O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε αποκλειστική μετάδοση στην COSMOTE TV

O τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε αποκλειστική μετάδοση στην COSMOTE TV

Η «κούρσα» για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας ολοκληρώνεται την Κυριακή 30/8 με τη «μάχη» ΑΕΚ και Ολυμπιακού σε ζωντανή αποκλειστική μετάδοση στην COSMOTE TV. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.

Πριν από τη σέντρα, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στο «Ώρα Τελικού Pregame» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα που θα «βγει» εξ ολοκλήρου από το ΟΑΚΑ (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών καθώς και των προπονητών των δύο φιναλίστ, Μάσιμο Καρέρα και Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και βίντεο με την πορεία της «Ένωσης» και των «ερυθρολεύκων» μέχρι τον τελικό.

Τον αγώνα θα περιγράψει ο Αντρέα Παλομπαρίνι, ενώ στο ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι Πάνος Μάλαμας και Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Μετά την ανάδειξη του Κυπελλούχου, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παραμείνουν στην COSMOTE TV, καθώς η σκυτάλη θα δοθεί στην εκπομπή «Ώρα Τελικού PostGame», με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και λεπτομερή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων.

Η αναμέτρηση θα προβληθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειάς της και στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις