Αγώνες-φωτιά σε Ιταλία και Ελλάδα με 8.43

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις τέσσερις γωνιές της Ευρώπης απόψε από τον #TheMagician ώστε η απόδοση να συνδυαστεί με σημαντικό κέρδος.

Καλημέρα σας! Μπαίνουνε σε σειρά και αρχίζουν οι αγώνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σιγά σιγά μαζί μ’ αυτά και οι ζωές μας. Εντοπίσαμε αξία για ποντάρισμα σε αγώνες και σας τα παραθέτουμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Επιστροφή στα δύσκολα

Εκκίνηση από την Ολλανδία. Η Ουτρέχτη πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο έτρεχε σερί με έξι συνεχόμενα over 2,5 και τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Με αυτές τις επιτυχίες έφθασε στην έβδομη θέση με 24 βαθμούς μετά από 14 αγώνες. Κατά την διάρκεια όμως της διακοπής ανέλαβε ο Δανός, Μίκαελ Σιλμερμπάουερ χωρίς να έχει όμως μεγάλη εμπειρία ως πρώτος προπονητής. Στόχος είναι οι ευρωπαϊκές θέσεις χωρίς όμως η ομάδα να έχει προσθέσει μονάδες προς ενίσχυση της δύσκολης συνέχειας.

Αντίπαλος η πρωτοπόρος Φέγενορντ. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς έπειτα από 14 αγώνες, έχοντας δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ακολουθεί με τρεις λιγότερους ο Άγιαξ. Σκοράρει αδιάκοπα, ειδικά εκτός έδρας όπου και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η άμυνα όμως δεν βρίσκεται σε ανάλογο επίπεδο καθώς έχει προλάβει να δεχτεί ήδη έντεκα γκολ σε επτά αναμετρήσεις. Σε ανάλογους ρυθμούς και τα φιλικά που έδωσε που είχαν αρκετά τέρματα. Σε δυο αγωνιστικές υποδέχεται τον «Αίαντα» και θέλει να φθάσει στο ντέρμπι με όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά.

Καλύτερη ομάδα η Φέγενορντ αλλά λίγο η άμυνα της που πελαγοδρομεί εκτός έδρας και λίγο η διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων μας οδηγούν στο ασφαλές over 2,5 με απόδοση 1.59.

Προγνωστικά: Θα μπουν για την νίκη από νωρίς

Η Σαμπντόρια εκμεταλλεύτηκε το κενό της διακοπής και πανηγύρισε στην επανέναρξη διπλό-ανάσα μέσα στην έδρα της Σασουόλο την τελευταία αγωνιστική. Ο Γκαμπιαντίνι άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Οτζέλο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ο Μπεράρντι μείωσε με πέναλτι 64’ για το τελικό 1-2. Ιδιαίτερα δυσμενής η θέσης της, εντός επικίνδυνης ζώνης, με εννέα βαθμούς σε 16 αγώνες και με τη σωτηρία προς το παρόν πέντε μακριά. Με βασικές απουσίες σε όλες τις γραμμές οι γηπεδούχοι.

Δεν σκόραρε η Νάπολι στο ντέρμπι με την Ίντερ και μοιραία ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Δράστης με κεφαλιά ο Τζέκο στο 56ο λεπτό όπου και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Η δεύτερη Μίλαν πλησίασε στους πέντε βαθμούς. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι από το παιχνίδι η Νάπολι. Κάλλιστα μπορεί να το κερδίσει με σβηστές της μηχανές. Μοναδικό ερωτηματικό είναι πως παρουσιάζονται μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ομάδες που ήταν φορμαρισμένες. Μια από αυτές είναι και η Νάπολι. Φέτος όμως κάνει πρωταθλητισμό και αγώνες σαν τον σημερινό υποχρεούται να τον κερδίσει. Όπως και να έχει, η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη και το διπλό μπορεί να επαληθευτεί.

Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση και για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση το διπλό & over 1,5 με απόδοση 1.67. Δεν βγαίνει από την κορυφή της επίθεσης της Νάπολι ο Όσιμεν. Για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση θα επιλέξουμε να σκοράρει οποτεδήποτε ο Όσιμεν & να κερδίσει η Νάπολι με απόδοση.

Προγνωστικά: Θα αντέξουν την πίεση οι φιλοξενούμενοι

Στην ΑΕΚ από καιρό είχαν κυκλώσει στα ημερολόγια τους τη σημερινή ημερομηνία. Το ιδανικό θα ήταν να έφταναν στο ντέρμπι χωρίς βαθμολογικές απώλειες με την επανέναρξη ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, υπέστησαν ήττα εκτός προγράμματος στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1. Η Ένωση περισσότερο απειλεί στην βαθμολογία τον Παναθηναϊκό παρά νιώθει ότι απειλείται από τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με το ποδόσφαιρο που παίζει.  Η διαφορά πλέον είναι στους επτά βαθμούς ενώ οι διώκτες της είναι πίσω στους τρεις. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους, για να μην ανοίξει κι’ άλλο η διαφορά. Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα εντός έδρας στο πρωτάθλημα και, πέρα από την ήττα από το Βόλο ως γηπεδούχος τη δεύτερη αγωνιστική, μετρούν έξι σερί νίκες εντός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος και αήττητος με 13 νίκες σε 16 αγώνες. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος βέβαια σε τρεις αγώνες έχει μια νίκη και δυο ισοπαλίες με τον ΟΦΗ (ισοφάρισε στο 97’) και με τον ουραγό Ιωνικό. Φαίνεται η διακοπή να έκανε κακό στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, ούτε είναι πειστική στον αγωνιστικό χώρο. Παρουσιάζονται κενά στην άμυνα και οι επιθέσεις ολοκληρώνονται επιπόλαιο τρόπο χωρίς να καταφέρνει να κλειδώσει από νωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης. Την δεδομένη στιγμή κάθε αντίπαλος θα έδειχνε δύσκολος, πόσο μάλλον η ΑΕΚ που θα διψάει για την νίκη. Πρώτος στόχος να μην χάσει στην «Opap Arena».

Η ΑΕΚ θα πάρει λογικά τα ηνία του αγώνα και θα πιέσει τον Παναθηναϊκό. Μικρό προβάδισμά για τους γηπεδούχους, γι’ αυτό και κρατάμε το 1Χ & over 1,5 με απόδοση 1.80. Πολύ πιθανόν να δούμε ξανά το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) αλλά αυτή την φορά υπέρ της ΑΕΚ. Με μεγαλύτερο ρίσκο θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά τον άσο & over 2,5 με απόδοση 3.75.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Θέαμα γιγάντων στο «Μετροπολιτάνο»

Έξι αποτυχημένες προσπάθειες είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και έπρεπε να περιμένει μέχρι την 15η αγωνιστική για να το καταφέρει. Αντιμετώπισε την ουραγό Έλτσε και τα κατάφερε με δυο γκολ των Φέλιξ και Μοράτα στο δεύτερο μέρος. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς, έντεκα μακριά από την κορυφή οπότε πιο ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα όπου ήδη συνωστίζονται πολλές ομάδες. Πλήρης η ομάδα του Σιμεόνε, ο οποίος σε 32 παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής έχει μόλις πέντε νίκες, έντεκα ισοπαλίες και 16 ήττες.

Από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα, όπου την τελευταία αγωνιστική γκέλαρε εντός έδρας απέναντι στην Εσπανιόλ. Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) την αδικεί αφού υπερτερούσε κατά κράτος σε όλους τους τομείς του αγώνα. Αρνητικός παράγοντας ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ματέου Λαόθ ο οποίος έδειξε 15 κίτρινες κάρτες (!) δεχόμενος αρνητική κριτική. Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τους «μπλαουγκράνα» βρισκόμενοι βέβαια στην κορυφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης με παιχνίδι λιγότερο καθώς χθες η τελευταία έχασε στην έδρα της Βιγιαρεάλ με 2-1. Απόντες οι τιμωρημένοι Άλμπα και Λεβαντόφσκι. Έχει φτιάξει πολύ καλό σύνολο ο Τσάβι αλλά μας τρόμαξε η Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα όπου με σχεδόν βασική εντεκάδα πέρασε στην παράταση με 3-4 το εμπόδιο της Ιντερσίτι, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Κρατάμε για τα προγνωστικά το goal/goal από την αναμέτρηση με απόδοση 1.71, μιας και οι δυο ομάδες δείχνουν να ικανές να σκοράρουν αλλά και να δεχτούν τέρμα με την ίδια ευκολία.

Δυάδα απόδοσης 2.71
13:15
Ουτρέχτη - Φέγενορντ
Οver 2,5
1.59
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Goal/goal
1.71
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
19:00
Σαμπντόρια - Νάπολι
2 & over 1,5
1.67
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1Χ & over 1,5
1.80
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 8.43
19:00
Σαμπντόρια - Νάπολι
2 & γκολ Όσιμεν
2.25
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1 & over 2,5
3.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις