Η ΑΕΚ δεν βλέπει τα αυτονόητα και πληρώνει 38.00

προγνωστικά

Μονό-fun bet από τη Θεσσαλονίκη και σκοράκι στη Φιλαδέλφεια έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο #Masterbetchef.

Αγαπητοί φίλοι, η ποδοσφαιρική ΑΕΚ πέρασε μια περίοδο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μήνας του μέλιτος. Η ομάδα έγινε ξανά φαβορί στα προγνωστικά. Η είσοδος στο νέο γήπεδο και τα πρώτα καλά δείγματα ποδοσφαίρου, απογείωσαν την ψυχολογία όλων των Ενωσιτών, που ήταν σαν να βρίσκονται σε γαμήλιο ταξίδι. Έτσι δεν βλέπουν, ή παραβλέπουν, όλες τις παραφωνίες. Γιατί υπάρχουν και τέτοιες στο οικοδόμημα που προσπαθεί να φτιάξει ο Αλμέιδα.

Προγνωστικά: Παίρνει αποτέλεσμα ο Γιοβάνοβιτς

Όπως ας πούμε, το γεγονός ότι ο καλύτερος επιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος, ο παιχταράς Αραούχο, ήταν άσφαιρος σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.

– Ε ναι, άλλα κάνει άλλες δουλειές σου λέει, όπως να τρέχει ασταμάτητα, να κλέβει μπάλες και να καλύπτει τους συμπαίκτες του.

– Ε αν είναι έτσι, να τον κάνουμε αμυντικό χαφ τότε.

– Ε ναι, άλλα στη θέση του μπροστά παίζει ο Λιβάι, που έβαλε τόσα γκολ και αυτό είναι ένα κέρδος, σου λέει.

– Πώς είναι κέρδος, ρωτάω, αφού ο Αραούχο ως φουνταριστός έβαζε πιο πολλά, μάλλον για μείον το βλέπω. Άσε που ο Λιβάι και ως εξτρέμ σκόραρε αρκετά, ενώ δημιουργούσε και περισσότερο.

Άλλα εγώ δεν θα σταθώ στα μαθηματικά. Βλέποντας την μεγάλη εικόνα, σκέφτομαι ως εξής:

Ένα κλασικό 4-2-3-1. Με αμυντικά χαφ Σιμάνσκι και Γιόνσον. Αριστερά τον Τσούμπερ, δεξιά τον Λιβάι, επιτελικό μέσο τον Πινέδα και φορ τον Αραούχο. Πόσο απλό κι ωραίο; Και πόσα γκολ θα φτιάξει έτσι, το φονικό τρίδυμο που θα αποτελείτε από Πινέδα, Λιβάι, Αραούχο; Σκεφτείτε το λίγο.

Θεωρώ ότι έως τώρα η ΑΕΚ χάνεται στη μετάφραση από τα μεξικάνικα στα ευρωπαϊκά. Δεν μπορώ άλλωστε να ξεχάσω κάτι περίεργα 3-1-3-1-2, που είδαμε στην αρχή της χρονιάς, με τον 37χρονο Άμραμπατ να παίζει full back. Ούτε και τις πέντε αλλαγές συγχρόνως στη Λεωφόρο, που αφήσαν την ΑΕΚ χωρίς αμυντικό χαφ στο γήπεδο.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Καλός ο μήνας του μέλιτος, καλή η αισιοδοξία, άλλα η Ένωση αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη, επτά ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Ο οποίος έχει προπονηταρά στον πάγκο και σήμερα ακόμα και με ισοπαλία, παραμένει πρώτος και καβάλα στο άλογο.

Προγνωστικά: 22 λεγεωνάριοι στο «Βικελίδης»

Στον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, μπορεί και να σπάσει ένα αρνητικό ρεκόρ. Να κατεβούν δηλαδή δύο ελληνικές ομάδες χωρίς ούτε έναν Έλληνα στην ενδεκάδα. Αυτό τα λέει όλα για το δυσοίωνο μέλλον των δύο αυτών ομάδων και του ποδοσφαίρου μας γενικότερα. Ως προς το παρόν, ο Αστέρας με την αλλαγή προπονητή έδειξε επιτέλους τις δυνατότητες του μέσα στο γήπεδο. Θα είναι σκληρό καρύδι στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε έναν Άρη που δεν με πείθει φέτος, παρά τα προγνωστικά που τον ήθελαν δυνατό διεκδικητή.

Μονό
19:00
Άρης - Αστέρας Τρίπολης
2
6.30
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 3.40
19:00
Άρης - Αστέρας Τρίπολης
2 (+1)
1.81
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Χ2
1.88
BET: 5 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Αnytime score: 1-3
38.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις