Βάζει δύσκολα ο Απόλλωνας στο 1.75

Προγνωστικά

Ο #Jimandrez έχει προγνωστικά από το παιχνίδι της Basket League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Πάτρας αλλά και από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Καλημέρα, καλημέρα. Επιστροφή στη στήλη μας σήμερα με σούπερ ντέρμπι στη Super League αλλά και με ενδιαφέρουσα μονομαχία στο μπάσκετ. Δύο σημεία σήμερα, το ένα είναι μελέτης και το άλλο σε συνδυασμό με την πραγματικότητα. Προβλέψεις και προγνωστικά στο παρακάτω κείμενο. Πάμε να δούμε τις επιλογές.

Προγνωστικά: Ανταγωνιστικός ο Απόλλωνας

Ξεκινάμε με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη. Παιχνίδι αρκετά πιο ενδιαφέρον από ότι φαίνεται. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει στο προσκήνιο το do or die ματς απέναντι στη Ρίτας που θα παίξει μεσοβδόμαδα, οπότε ο αγώνας κόντρα στους Πατρινούς αποτελεί ένα είδος δυνατής προπόνησης. Για λέμε βέβαια και την αλήθεια δεν είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός να έχει την δυνατότητα να μην παίξει καθόλου και να πάρει αποτέλεσμα, οπότε πιστεύουμε πως θα δοκιμάσει να βγάλει ορισμένα play και να δείξει μία σοβαρότητα.

Ο Απόλλωνας από την άλλη έχει δείξει πως εκτός έδρας μπορεί να μην κερδίζει αλλά ανταγωνιστικός είναι. Παίζει με ενέργεια, ελεύθερα και χωρίς άγχος. Έτσι
θέλει να παραταχθεί και στην Πυλαία με σκοπό να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Δεν είναι κακή ομάδα και δεν θα κινδυνεύσει αν δεν αυτοκτονήσει στα εντός έδρας. Μπορεί να σώσει την χρονιά και έτσι αφού υλικό υπάρχει που συνδυάζεται πολλές φορές με την δύναμη.

Οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια. Υπάρχει σοβαρή διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο αλλά δεν είναι χαοτική. Οι φιλοξενούμενοι θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παλέψουν για το καλύτερο. Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει μία νίκη στο όριο. Κρατάμε το διπλό με χάντικαπ +12,5 στο 1.75.

Προγνωστικά: Προβάδισμα στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Πάμε και στο ντέρμπι της βραδιάς. Ματς χωρίς αύριο, το παιχνίδι της σεζόν. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Φιλαδέλφεια σε ένα αντάμωμα που ενδέχεται να είναι εκείνο που θα μονομαχήσει και για το πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ σε ένα παιχνίδι που δεν κατέβηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Τα λάθη στην άμυνα κόστισαν, οι ελλείψεις του Ελίασον και του Γκατσίνοβιτς φάνηκαν. Βέβαια αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουν οι παίκτες του Αλμέιδα είναι εξαιρετικά σύγχρονο. Πίεση ψηλά, τρομερή κυκλοφορία και γενικά μία κατάσταση που θυμίζει Λίβερπουλ επί Κλοπ στα καλά της. Ειδικά μέσα στο γήπεδο της που το έχει μετατρέψει σε φρούριο με τον κόσμο να δίνει ώθηση, μοιάζει ασύλληπτη.

Οι «πράσινοι» από την άλλη, είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Μετά τη διακοπή παίζουν κακό ποδόσφαιρο, οι εμφανίσεις τους, μυρίζουν μούχλα. Το ρόστερ φαίνεται πως είναι μικρό, δημιουργικά παρουσιάζουν άσχημο πρόσωπο σε κλειστές άμυνες, γενικά δεν πείθουν. Ζήτημα πολλά πράγματα είναι για την εικόνα τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενδέχεται να κατέβουν για την ισοπαλία και να… πέσουν σε αυτή την παγίδα.

Σε ένα ντέρμπι φαβορί δεν υπάρχουν, αλλά η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό που παίζει δύσκολα θα το αντέξει ο Παναθηναϊκός, ειδικά με αυτή την εικόνα. Κρατάμε τον άσο στο διπλασιασμό.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
15:45
ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών
2 (+12,5)
1.75
BET: 25 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις