Κέμνιτζ και Λαύριο βγάζουν σημεία

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με δύο σημεία και ένα ειδικό κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass σε αποδόσεις που φτάνουν το 4.75.

Καλημέρα σε όλους. Τελευταία μέρα της εβδομάδας και εμείς θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά μπάσκετ με την BBL και την ελληνική Basket League.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κέμνιτζ – Λούντβιχσμπουργκ

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Κέμνιτζ ήταν καλύτερη, αλλά ένα κακό διάστημα της στέρησε τη νίκη. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από την Όλντενμπουργκ με 81-83. Πρώτος σκόρερ της ήταν ο Αχέρ Ουγκουάκ με 19 πόντους.

Από την άλλη, η Λούντβιχσμπουργκ ηττήθηκε από τη Μιτελντόιτσερ με 66-69. Ο Πόλας Μπαρτόλο ήταν πρώτος της σκόρερ με 12 πόντους. Το κενό που άφησε ο τραυματίας Πρέντις Χαμπ κάλυψε με μηνιαίο συμβόλαιο ο γνωστός μας από την θητεία του στον Ολυμπιακό, Γουίλ Τσέρι.

Εκτίμηση: Πρέπει το καλό πρόσωπο της Κέμνιτζ να εξαργυρωθεί με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευκαιρία να πάρει μία νίκη ψυχολογίας που θα την εδραιώσει στην οχτάδα. Η Λούντβιχσμπουργκ έχει χάσει τον προσανατολισμό της με τον τραυματισμό του Χαμπ. Ο άσος θα μπει στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο

Ο Κολοσσός πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στο ισχυρό Περιστέρι με 88-82. Ο Κένταλ Σμιθ ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους. Από την άλλη, το Λαύριο με τις μεταγραφές, που άργησε να κάνει, να πρωταγωνιστούν πέτυχε δεύτερη σερί νίκη. Αυτή τη φορά διέλυσε τον Ιωνικό με 95-63. Οι Φλαγκ με 19 πόντους και ο Σιρίλ Λάνγκεβιν με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν εξαιρετικοί.

Εκτίμηση: Άλλη ομάδα με τις μεταγραφές το Λαύριο. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να βάλει δύσκολα, αν όχι και να κερδίσει, στον Κολοσσό. Το διπλό με χάντικαπ δέκα πόντων θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Ο παλιός είναι αλλιώς

Φαβορί η Γκέντινγκεν στην αναμέτρηση με τους Σκαϊλάινερς, όμως όχι σε αυτές τις αποδόσεις καθώς η ομάδα της Φρανκφούρτης παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εδώ θα πάρουμε ένα ειδικό παίκτη. Ο Κουαντέζ Ρόμπερτσον είναι ο μακροβιότερος ξένος στην ιστορία της BBL. Εξαιρετικός σκόρερ που σιγά-σιγά βαδίζει στη δύση της καριέρας του. Στη Φρανκφούρτη παίζει περίπου από 23 έως 30 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Έχει την ελευθερία να παίρνει αρκετές προσπάθειες. Οι over 5,5 πόντοι του θα μπουν στα προγνωστικά μας.

Ειδικό
16:00
Σκαϊλάινερς - Γκέτινγκεν
Ρόμπερτσον over 5,5 πόντοι
1.88
BET: 40 units
Μονό
16:00
Κέμνιτζ - Λούντβιχσμπουργκ
1
1.88
BET: 30 units
Μονό
17:00
Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο
2 (+10,5)
1.90
BET: 30 units
Μονό
17:00
Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο
2
4.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις