Έκπληξη του 2.82 στο Κύπελλο Αγγλίας

Προγνωστικά: Έκπληξη του 2.82 στο Κύπελλο Αγγλίας #Roume

Με το βλέμμα στη μακροβιότερη διοργάνωση του αθλήματος κάνει ποδαρικό στο νέο έτος με τα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Χάπι Νιου Γίαρ Κουβανέζοι και Κουβανέζες, δεξιά να μας πάει το έτος! Με θετικό πρόσημο αλλά και με… νεύρα κλείσαμε το 2022, αφού ναι μεν έγινε η δουλειά από την Φούλαμ, όμως ακυρώθηκε ένα γκολ στον Ράσφορντ επειδή η μπάλα μπήκε από το κολλημένο χέρι του. Εντάξει είμαστε; Εντάξει να λέτε. Τέλος πάντων, αφήνουμε πίσω τα αρνητικά, μπαίνουμε δυνατά και με το βλέμμα μπροστά σε όλα τα επίπεδα στο 2023. Πρώτα προγνωστικά για φέτος από το πολυαγαπημένο FA Cup.

Έχει ανάγκη έναν ήρωα

Ξεκινάμε από το πολύπαθο Μέρσισαϊντ. Στα χώματα η Έβερτον, από τα πολύ ισχυρά φαβορί για υποβιβασμό, πνιγμένη στα προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και η Λίβερπουλ, που υποδέχεται την Γουλβς. Δύσκολα τα πράγματα για τους «Ρεντς», αφού μέσα από τις γραμμές είναι μία κρύο μία ζέστη, ενώ έξω από αυτές η γκρίνια για τους ιδιοκτήτες μεγαλώνει. Έχασαν με κάτω τα χέρια από την Μπρέντορντ στο Λονδίνο και ψάχνουν λίγο μομέντουμ σε μια διοργάνωση που, αν χρειαστεί, θα την θυσιάσουν. Μπορεί να είναι κάτοχος η Λίβερπουλ, όμως με τους παίκτες να πέφτουν κάτω σαν μύγες, το Κύπελλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Κάτι τέτοιο ισχύει και για την Γουλβς, που είναι σε δύσκολη θέση βαθμολογικά, όμως πιστεύω πως εν τέλει θα την σώσει τη κατηγορία.

Εκτίμηση: Είπαμε, σε τέτοιες περιπτώσεις ψάχνεις για λίγο μομέντουμ, κάτι που θα σου δώσει λίγη ώθηση. Για καλή τύχη της Λίβερπουλ, αύριο ντεμπούτο κάνει ο Κόντι Χάκπο. Ο νεαρός Ολλανδός εξτρέμ έφτασε τις προηγούμενες μέρες στην ομάδα και μάλλον θα μπει γρήγορα στα βαθιά ελέω των ελλείψεων. Έχει το γκολ ο παίκτης, θα τον μπιζάρει πολύ και ο κόσμος στο «Άνφιλντ» και για αυτό θα ποντάρω κάτι ψιλά στο να σκοράρει, κάτι που το Pamestoixima.gr το προσφέρει στο… οκ 2.25. Επιλογή ενστίκτου περισσότερο, αλλά και χαρακτηριστικών παίκτη.

Κομπανί λαμπρός την οδηγεί

Κατηφορίζουμε πολύ, 426 χιλιόμετρα συγκεκριμένα, προς το παραθαλάσσιο Μπόρνμουθ, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπέρνλι. Αλλαγή σελίδας το καλοκαίρι στους «Κλάρετς» και φορ δε λοβ οφ Γκοντ ας μην δώσει ποτέ καμία ομάδα Premier League ξανά δουλειά στον Σον Ντάις. 4-4-2, δύο γομάρια φορ μπροστά, στη δεύτερη πάσα γιόμα και ξύλο μέχρι θανάτου. Χάρηκε η ψυχούλα μου όταν έπεσαν πέρυσι και, για να πω την αλήθεια μου, θα χαρώ πολύ όταν ανέβουν πάλι φέτος. Καμία σχέση η φιλοσοφία του Κομπανί, πολύ όμορφο ποδόσφαιρο από την Μπέρνλι που πάρα πολύ δύσκολα θα χάσει την άνοδο. Αντίπαλος η Μπόρνμουθ, που ακολούθησε ανάποδη πορεία πέρυσι και που, παρά τα καλά αποτελέσματά της ως τώρα, το ίδιο θα κάνει και φέτος. Για υποβιβασμό την βλέπω ακόμα, και με το ρόστερ της να μην είναι και γεμάτο (ακριβώς το αντίθετο), βλέπω να θυσιάζει νωρίς το Κύπελλο. Το ίδιο έκανε και πέρυσι, άλλωστε, όταν την πέταξε έξω η έκπληξη του θεσμού, Μπόρχαμ Γουντ της National League (5η Κατηγορία).

Εκτίμηση: Καταλαβαίνετε που το πάω. Τα Κύπελλα κρύβουν πολλές εκπλήξεις και το FA Cup δεν είναι εξαίρεση, αλλά φωτεινό παράδειγμα. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση η Μπέρνλι να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι, αφού θα μπει χωρίς άγχος και απαιτήσεις αλλά με καλύτερη φόρμα, έστω και σε άλλη κατηγορία. Η διαφορά ποιότητας δεν είναι μεγάλη, ίσως να μην είναι καν υπαρκτή, και για αυτό πιστεύω πως το σετ των αποδόσεων αδικεί τη Μπέρνλι, με το 2.82 στο διπλό, πάλι στο Pamestoixima.gr να μου φαίνεται υπεραρκετό.

Μονό
17:00
Μπόρνμουθ - Μπέρνλι
2
2.82
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Λίβερπουλ - Γουλβς
Γκολ Χάκπο
2.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις