Με το 1.80 στην Ευκαρπία

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη Super League 2 καταπιάνεται ο #Blackbird ποντάροντας στην αναμέτρηση του Μακεδονικού με τη Λάρισα.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Προγνωστικά στοιχήματος στη Super League 2 έχει σήμερα το πρόγραμμα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο πειστικός ο Μακεδονικός 

Στην αναμέτρηση του Μακεδονικού με τη Λάρισα στην Ευκαρπία επικεντρωνόμαστε σήμερα. Σπουδαίο διπλό πριν από λίγες μέρες για τους γηπεδούχους με 1-2 στη Βέροια. Η ομάδα του Αμανατίδη δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, είχε όμως την ουσία βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα δύο φορές. Ακόμα ένα τρίποντο για τους νεοφώτιστους που διατηρούνται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από στραβοπάτημα. Συγκεκριμένα ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Αλκαζάρ», κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’. Η απόδοσή τους δεν ήταν πειστική και δεν είδαμε κάποια αλλαγή παρά την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία. Πήραν το προβάδισμα δις, χάνοντας εν τέλει το τρίποντο.

Ο Μακεδονικός κάνει μια ονειρεμένη πορεία για νεοφώτιστη ομάδα. Από την άλλη η Λάρισα ψάχνει μια σταθερά ώστε να μην χάσει έδαφος στη διεκδίκηση της ανόδου. Προς τα αριστερά θα ποντάρω με κάλυψη, αφού ο Μακεδονικός μέχρι στιγμής είναι αήττητος στην έδρα του. Στο 1.80 το στη Novibet.

Μονό
14:45
Μακεδονικός - Λάρισα
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις