ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προγνωστικά σνούκερ: Δελεάζουν τα κατοστάρια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προγνωστικά σνούκερ: Δελεάζουν τα κατοστάρια

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προγνωστικά σνούκερ: Δελεάζουν τα κατοστάρια

Προγνωστικά σνούκερ: Δελεάζουν τα κατοστάρια

Η οσμή του σκανδάλου στημένων αγώνων δεν αφήνει ανεπηρέαστους όλους εμάς που αγαπάμε τα προγνωστικά σνούκερ. Το Masters, ομως, δεν μπορεί να περιμένει.

Επαναλαμβάνουμε ό,τι είχαμε γράψει πριν από περίπου ένα μήνα: Πώς να δώσεις προγνωστικά σνούκερ όταν εκκρεμεί μια πολύκροτη υπόθεση στημένων αγώνων, στην οποία εμπλέκονται και δύο παίκτες που θα αγωνίζονταν στο Masters;

Ο Τζάο Σιντόνγκ και ο Γιαν Μπινγκτάο, Νο 9 και Νο 16 του ταμπλό αντίστοιχα, είναι τα πιο μεγάλα «ψάρια» που έπιασε η έρευνα της WPBSA. Σε ποιον βαθμό εμπλέκονται και τι κατηγορίες αντιμετωπίζουν, δεν το γνωρίζει ακόμα κανείς. Το βέβαιο είναι ότι οι δύο ταλαντούχοι άσοι έχουν αποκλειστεί από το κορυφαίο invitational τουρνουά της περιόδου. Και, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, το μέλλον τους στο σπορ τίθεται εν αμφιβόλω.

Ελπίζουμε, φυσικά, ότι η έναρξη των αγώνων στο Alexandra Palace θα βοηθήσει τους φίλους του σνούκερ να διώξουν τις μαύρες σκέψεις απ’ το κεφάλι τους. Ήδη από σήμερα, η πρεμιέρα προμηνύεται συναρπαστική. Ο κάτοχος του τίτλου, Νιλ Ρόμπερτσον, αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Σον Μέρφι, σε μια επανάληψη των τελικών του 2012 και του 2015.

Το 2012, ο Ρόμπερτσον είχε νικήσει με 10-6, κατακτώντας για πρώτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο. Τρία χρόνια αργότερα, όμως, η ρεβάνς του Άγγλου ήταν εμφατική, αφού συνέτριψε τον Αυστραλό με 10-2. Οι δύο αγώνες είχαν εντελώς διαφορετική τροπή κι αυτό καταδεικνύει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχουν τα προγνωστικά σνούκερ. Γενικώς και ειδικώς, για το συγκεκριμένο ζεύγος. Συμπέρασμα δεν βγαίνει, ακόμα κι αν μελετήσει κανείς όλα τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Γενναιόδωρες «τσέπες»

Το βέβαιο είναι ότι την τελευταία διετία ο Ρόμπερτσον παίζει πολύ καλύτερα απ’ τον Μέρφι. Ο τελευταίος έχει «χαθεί» ύστερα από την εκπληκτική πορεία του μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021. Όσο για τον Αυστραλό, αν εξαιρέσει κανείς τις αποτυχίες του στο Crucible, έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα.

Δικαίως, λοιπόν, βλέπουμε αποδόσεις κάτω από 1.40 για τη νίκη του Robbo. Από την άλλη, όμως, το Masters πάντοτε κρύβει παγίδες. Η επιστροφή των παικτών από την περίοδο των γιορτών και οι λίγες πληροφορίες που έχουμε για το πώς διαχειρίστηκε ο καθένας τους τη διακοπή, μας κάνει πιο επιφυλακτικούς. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα σπάσει ο «άσος». Ούτε πάει, ωστόσο, το χέρι μας στο ποντάρισμα μεγάλου χάντικαπ. Μέρφι είναι αυτός, μπορεί να «ξυπνήσει».

Μια ελκυστική απόδοση που αλιεύσαμε στη Stoiximan αφορά τα συνολικά century breaks. Με 2.50 για τουλάχιστον τρία και από τους δύο παίκτες, ξεχνάμε όλους τους υπόλοιπους προβληματισμούς. Πάντοτε περιέχει ρίσκο ένα τέτοιο ποντάρισμα σε best of 11 ματς, αλλά κρατάμε δύο στοιχεία: 1) Ο Ρόμπερτσον και ο Μέρφι είναι δύο από τους κορυφαίους breakbuilders όλων των εποχών και 2) Στα τουρνουά που μεταδίδει το BBC, οι «τσέπες» των τραπεζιών ρυθμίζονται έτσι, ώστε να είναι πιο… γενναιόδωρες.

Το λένε οι κακές γλώσσες το τελευταίο, αλλά ίσως το έχετε παρατηρήσει κι εσείς. Στο περσινό Masters είχαν σημειωθεί 26 «κατοστάρια». Σχεδόν δύο ανά αγώνα.

Προγνωστικά σνούκερ: Θα φάει… τον Βαφάι;

Ο Χοσεΐν Βαφάι είναι ένας από τους παίκτες που ευνοήθηκαν από το σκάνδαλο. Την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή, κλήθηκε να καλύψει το κενό του Τζάο Σιντόνγκ και ο αντίπαλός του δεν πρέπει να χάρηκε γι’ αυτό. Διότι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρκ Σέλμπι, ο οποίος βλέπει εφιάλτες τον τελευταίο με τον Ιρανό.

Ο 39χρονος Άγγλος πήρε τα πάνω του αμέσως πριν από τις γιορτές. Κατέκτησε το English Open κι έδωσε τέλος σε μια δύσκολη περίοδο 20 μηνών μετά τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του. Δεν ήταν μόνο ότι δεν κατακτούσε τρόπαια ο Σέλμπι. Πέρυσι τέτοια εποχή είχε αποκαλύψει ότι έπασχε από κατάθλιψη και δήλωνε διατεθειμένος να την αντιμετωπίσει.

Και τώρα που δείχνει να συνέρχεται, συναντά απρόσμενα τον Βαφάι. Ο οποίος τον έχει νικήσει στις δύο τελευταίες τους κόντρες, για τα UK Championship του 2021 και του 2022! Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του Jester from Leicester στο σύνολο, όμως η τελευταία αίσθηση είναι ότι ο Ιρανός του έχει πάρει τον αέρα.

Βέβαια, ούτε ο Βαφάι διανύει καλή περίοδο. Η έκρυθμη κατάσταση στην πατρίδα του τον έχει επηρεάσει και η νίκη επί του Σέλμπι τον Νοέμβριο ήταν μία απ’ τις λίγες αναλαμπές του. Δεν ξέρουμε και αν περίμενε την πρόσκληση στο Masters ούτε εάν και πόσο έχει προετοιμαστεί για την περίσταση.

Πάντα γυροφέρνει στο μυαλό η σκέψη ότι η μίνι παράδοση θα σπάσει. Θυμόμαστε ακόμα ότι ο Ιρανός ήταν υπερβολικά αγχωμένος στο αντίστοιχο ντεμπούτο του στο Crucible πέρυσι – δεν είναι λιγότερο «ψαρωτική» η ατμόσφαιρα του Ally Pally για έναν πρωτάρη. Περιμένουμε, τέλος, ότι ο Σέλμπι θα παίξει με λιγότερη πίεση και περισσότερη αποφασιστικότητα, για να μας πείσει ότι έχει επιστρέψει. Νίκη του Άγγλου έως 6-3 ήτοι χάντικαπ 2,5 frames; Είναι ριψοκίνδυνο, αλλά θα το τολμήσουμε.

Μονό
15:00
Ρόμπερτσον - Μέρφι
Over 2,5 century breaks
2.50
BET: 10 units
Μονό
21:00
Σέλμπι - Βαφάι
1 (-2,5)
2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις