Μακροχρόνιες επιλογές όλων των ειδών έως 2.65!

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις από το Australian Open, καθώς και μια επιλογή για νικητή κατηγορίας στις Χρυσές Σφαίρες έχει ο #Bilias1974

Καλημέρα σε όλους και όλες. H στροφή μας σε ειδική επιλογή στα προγνωστικά τένις στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο Σαποβάλοφ όπως αναμενόταν πιέστηκε αρκετά στο σερβις του από τον Τζόκοβιτς τελειώνοντας τον αγώνα με ποσοστό 54%, αρκετά πιο κάτω από το line του 61,5%, πληρώνοντας έτσι την επιλογή μας να πάμε σε under. Προχωράμε με τα επόμενα προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις

Ανοίξανε λοιπόν οι μακροχρόνιες επιλογές για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς και θα ξεκινήσουμε προτείνοντας ποιόν πιστεύουμε για νικητή του φετινού τουρνουά. Αυτός δεν είναι άλλος από το αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι και ο πολυνίκης του θεσμού με 9 κατακτήσεις και θέλει πολύ να τις κάνει 10 και να ισοφαρίσει τον Ναδάλ στις συνολικά 21 κατακτήσεις Grand Slam. O Σέρβος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από την κατάκτηση του Wimbledon και μετά, κατακτώντας τρείς ακόμα τίτλους συμπεριλαμβανομένου και του τίτλου στα ATP Finals. Οι βασικοί αντίπαλοι του όπως ο Ναδάλ και ο Μεντβέντεφ δεν δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση τους τελευταίους μήνες ενώ ο νο1 του κόσμου Αλκαράζ θα απουσιάσει από το τουρνουά λόγω τραυματισμού. Από τους υπόλοιπους ο Ζβέρεφ προέρχεται από τραυματισμό και δύσκολα άλλος μπορεί να κερδίσει τον μεγάλο Σέρβο ειδικά σε αγώνες πέντε σετ. Η επιλογή της κατάκτησης του διπλασιάζει την επένδυση μας στην πλατφόρμα της Stoiximan και θα αποτελέσει την πρώτη μακροχρόνια μας επιλογή για το τουρνουά.

Ο τραυματισμός του Ζβέρεφ θα αποτελέσει βάση για την δεύτερη μας μακροχρόνια επιλογή στα προγνωστικά τένις καθώς ο Γερμανός δείχνει να δυσκολεύεται στα πρώτα παιχνίδια μετά την επιστροφή του και όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν βλέπει καν τον εαυτό του στους διεκδικητές του τίτλου. Στα πρώτα του παιχνίδια έδειξε φανερά επηρεασμένος στο σερβις καθώς είχε σε δύο αγώνες του UNITED CUP αντίστοιχες ήττες με χαμηλά νούμερα στους άσους (3 & 1!!). Ο μέσος όρος καριέρας του στο Australian Open είναι 14,5 άσοι μεν ανά αγώνα αλλά το 2022 έμεινε πιο χαμηλά καθώς είχε 11,8. Το line έχει ανοίξει στους 13,5 άσους ανά παιχνίδι και θα επιλέξουμε το under στην τιμή του 1.80 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Άλλος ένας παίκτης του οποίου το line στους άσους κρίνεται υψηλό είναι ο Χιλιανός Κριστιάν Γκαρίν. Ο Χιλιανός δεν βασίζεται ιδιαίτερα στο δυνατό σερβις του συν το γεγονός ότι προτιμά τους αγώνες στο χώμα. Σε ένα πρόσφατο Challenger τουρνουά που συμμετείχε στην Αυστραλία είχε μόλις 10 άσους σε 4 αγώνες και σε συνολικά 9 σετ. Όπως και στο US OPEN, που το είχαμε προτείνει ξανά και έκανε τέσσερις άσους ανά παιχνίδι, το line του άνοιξε στους 6,5 άσους και θα επιλέξουμε το under ξανά στην τιμή του 1.90 επίσης στην Stoiximan.

Προγνωστικά Χρυσές Σφαίρες (11/1)

Η πρώτη μεγάλη βράβευση στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης είναι οι Χρυσές Σφαίρες με την φετινή εκδήλωση να λαμβάνει χώρα την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Μπέβερλι Χίλς. Η κατηγορία που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτή της καλύτερης Δραματικής σειράς όπου έχουμε ίδια στοιχηματική απόδοση για το εξαιρετικό δράμα Better Caul Saul και το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Severance. Το Better call Saul ολοκληρώθηκε το 2022 με την 6η και τελευταία σεζόν ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς οι οποίοι το τοποθέτησαν ψηλά σε λίστες με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Παρόλο που το Severance έδειξε καλά στοιχεία και βαθμολογήθηκε επίσης υψηλά στην πρώτη του σεζόν η εκτίμηση μας είναι ότι το βραβείο θα το κερδίσει το Better call Saul σε απόδοση 2.65 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνιο Australian Open (16-29/1)
Νικητής
Νόβακ Τζόκοβιτς
2.00
BET: 40 units
Australian Open Ειδικά παικτών - Άνδρες
Μ/Ο Συνολικών άσων ανά ματς Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Under 13,5
1.80
BET: 20 units
Australian Open Ειδικά παικτών - Άνδρες
Μ/Ο Συνολικών άσων ανά ματς Κριστιάν Γκαρίν
Under 6,5
1.90
BET: 20 units
Ημι-μακροχρόνιο Χρυσές Σφαίρες 2023
Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά (Δραματική)
Better Call Saul
2.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις