Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Κινγκ Φαντ» (68.752), Ριάντ.
  • Διαιτητής: Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ Ερνάντεθ.
  •  Μονός νοκ άουτ αγώνας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, κι αν χρειαστεί πέναλτι.
  •  Πέντε νίκες μετρά στα τελευταία έξι ματς απέναντι στη Βαλένθια η Ρεάλ Μαδρίτης.
  •  Στο Supercopa de España, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές. Την πρώτη, σε διπλό τελικό το 2008, η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο με ήττα με 3-2 στο πρώτο ματς και νίκη με 4-2 στο δεύτερο. Τη δεύτερη, σε μονό ημιτελικό το 2020, η Ρεάλ νίκησε με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό.
  •  Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έχει επιβεβαιωθεί το over 2,5.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Η προβληματική της εικόνα συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να το πληρώσει. Η ποιότητα της Βιγιαρεάλ ήταν αρκετή ώστε να κοστίσει στους «μερένχες» τους τρεις βαθμούς στο «Θεράμικα». Η Ρεάλ έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ με το «καλησπέρα» του δεύτερου ημιχρόνου από γκολ του Πίνο. Ο Μπενζεμά ισοφάρισε με πέναλτι στο 60′, όμως με τον ίδιο τρόπο ο Μορένο έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, μόλις τρία λεπτά μετά. Έγκλημα και τιμωρία για τη «βασίλισσα» που πλέον βλέπει για τα καλά την πλάτη της Μπαρτσελόνα, καθώς βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε επτά από τα τελευταία εννιά ματς.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι δεξιοί μπακ Καρβαχάλ και Οντριοθόλα, καθώς και ο επιθετικός Μαριάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί – Κρόος, Τσουαμενί, Μόντριτς – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Βαλένθια

Ρεπορτάζ: Δεύτερη διαδοχική ήττα υπέστη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το 2-1 από τη Βιγιαρεάλ ήρθε η εντός έδρας απώλεια βαθμών απέναντι στην Κάντιθ. Είχε την απόλυτη κυριαρχία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και τελείωσε το ματς με 74% κατοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Μόλις στο 9′ ο Αλκαράθ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, κάτι που ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο η Κάντιθ. «Βολοδέρνει» στη μέση της βαθμολογίας η ομάδα του Γκατούζο, αλλά τουλάχιστον βρίσκεται στους «16″ του κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ Χιχόν, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Stat attack: Goal/goal & over 3,5 στα τελευταία τέσσερα ματς της στο Supercopa de España.

Απουσίες: Τέσσερις είναι οι τραυματίες για τον Γκατούζο, και είναι οι Καστιγέχο, Ντόμενεκ, Μάρκος Αντρέ και Νίκο Γκονθάλεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Τσόμερτ, Ντιακαμπί, Γκαγιά – Μούσα, Γκιγιαμόν, Αλμέιδα – Κλάιφερτ, Λίνο, Καβάνι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια προγνωστικά: Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ, με το 2-1 από τη Βιγιαρεάλ να αποτελεί φυσικό επακόλουθο των τελευταίων εμφανίσεων. Ίσως να την «ξυπνήσει» κατά κάποιο τρόπο και να ξεσπάσει απόψε, σε ένα ματς με μεγαλύτερο αντίκρυσμα. Αντίθετα, η κακή φόρμα της Βαλένθια δύσκολα μπορεί να σταματήσει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όσο κι αν στα ματς με τις μεγάλες ομάδες αποδεικνύεται… σκληρό καρύδι. Δεν σκοράρει εύκολα η ομάδα του Γκατούζο, οπότε το 2.65 της νίκης της Ρεάλ με no goal στη Novibet αποτελεί ευκαιρία.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
21:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
1 & no goal
2.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις