίες: Νοσοκομείο θυμίζει αυτή την στιγμή η ομάδα του Αλέγκρι. Ο Ιταλός δεν υπολογίζει τους Μπονούτσι, Βλάχοβιτς, Κουαδράδο, Μπρέμερ, Ντε Σίλιο, Ιχατάρεν, Κάιο Ζόρζε και Πίτερς. Ο Πογκμπά επανήλθε στις προπονήσεις αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στο αρχικό σχήμα, και δύσκολα στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Ντανίλο, Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο – ΜακΚένι, Ραμπιό, Λοκατέλι, Μιρέτι, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Μίλικ.

Νάπολι - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Νάπολι – Γιουβέντους προγνωστικά: Ματς που θα κρίνει πολλά για την έκβαση της σεζόν. Με νίκη η Γιουβέντους μπαίνει δυναμικά στη μάχη του τίτλου, ενώ η Νάπολι αν επικρατήσει αυξάνει το προβάδισμά της. Η εξαιρετική φόρμα της Γιουβέντους, που συνεχίζεται και μετά το Μουντιάλ, έρχεται σε σύγκρουση με τις πολλές απουσίες. Αναγκαστικά θα προσπαθήσει να «κλέψει» το παιχνίδι ο Αλέγκρι, όμως οι διαθέσιμες επιλογές του δεν είναι αρκετά ποιοτικές για να τα καταφέρει. Με κάλυψη στηρίζουμε τους γηπεδούχους, με την επιλογή του 1Χ & Under 2,5 να πληρώνει 2.25 στη Novibet. Στα ειδικά, υπάρχει αξία και στο να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’, με απόδοση 2.08 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
21:45
Νάπολι - Γιουβέντους
1Χ & under 2,5
2.25
Ειδικό
21:45
Νάπολι - Γιουβέντους
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις